Brez zmagovalca v Sežani

CB24 Tabor Sežana - Bravo 0:0

* Stadion Rajka Štolfe, sodniki: Borošak, Gabrovec, Skok.
* Strelci: /.
* CB24 Tabor Sežana: Koprivec, Ristić, Azinović, Nemanič, Makoumbou, Doukoure Grobry (od 59. Krivičić), Mihaljević, Salkić, Sever (od 70. Tolić), Djalo Aldair (od 78. Rovas), Ndzengue (od 59. Stančič).
* Bravo: Vekić, Kurtović, Drkušić, Križan, Španring, Žinko, Kramarič, Ogrinec, Nukić, Kirm (od 73. Maružin), Tučić.
* Rumeni kartoni: Doukoure Grobry, Nemanič, Ristić, Azinović; Ogrinec, Španring, Nukić, Križan.
* Rdeči karton: /.

V Sežani sta se srečala soseda s prvenstvene lestvice, pri čemer je domači Tabor brez kaznovanega Mihaela Briškega poskusil zmanjšati razliko do Brava, ki je pred tem krogom znašala štiri točke. Čeprav sta ekipi imeli nekaj priložnosti, pa se mreži nista zatresli.

Uvod v Sežani ni bil posebej razburljiv, izjema je bilo nekaj strelov od daleč domačih, a brez posebne nevarnosti. Po podobnem scenariju, brez posebnih priložnosti, je potekalo tudi nadaljevanje polčasa, malce bolj vroče je bilo v 37. minuti, ko je po podaji Andraža Kirma pred vrata Antonio Azinović izbil žogo pred Milanom Tučićem. Dve minuti pozneje je do strela z leve strani na drugi strani prišel Aldair Djalo, Igor Vekić pa je bil na mestu. Tik pred koncem je poskusil še Azinović, a za malo zgrešil cilj.

V 59. minuti so v uvodu drugega dela tekme odločnejši domači izpeljali hitro akcijo, ki jo je zaključil Erik Salkić malce z desne strani, Vekić pa je dobro posredoval. Bravo je v drugem polčasu prvič zagrozil v 64. minuti, ko je z glavo poskusil Mustafa Nukić, a žogo poslal malce čez gol. Isti igralec se je znašel v ugodnem položaju tudi v 67. minuti, ko je stekel proti vratom domačih, a si je slabo oziroma premočno podaljšal žogo, tako da je ta končala pri Janu Koprivcu.

V 72. minuti je Tom Alen Tolić poskusil premagati Vekića s strelom z roba kazenskega prostora, ampak je žogo poslal po sredini, tako da Bravov vratar ni imel veliko težav. Tudi njegov kolega pri Taboru Koprivec je v 77. minuti zlahka ustavil poskus Tučića, je bil pa nevarnejši strel iz bližine Hristosa Rovasa v 83. minuti, toda Vekić je bil na mestu. Nukić pa je pri Bravu v 88. minuti poskusil tudi z lepim volejem iz obrata z roba kazenskega prostora, še enkrat več pa mu je veselje preprečil sežanski čuvaj mreže.

Tabor bo v 26. krogu v četrtek gostil Olimpijo, Bravo pa dan prej Aluminij.

Tekst: STA

Foto: www.ekipa24.si

SORODNE NOVICE

  • 04.03.2021 | Prva liga Telekom Slovenije
    Pred tekmo: Tabor - Bravo
    Tabor je v prejšnjem krogu prišel do prve gostujoče zmage v sezoni. Tokrat igrajo doma, v goste pa prihaja Bravo. Kdo bo boljši?

DELI NA