Datum od
Datum do

29.03.2014 | Ženska A
Slovenki na Finskem z legendo West Hama
V klubu je pet igralk tujk. Iz Združenih držav Amerike sta prišli Jennifer Jones in Giuleana Lopez, poleg našega dvojca pa je tu še Nigerijka Esther Edem.
27.03.2014 | NZS
UEFA sprejela Resolucijo o integriteti in proti nameščanju tekem
V Astani se je v dopoldanskih urah po našem času odvil kongres Uefe, na katerem je predsednik NZS Aleksander Čeferin v vlogi namestnika predsednika komisije Uefe za pravne zadeve delegatom predstavil UEFA Resolucijo o integriteti in proti nameščanju tekem.
27.03.2014 | NZS
Od leta 2018 tudi Liga narodov
Uefin kongres v Astani je prinesel novost na reprezentančnem koledarju. Poleg kvalifikacij za evropska in svetovna prvenstva, se bodo reprezentance po novem merile tudi v Ligi narodov. Predlog novega tekmovanja so soglasno potrdile vse članice Uefe.
26.03.2014 | Pokal Pivovarna Union
Video: Pokal Slovenije: Maribor z zadetkom prednosti v Ljubljano
Nogometaši Maribora so na prvi polfinalni tekmi pokala Slovenije premagali ljubljansko Olimpijo z 1:0 (1:0). Prvi dvoboj velenjskega Rudarja in Gorice je pred tem z 1:0 dobila primorska zasedba. Povratni tekmi bosta 2. aprila, finale pa bo 21. maja v Kopru.
26.03.2014 | Pokal Pivovarna Union
VIDEO: Pokal Slovenije: Gorica v izdihljajih tekme do dragocenega zadetka
Nogometaši velenjskega Rudarja so na prvi polfinalni tekmi pokala Slovenije izgubili proti Gorici z 0:1 (0:0). Povratna tekma bo 2. aprila v goriškem Športnem parku.
26.03.2014 | Pokal Pivovarna Union
Maribor - Olimpija 1:0
26.03.2014 | NZS
Na Uefinem kongresu v Astani tudi slovenska delegacija
V sredo in v čertek bo kazahstanska Astana dom vodilnih mož Evropske nogometne zveze in nogometnih zvez, ki nastopajo pod njenim okriljem. Tam se bodo namreč deležniki evropskega nogometa sestali na seji Izvršnega odbora (ExCo) in rednem kongresu UEFA.
25.03.2014 | Pokal Pivovarna Union
Pokal Slovenije: Maribor in Olimpija po boljše izhodišče
Ko je ples kroglic na februarskem žrebu polfinalnih parov Pokala Slovenije odločil, da bosta marec in april pestra tudi kar se tiče debijev med ekipama iz dveh največjih slovenskih mest. Čeprav bi si takrat ravno Ljubljančani želeli, da se Mariborčanom v polfinalu še izognejo (predvsem ker je to pomenilo, da se bosta ekipi v marcu in začetku aprila srečali kar štirikrat), pa v taboru aktualnih državnih prvakov pred žrebom niso imeli preferenc.
25.03.2014 | Pokal Pivovarna Union
Pokal Slovenije: Drugič Rudar ali četrtič Gorica?
Velenjski Rudar in Gorica bosta izenačen dvoboj v prvenstvu preselila na pokalno prizorišče, kjer bo zmagovalec obračuna nagrajen s finalno vstopnico za Bonifiko. Prvo polfinalno tekmo nekdanjih pokalnih zmagovalcev si bo mogoče ogledati tudi v neposrednem spletnem prenosu na nzs.si.
25.03.2014 | Ženska A
LEGIONARKE: Zmaga za avstrijski in finski dvojec, Golobova devetič
Novo zmago je na Madžarskem vknjižil Ferencvarosi Torna Club, kjer je Manja Benak vnovič odigrala vseh 90 minut. Prvih treh točk se je veselil tudi dvojec Kaja Jerina - Ines Špelič, ki sta začei z igranjem v prvi finski ligi. Na gostovanju so bili s 4:2 boljši od ekipe NiceFutis.
25.03.2014 | 2. SNL
2. SNL: Poraz vodilnih
17. krog druge slovenske nogometne lige je postregel s presenetljivimi rezultati, saj je vodilna trojica priznala premoč nasprotnikom. Vodilni Roltek Dob je bil pred domači gledalci brez idej proti Ankaran Hrvatinom, Kalcer Radomlje so v Krškem prejele kar pet zadetkov, ponujene priložnosti pa ni izkoristil Aluminij, ki je v Kidričevem izgubil z zasedbo Šmartnega. Dobro se je odrezal Veržej, ki je slavil v Celju.
24.03.2014 | NZS
Na Brdu pri Kranju sestanek z GPU
Nogometna zveza Slovenije je v boju proti rasizmu in diskriminaciji ter neželenim oblikam vedenja na štadionih na Brdu pri Kranju organizirala sestanek s predstavniki vseh klubov Prve lige Telekom Slovenije in predstavniki Generalne policijske uprave. Poleg zgoraj omenjene problematike je bilo na sestanku govora tudi o pravnih podlagah, operativnem vodenju tekmovanja in organizaciji tekem ter delu in komuniciranju z organiziranimi navijaškimi skupinami.
24.03.2014 | Pokal Pivovarna Union
Pokal Slovenije: Štirje tekmeci, en cilj
V letu 2013 smo dobili 22. zmagovalca Pokala Slovenije. Tekmovanje, ki v sklepni fazi boljšemu ponudi igranje na evropskih zelenicah, je v mesecu maju najbolje izkoristil Maribor. Vijoličasti so bili na Bonifiki s golom Ibraimija boljši od Celjanov. Zmago so vnovčili z zgodovinskim prebojem med 16 najboljših v Evropski ligi. V tej sezoni se za najboljšega na drugi fronti v domačem nogometnem prostoru poleg branilcev naslova borijo še Goričani, Ljubljančani in Velenjčani.
24.03.2014 | A
Prvak Kampl, sedmerica na dobri poti
Kevin Kampl si je s Salzburgom že zagotovil naslov državnih prvakov, čeprav bo zadnji krog avstrijskega prvenstva odigran šele v mesecu maju. Vodilne pozicije v državnih prvenstvih pripadajo sicer še šestim klubom, v katerih si klub služijo člani najmočnejše reprezentance Slovenije.
23.03.2014 | Ženski Pokal Pivovarna Union
Pomurke za pokalni naslov proti Velenjčankam
Finale je na sporedu 28.5.
22.03.2014 | Ženski Pokal Pivovarna Union
Kvartet ženskih ekip v lov na finale
Dosedaj se lahko z največ pokalnimi lovorikami pohvalijo v ŽNK Krka, ki so bile najboljše v letih 2010, 2009, 2008, 2006 in 2004.
20.03.2014 | Ženska A
LEGIONARKE: Ermanova v ligi prvakinj, visoka zmaga Benakove
Sezona se začenja tudi za slovenske igralke na tujem. Anja Milenkovič in Urška Žganec sta v naprej odirani tekmi 10. kroga tesno z 1:2 klonile proti vodilni ekipi avstrijske lige.
19.03.2014 | Futsal U21
Pred polno dvorano še drugič ugnali Francijo
Trener Matej Kavčič je to pot malce premešal četvorke. Uvodoma so začeli vratar Florjan Fras, Dani Vulikič, Irnes Škorić, Jasmin Begič in Nik Zajc. Prve minute, tja do pete, so bile v znamenju Francije, ki Sloveniji ni dovolila, da razvije svojo igro.
18.03.2014 | Futsal U21
Slovenija v zadnji minuti do zmage
Pred nocojšno tekmo je predsednik KMN pri NZS Vlado Močnik Urošu Gorencu, predstavniku domačega kluba KMN Sevnice, podelil plaketo za gostiteljstvo tekme med domačo in francosko vrsto.
18.03.2014 | A
Dobra forma Iličića, večina z redno minutažo
Člani najmočnejše izbrane vrste Slovenije so v zadnjem obdobju občutno popravili svojo igralno minutažo v klubskih sredinah. V minulem tednu je tako več kot 80% igralcev, ki so bili v kadru za zadnjo tekmo z Alžirijo, začelo v udarnih zasedbah svojih klubov. Razigran je bil Josip Iličić, ki je prispeval dve ključni podaji za zadetek Fiorentine.
1
2
3
...
625
626
627
628
629
630
631
632
...
767
768
769

DELI NA