Radomljani novo moč našli pri Triglavu

Tudi v Radomljah se zavzeto pripravljajo na sezono, v kateri bodo znova igrali prvoligaški nogomet. Pri aktualnem prvaku 2. SNL so že pred časom potrdili prihod Marka Nunića, rumeni dres pa bo v novi sezoni nosil tudi Domen Jugovar.

Za 19-letni Ljubljančanom je krstno leto v članski konkurenci. Ognjeni krst je nekdanji mladinec Interblocka prestal v dresu Triglava, za katerega je v minuli sezoni odigral 25 drugoligaških tekem in dosegel tudi zadetek. Po drugoligaškem kaljenju je pred vezistom prvoligaški izziv.

»Seveda je na odločitev vplival izziv igranja v prvi ligi, saj je to korak naprej v mojem razvoju in karieri. To je preskok, ki si ga mlad igralec želi in vesel sem, da se mi je priložnost igranja v prvi ligi ponudila že tako zgodaj,« je ob slovesu od Triglava dejal nekdanji orel.

Tekst: NZS
Foto: NK Triglav

SORODNE NOVICE

  • 13.07.2016 | Prva liga Telekom Slovenije
    Radomlje z Anđelkovićem na prvoligaška igrišča
    Nekaj dni pred pričetkom nove sezone so v Radomljah potrdili še dva nova obraza. Po dveh letih v tujini se na slovenska igrišča vrača izkušeni Milan Anđelković, obrambo rumenih pa je okrepil tudi Tin Karamatić.
  • 13.07.2016 | Prva liga Telekom Slovenije
    Radomlje izgubile s sosedi Dobljani
    Četo trenerja Dejana Djuranovića že v nedeljo čaka občinski derbi z Domžalčani, sosedski dvoboj pa so Radomljani odigrali tudi včeraj, saj so pomerili z Dobljani, ki pa so vknjižili prestižno zmago.
  • 09.07.2016 | Prva liga Telekom Slovenije
    Radomlje izgubile s Crveno zvezdo
    Radomljani so odigrali novo pripravljalno srečanje. Varovanci Dejana Djuranoviča so se v Čatežu pomerili z beograjsko Crveno zvezdo, ki je z zmago potrdila status favorita.

DELI NA