20.12.2022 | A
Ne zamudite praznične akcije: Čaka vas darilo

Leto 2022 se zaključuje, tudi nogometaši pa z velikimi pričakovanji pogledujejo v prihajajoče leto. Reprezentanca Slovenije bo marca pričela s kvalifikacijami za evropsko prvenstvo 2024, v lovu na uspešen rezultat pa bo računala tudi pomoč s tribun.

Četa selektorja Matjaža Keka je po šestih zaporednih tekmah brez poraza odločena tudi v kvalifikacijah pokazati pravo vrednost. Slovenski nogometaši bodo morali za uvrstitev na evropsko prvenstvo morali osvojiti najmanj drugo mesto v kvalifikacijski skupini H, v kateri so še reprezentance Danske, Finske, Severne Irske, Kazahstana in San Marina.

Za uspeh bo potrebna tudi glasna podpora zvestih navijačev, ki si lahko zagotovite posebne paketne vstopnice za vse domače tekme slovenske reprezentance v kvalifikacijah. Nakup paketnih vstopnic za navijača prinaša 25% nižjo ceno v primerjavi s seštevkom petih posamičnih vstopnic za vsako domačo tekmo slovenske reprezentance.

Paketne vstopnice - v prvi fazi prodaje je pošlo že preko 800 paketov - so v prodaji v dveh različnih kategorijah glede na položaj sedišča na stadionu. Cene paketnih vstopnic znotraj 1. kategorije so 93,75 evrov za odrasle, 56,25 evrov za dijake, študente in upokojence ter 22,5 evrov za otroke do 14. leta starosti. Cene paketnih vstopnic znotraj 2. kategorije so 75 evrov za odrasle, 45 evrov dijake, študente in upokojence ter 26,25 evrov za otroke do 14. leta starosti.

Na voljo so tudi paketne vstopnice za BELI VIP. Cena paketnih BELI VIP vstopnic za odrasle znaša 300 evrov, cena paketnih BELI VIP vstopnic za otroke do 14. leta starosti pa 150 evrov.

Ker pa je v prazničnem času čas tudi za dodatna darila, bodo kupci paketa vstopnic prejeli še brezplačni navijaški šal slovenske reprezentance. Pohitite, praznična akcija traja do 3. januarja 2023.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NZS - FA Slovenia (@nzs_si)

Tekst: NZS
Foto: M24.si

SORODNE NOVICE

 • 07.06.2023 | A
  Kek izbral za Finsko in Dansko
  Slovenski selektor Matjaž Kek je na današnji novinarski konferenci predstavil seznam vpoklicanih reprezentantov za kvalifikacijski tekmi s Finsko in Dansko.
 • 06.06.2023 | A
  Reprezentanti opravili še zadnje klubske obveznosti pred nadaljevanjem kvalifikacij
  Slovenski reprezentanti so opravili še zadnje klubske obveznosti pred junijskima kvalifikacijskima tekmama. Za nekatere je bilo prvenstvo končano že pred tednom dni, pretekli vikend pa je klubsko sezono končalo še ducat reprezentantov. Tiskovna konferenca, na kateri bo selektor Matjaž Kek objavil seznam za prihodnji dve srečanji, bo v torek, 7. junija ob 14. uri s spletnim prenosom na strani NZS.
 • 30.05.2023 | A
  Reprezentanti pred zborom v strelski in podajalski formi
  Medtem ko je za osmerico klubska sezona že konačana, se je preostala četa reprezentantov pretekli konec tedna izkazala s štirimi zadetki in dvema ključnima podajama. Celar je sezono končal kot tretji strelec švicarksega prvenstva, Šeško se je na predzadnji tekmi prvenstva dokazal s podajo in zadetkom.
 • 23.05.2023 | A
  Za tekmo z Dansko na voljo le še 2.000 vstopnic
  Nogometna vročica ne popušča tudi po zaključku klubske sezone, saj se v ospredje vrača slovenska nogometna reprezentanca, ki jo čakata izjemno pomembni tekmi v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo 2024. Izbranci Matjaža Keka se bodo 16. junija v Helsinkih pomerili s Finsko, 19. junija ob 20.45 pa bodo v Stožicah gostili še Dansko.
 • 22.05.2023 | A
  Šeško avstrijski prvak, strelsko razpoložena trojica
  Minuli konec tedna so svoje klubske obveznosti opravljali tudi slovenski reprezentanti. Benjamin Šeško je z Red Bullom slavil že svoj tretji zaporedni naslov, strelsko pa so se zadnje dni izkazali tudi Balkovec, Gorenc Stankovič in Vombergar, ki je zadel dvakrat. Zajc do nove asistence.
 • 15.05.2023 | A
  Šeško ponovno zanesljiv
  Pretekli konec tedna so svoje klube ponovno zastopali slovenski reprezentanti. Medtem ko se je za slovensko četverico v Grčiji prvenstvo že zaključilo, sta Benjamin Šeško in Timi Max Elšnik oba merila v polno, Andres Vombergar pa se je tokrat izkazal z asistenco.
 • 09.05.2023 | A
  Celar stopnjuje svojo strelsko formoič in Horvat slavila v pokalu
  V zadnjih dneh so bili v svojih klubih znova na delu slovenski reprezentanti. V švicarskem prvenstvu se je znova izkazal Žan Celar, ki je dosegel že svoj 15. prvenstveni zadetek. V vlogi podajalcev pa sta se tokrat izkazal Sandi Lovrić in Luka Zahović.
 • 01.05.2023 | A
  Gorenc Stankovič in Horvat slavila v pokalu
  V preteklem koncu tedna so svoje klubske obveznosti ponovno opravljali člani slovenske A reprezentance. Dvojica je merila v polno, Gorenc Stankovič in Horvat pa sta se svojim Sturmom veselila pokalne lovorike.
 • 24.04.2023 | A
  Strelsko in podajalsko razpoložena šestorica
  Zadnji konec tedna so svoje klubske obveznosti ponovno opravljali slovenski reprezentanti. Medtem ko je Šeško odločil obračun za vrh lestvice, sta se v vlogi strelcev izkazala tudi reprezentanta Vipotnik in Elšnik, ki nastopata v Prvi ligi Telemach. V vlogi asistentov so bili tokrat še trije slovenski reprezentanti.
 • 17.04.2023 | A
  Horvat zadel za zmago Sturma
  Minuli konec tedna so svoje klubske obveznosti ponovno opravljali slovenski reprezentanti. Tokrat je bil strelsko razpoložen Horvat, ki je svojemu Sturmu pomagal do nove zmage, dvojica reprezentantov pa je že bila okronana z naslovom državnega prvaka.

DELI NA