Celjski naložbi za prihodnost

Celjani so po Irfanu Hadžiću in Marinu Glavašu predstavili še dva novinca, ki pa prihajata iz domačih logov. Tako Mitja Križan kot tudi Tim Obrez sta rojena leta 1997, prvi je grofom obljubil triletno zvestobo, medtem ko je drugi sklenil dveletno pogodbo.

»To sta fanta, ki sta naložba za prihodnost. Imata potencial, v tem času, ki sta ga preživela z ekipo smo se prepričali, da lahko računamo na njiju. Zato smo z obema tudi sklenili dolgoročni pogodbi. Dejstvo pa je, da ju sedaj čaka trdo delo, da bi zgradila odlični karieri. Mi jima bomo pri tem pomagali in ju poskušali usmerjati na pravo pot, da bi bila čez nekaj sezon nosilca našega moštva, s tem pa bi si tudi sama pripravila priložnost za prestop v tujino,« je o dvojcu dejal dr. Stevan Đorđević.

Križan se je Celjanom pridružil po odlični sezoni v dresu Aluminija, saj je v mladinskem prvenstvu dosegel 16 zadetkov in debitiral tudi v članskem moštvu, Obrez pa je bil spomladi član Ivančne Gorice, za katero je v 3. SNL center dosegel pet golov.

Tekst: NZS
Foto: NK Celje

SORODNE NOVICE

  • 13.07.2016 | Prva liga Telekom Slovenije
    Marciusu profesionalna pogodba
    V celjskem prvoligašu so po Amadeju Breclu prvo profesionalno pogodbo sklenili še z drugim otrokom kluba. Triletno zvestobo grofom je obljubil tudi 19-letni Matic Marcius.
  • 07.07.2016 | Prva liga Telekom Slovenije
    Celjanom se je pridružil Glavaš
    Celjani so dopoldne predstavili še drugega novinca pred pričetkom nove sezone. Po Irfanu Hadžiću se je celjskemu moštvu pridružil še Marin Glavaš. Ofenzivno usmerjeni vezist je grofom obljubil enoletno zvestobo.
  • 04.07.2016 | Prva liga Telekom Slovenije
    Prva pogodba Breclu
    Celjani, ki so pred dnevi predstavili prvega poletnega novinca Irfana Hadžića, so danes sklenili pogodbo z mladim Amedejem Breclom. Produkt celjske nogometne šole je podpisal prvo profesionalno pogodbo in Celju obljubil triletno zvestobo.
  • 03.07.2016 | Prva liga Telekom Slovenije
    Celjani predstavili prvega novinca
    Dobra dva tedna pred pričetkom nove sezone Prve lige Telekom Slovenije so prvega novinca predstavili tudi v celjskem taboru. Med grofe se je preselil Irfan Hadžić, ki je s klubom iz knežjega mesta sklenil dveletni dogovor.

DELI NA