Ankaran in Krško brez zadetkov

Ankaran Hrvatini - Krško 0:0

* Športni park, sodniki: Obrenović, Kovačič (oba Ljubljana) in Pospeh (Petrovče).
* Strelci: /.
* Ankaran Hrvatini: Bužan, Gliha, Pahor (od 35. Soldo), Mate, Nkama, Delgado, Suljić, Santos (od 75. Gerc), Romero, Vodeb.
* Krško: Zalokar, Šturm, Ejup, Krajcer, Kulinitš, Balić, Mujan (od 25. Hing-Glover), Ogrinec, Volarič, Vidović (od 60. Kovačič), Vekić (od 73. Sokler).
* Rumeni kartoni: Šturm, Vidović, Ejup, Sokler.
* Rdeči karton: /.

Ankarančani in Krčani so se še na četrti tekmi v sezoni razšli brez zmagovalca. Po tekmi, ki praktično ni ponudila prave priložnosti, imajo Krčani na sedmem mestu še naprej 12 točk prednosti pred predzadnjim Ankaranom, ta pa ima ob tekmi več tri točke prednosti pred zadnjeuvrščenim Triglavom, ki ga v četrtek čaka tekma proti Celju.

Ekipi v prvem polčasu nista sprožili praktično niti enega nevarnega strela, malce bolj vroče je bilo le v 18. minuti ko je pred vrati Ankarana zmedo razčistil Raoul Delgado. Oba trenerja pa sta že v prvem polčasu morala zamenjati poškodovana Jana Pahorja oziroma Tončija Mujana.

Tudi v uvodu drugega polčasa ni bilo nič kaj bolj živahno, ekipi še naprej nista ogrozili enega ali drugega vratarja, le v 68. in 69. minuti sta bila nenatančna Čazim Suljić na ankaranski in Josip Balić na krški strani.

V 84. minuti je pri domačih z glavo poskusil Vedran Gerc, toda njegov strel prav tako ni bil posebej nevaren za Marka Zalokarja.

Ankarančani bodo v 33. krogu v nedeljo gostovali v Ljubljani, Krčani pa bodo dan prej gostili Maribor.

Tekst: STA

Foto: www.ekipa24.si

SORODNE NOVICE

  • 08.05.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
    Pred tekmo: Ankaran Hrvatini - Krško
    Ankarančani so se v prvem polčasu dobro upirali Mariboru, po dveh visokih porazih pa bodo varovanci Vlada Badžima napadli Krčane, ki bi z zmago tudi formalno potrdili obstanek v prvoligaški druščini.

DELI NA