Brez golov v Krškem

Krško - Rudar Velenje 0:0

* Stadion Matije Gubca, sodniki: Kajtazović (Kranj), Kasapović (Ljubljana) in Mikača (Višnja Gora).
* Strelci: /.
* Krško: Zalokar, Štefulj, Kulinitš, Brekalo, Hing-Glover, Srečković, Da Silva, Volarič, Ristovski (od 84. Ogrinec), Vukušić (od 58. Sokler), Volaš.
* Rudar: Pridigar, Kašnik, Tomašević, Pušaver, Hrubik, Bolha, Pušnik (od 54. Črnčič), Arap, Radić (od 65. Škoflek), Trifković, Tučić (od 74. Vodeb).
* Rumeni kartoni: Da Silva, Volarič, Volaš; Bolha, Pušnik, Pušaver.
* Rdeči karton: /.

Boj zadnje in predzadnje ekipe z lestvice se je končal brez zmagovalca, pa čeprav sta ekipi kar štirikrat zadeli okvir vrat. Oboji tako še vedno ostajajo pri dnu prvenstvene razpredelnice.

Prvi polčas se je končal brez zadetkov, čeprav sta ekipi kar trikrat zatresli okvir vrat. Prvi je sicer zagrozil Marco Da Silva v sedmi minuti, ko je s prostega strela z 20 metrov meril malce previsoko.

Tri minute pozneje je na drugi strani David Arap s strelom z glavo s 14 metrov zadel prečko, v 19. minuti je krški napadalec Ante Vukušić z osmih metrov zadel vratnico, v 26. pa je Milan Tučić z roba kazenskega prostora zadel vratnico gola domačih.

Po mirnejšem uvodu drugega polčasa je v 57. minuti najprej zagrozil Vukušić, čigar strel je obranil Marko Pridigar, v 61. minuti je Milan Ristovski s strelom z 18 metrov oplazil prečko, v 69. minuti je Nenad Srečković le za malce zgrešil cilj, v 75. pa je Pridigar izvrstno posredoval po novem poskusu Ristovskega.

V 78. je na drugi strani z glavo streljal Žiga Škoflek, a tudi njemu ni uspelo spremeniti začetnega izida, tako kot ne v prvi minuti sodniškega dodatka, ko se je izkazal Zalokar. V izdihljajih tekme je še enkrat poskusil Škoflek, takrat z glavo, a je žogo poslal nekaj centimetrov mimo vrat.

Krčani bodo v 13. krogu 21. oktobra gostovali v Celju, Velenjčani pa dan prej v Murski Soboti.

Tekst: STA

Foto: www.ekipa24.si

SORODNE NOVICE

  • 04.10.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
    Pred tekmo: Krško - Rudar
    Prvoligaše pred novim reprezentančnim premorom čaka še zadnjih 90 minut, spored 12. kroga PLTS, zadnjega v uvodni tretjini prvenstva, pa bodo v Posavju odprli nogometaši Krškega in Rudarja.

DELI NA