Celjani predstavili prvega novinca

Dobra dva tedna pred pričetkom nove sezone Prve lige Telekom Slovenije so prvega novinca predstavili tudi v celjskem taboru. Med grofe se je preselil Irfan Hadžić, ki je s klubom iz knežjega mesta sklenil dveletni dogovor.

»Zelo se veselim novega izziva v moji karieri. Prihajam v klub, kjer vladajo pravi pogoji za trdo delo in napredek, kar je navsezadnje tisto najpomembnejše na poti mladega nogometaša. Moštvo sem v teh dneh dodobra spoznal, odlično se počutim v trenažnem procesu strokovnega štaba, navdušila me je tudi tukajšnja infrastruktura ter seveda samo mesto. V Celju se počutim kot doma, zato sem prepričan, da se bom hitro privadil na novo okolje. Rad bi napredoval, s pomočjo dobrih iger pa želim pomagati temu moštvu, hkrati pa tudi sam narediti korak naprej na moji nogometni poti,« je dejal 23-letni napadalec, ki v višino meri kar 192 centimetrov.

Novinec v zasedbi Celja, ki je zaigral tudi na četrtkovi tekmi proti Celticu, se sicer lahko pohvali z izkušnjami iz Belgije, Hrvaške, Nizozemske in Slovaške.

Tekst: NZS
Foto: NK Celje

SORODNE NOVICE

  • 13.07.2016 | Prva liga Telekom Slovenije
    Marciusu profesionalna pogodba
    V celjskem prvoligašu so po Amadeju Breclu prvo profesionalno pogodbo sklenili še z drugim otrokom kluba. Triletno zvestobo grofom je obljubil tudi 19-letni Matic Marcius.
  • 12.07.2016 | Prva liga Telekom Slovenije
    Celjski naložbi za prihodnost
    Celjani so po Irfanu Hadžiću in Marinu Glavašu predstavili še dva novinca, ki pa prihajata iz domačih logov. Tako Mitja Križan kot tudi Tim Obrez sta rojena leta 1997, prvi je grofom obljubil triletno zvestobo, medtem ko je drugi sklenil dveletno pogodbo.
  • 07.07.2016 | Prva liga Telekom Slovenije
    Celjanom se je pridružil Glavaš
    Celjani so dopoldne predstavili še drugega novinca pred pričetkom nove sezone. Po Irfanu Hadžiću se je celjskemu moštvu pridružil še Marin Glavaš. Ofenzivno usmerjeni vezist je grofom obljubil enoletno zvestobo.
  • 04.07.2016 | Prva liga Telekom Slovenije
    Prva pogodba Breclu
    Celjani, ki so pred dnevi predstavili prvega poletnega novinca Irfana Hadžića, so danes sklenili pogodbo z mladim Amedejem Breclom. Produkt celjske nogometne šole je podpisal prvo profesionalno pogodbo in Celju obljubil triletno zvestobo.

DELI NA