Kidričani tudi z Roškarjem

Kidričani so po Nemanji Jakšiću, Blažu Kramerju in Josipu Zebi potrdili še dva novinca. Zasedba trenerja Bojana Špehonje bo v novo sezono krenila močnejša za Tonija Petrovića in Marka Roškarja.

Roškar se na prvoligaške zelenice vrača po letu in pol igranja za matično Dravo, s katero se je lani prebil med drugoligaše in ptujskemu klubu pomagal do tretjega mesta v 2. SNL. 23-letni branilec je v preteklosti igral za kranjski Triglav in Zavrč, za katera je v Prvi ligi Telekom Slovenije odigral 59 tekem.

Toni Petrović se je Aluminiju pridružil po uspešni sezoni v dresu čakovskega Međimurja, ki mu je z 19 zadetki pomagal do slavja v vzhodni skupini 3. HNL. 21-letni napadalec je pred tem igral tudi za varaždinski Varteks.

Tekst: NZS
Foto: Ekipa24.si

SORODNE NOVICE

  • 07.07.2016 | Prva liga Telekom Slovenije
    Aluminij potrdil trojico
    Kidričani bodo v prvoligaško sezono vstopili vsaj s trojico novih obrazov. Ob Nemanji Jakšiću je vodstvo Aluminija potrdilo, da je sklenilo sodelovanje tudi z Josipom Zebo in Blažem Kramerjem.
  • 06.07.2016 | Prva liga Telekom Slovenije
    Po Zavrču še za Aluminij
    Po treh letih v 2. SNL se na novo prvoligaško sezono pripravljajo tudi v taboru Aluminija. Kidričani so včeraj potrdili prvega novinca, zasedbi trenerja Bojana Špehonje se je pridružil Nemanja Jakšić.

DELI NA