Pregled zimskega dogajanja v PLTS

Že prvi dnevi po koncu jesenskega dela Prve lige Telekom Slovenije nakazujejo, da bo zimskim premor izjemno pester. Dogajanju v klubih lahko sledite tudi na tem mestu, kjer bomo kronološko zbrali vse novice o prestopih, podaljšanjih pogodb, pripravljalnih tekmah in drugem dogajanju med tekmovalnim premorom.

Prva liga Telekom Slovenije se bo s tekmami 20. kroga nadaljevala 10. februarja, še štiri dni prej se bosta v zaostalem srečanju 16. kroga pomerila Bravo in Tabor. 

 

23. december: Mitja Viler se je po več kot desetletju poslovil od Ljudskega vrta. Koprčan je v desetih letih in pol za Maribor odigral 357 uradnih tekem, se razveselil sedmih naslovov državnega prvaka, še trikrat pa je osvojil pokalno in superpokalno lovoriko, odigral pa je tudi vidno vlogo pri vseh evropskih uspehih Maribora. Bočni branilec, ki na večni klubski lestvici nastopov zaseda četrto mesto, se je z Mariborom razšel pol leta pred iztekom pogodbe. VEČ TUKAJ.

26. december: Športni direktor Maribor Oliver Bogatinov je v pogovoru za klubsko spletno stran potrdil, da bo članska ekipa prvi trening v letu 2021 opravila 13. januarja. Štajerci so za osrednji del priprav znova izbrali Turčijo, kjer bodo odigrali štiri pripravljalne tekme. 

29. december: Pri Mariboru so številko 28, ki je desetletje krasila hrbet Mitje Vilerja, naslednjih deset let ne bo nosil nihče od nogometašev vijoličastih. 

13. januar: Po Mitji Vilerju v nadaljevanju sezone dresa Maribora ne bo nosil niti Rene Mihelič. Izkušenemu vezistu, ki 176 tekmami zaseda 47. mesto večne klubske lestvice, je potekla pogodba. VEČ TUKAJ.

13. januar: Nogometaši Maribora so priprave so priprave pričeli brez trenerja Maura Camoranesija, na prvem treningu pa ni bilo niti Alexandra Cretuja, Roka Kronavetra, Špira Peričića in Denisa Klinarja. VEČ TUKAJ. 

19. januar: V Ljudskem vrtu so pred jutrišnjim odhodom v Turčijo potrdili povratek Marka Šulerja. Nekdanji branilec Maribora bo odslej pomočnik športnega direktorja Oliverja Bogatinova, v klubu pa bo zadolžen za povezavo med slačilnico in pisarnami. VEČ TUKAJ

19. januar: Žan Vipotnik, član mladinske selekcije Maribora, bo do konca aktualne sezone posojen Gorici. Osemnajstletni napadalec je jeseni na osmih tekmah mladinskega prvenstva dosegel 16 zadetkov. VEČ TUKAJ.

19. januar: Od Maribora se poslavlja Nino Irgolič, ki bo v drugem delu sezone član Brava. VEČ TUKAJ.

20. januar: Mariborčani so danes odpotovali v Turčijo. Na seznamu potnikov v Belek, ki že nekaj let gosti zasedbo iz Ljudskega vrta, ni poškodovanih Denisa Klinarja in Kenana Pirića ter Martina Milca. Zaradi pozitivnega testa COVID-19 so doma ostali tudi Nemanja Mitrović, Milan Vulović in Mitja Pirih, zato bo delo z vratarji, v skladu z navodili trenerja, prevzel Jasmin Handanović

21. januar: Vijoličasti so potrdili prihod prvega zimskega novinca. Mariborčanom se je pridružil 22-letni Argentinec Ignacio Guerrico. Bočni branilec je doslej igral za argentinskega tretjeligaša Club Atletico Villa San Carlos, z Mariborom pa je kot prosti nogometaš sklenil dveletno pogodbo. VEČ TUKAJ.

22. januar: Maribor je po selitvi v Turčijo izgubil prvo pripravljalno preizkušnjo. Varovanci Maura Camoranesija so v dvoboju s Čukaričkim doživeli tesen poraz, četrta ekipa srbske lige je slavila po golu Marko Docića z bele točke. VEČ TUKAJ.

25. januar: Maribor je zaradi novih okužb odpovedal pripravljalno srečanje s Šahtarjem. V osamitev je bil poslan celoten strokovni štab z Maurom Camoranesijem na čelu, vodenje treningov pa sta prevzela športni direktor Oliver Bogatinov in njegov pomočnik Marko Šuler.  

28. januar: Štajerci so v oslabljeni zasedbi odigrali dvoboj s Kolosom in šesto ekipo ukrajinskega prvenstva premagali z izidom 3:2. Gregor Bajde se je izkazal z dvema zadetkoma, v polno je meril še Ilija Martinović. VEČ TUKAJ.

30. januar: Aljoša Matko je z Mariborom sklenil novo pogodbo. Sodelovanje, ki bi se izteklo leta 2022, je podaljšano še za dve leti, so sporočili iz tabora vijoličastih. VEČ TUKAJ.

31. januar: Nogometaši Maribora so priprave na turških tleh zaključili z zmago v dvoboju z ukrajinskim prvoligašem Minajem. Za zmago s 3:0 so zadeli Aleks Pihler, Aljoša Matko in Rok Kronaveter. VEČ TUKAJ.

2. februar: Mariborska delegacija se je v domovino vrnila oslabljena, v Beleku so v izolaciji ostali Jan Mlakar, Mauro Camoranesi, Andres Yllana, Saša Gajser, Miguel Enrique Albino, Victor Palacios, Marko Šuler in Janko Veselič, vodja logistike. 

6. februar: Četa Maura Camoranesija je dobila generalko pred nadaljevanjem prvenstva. Mrežo Nafte so zatresli Luka Koblar, Žan Kolmanič, Aljoša Matko, Ilija Martinović in Marcos Tavares. VEČ TUKAJ.

12. februar. Ivan Sušak je po opravljeni preizkušnji postal član Maribora. Hrvaški vratar je z vodilno ekipo lige sklenil polletno pogodbo z možnostjo podaljšanja še za eno leto. VEČ TUKAJ

ODHODI: Mitja Viler (Koper), Rene Mihelič (Sutjeska/ČG), Žan Vipotnik (Gorica), Nino Irgolič (Bravo).
PRIHODI: Ignacio Guerrico (Club Atletico Villa San Carlos/ARG), Ivan Sušak (Rudeš/HRV).

PRIPRAVLJALNE TEKME:

22. januar: ČUKARIČKI 0:1
28. januar: KOLOS 3:2 (Bajde, Martinović)
31. januar: MINAJ 3:0 (Pihler, Matko, Kronaveter)
6. februar: NAFTA 1903 5:1 (Koblar, Kolmanič, Matko, Martinović, Tavares)

 

6. januar: Nogometaši Olimpije odštevajo ure do vrnitve na nogometne zelenice. Dino Skender bo svoje varovance zbral v četrtek, 7. januarja, so sporočili iz tabora zmajev.

7. januar: Iz tabora Olimpije so sporočili, da Mario Kvesić in Goran Milović nista več člana kluba. Hrvata, ki sta za zmaje po novembrskem prihodu odigrala osem tekem, sta izkoristila klavzulo v pogodbi, ki jima je omogočala, da lahko na polovici sezone zapustita klub. VEČ TUKAJ.

7. januar: Nogometaši Olimpije so na vadbenem poligonu v Stožicah pričeli priprave na drugi del sezone. Dino Skender je uvodoma pogrešal najboljša jesenska strelca Andresa Vombergarja in Đorđeja Ivanovića, sta pa v opravi Olimpije znova trenirala Vitja Valenčič in Nik Kapun, ki se vračata po poškodbah. VEČ TUKAJ.

8. januar. V zmajevem gnezdu so potrdili še eno slovo. Olimpijo po letu in pol skupne zgodbe zapušča Ante Vukušić. S 26 goli najboljši strelec minulega prvenstva se od Ljubljane poslavlja  po sporazumni prekinitvi pogodbe. VEČ TUKAJ

8. januar: Olimpija bo v drugi del sezone zakorakala z novim strategom. Dino Skender, ki je včeraj zmaje vodil na uvodnem treningu, po letu in pol ni več trener zeleno-belih. Ljubljančani so prekinili sodelovanje z glavnim trenerjem, prav tako kot tudi s preostalimi člani strokovnega štaba. VEČ TUKAJ.

9. januar: Iz Olimpije so sporočili, da treninge članskega moštva do imenovanja novega trenerja, ki bo na klopi ljubljanskega prvoligaša nasledil Dina Skenderja, vodi Milan Anđelković, trener mladinske ekipe.

11. januar: Olimpijo bo v nadaljevanje sezone popeljal Goran Stanković. Ljubljančan, ki je zadnje štiri mesece vodil sežanski Tabor, se vrača v zmajevo gnezdo, v minuli sezoni je pri Olimpiji opravljal vlogo vodje nogometne šole in trenerja mladinske selekcije. VEČ TUKAJ.  

12. januar: Od zmajev se je poslovil tudi Angel Lyaskov. Bolgar, ki je po poletni selitvi v Ljubljano odigral šest tekem, se je vrnil v domovino in sklenil triletno pogodbo s prvoligašem CSKA 1948. VEČ TUKAJ

14. januar: V Stožicah so potrdili slovo še treh nogometašev. Zmajevo gnezdo po sporazumni prekinitvi pogodbe zapuščajo Ivan Močinić, Dražen Bagarić in Haris Kadrić, ki se je pridružil Aluminiju. VEČ TUKAJ.

15. januar: Mladen Rudonja ni več športni direktor Olimpije. Milan Mandarić je danes potrdil prenehanje njegovega delovanja na omenjeni funkciji. VEČ TUKAJ.

15. januar: Dresa Olimpije v nadaljevanju sezone ne bo nosil niti Luka Marin. Poleti posojeni član Osijeka se je preselil na Madžarsko, pri DVTK-ju bo združil moči z dvema nekdanjima zmajema, Goranom Milovićem in Asmirjem Suljićem. VEČ TUKAJ

18. januar: Nogometaši Olimpije so se preselili v Umag. Novi trener Goran Stanković bo na Hrvaškem nekaj dni pogrešal prvega vratarja Žigo Freliha, na seznam potnikov pa je uvrstil tudi pet mladincev, Žana Baskero, Adriana Zeljkovića, Marcela Ratnika, Tonija Luna Bončino in Ognjena Bakića.

19. januar: Jurij Španja, ki si v članski ekipi Olimpije ni uspel izboriti minutaže, po sporazumni prekinitvi pogodbe ni več član ljubljanskega kluba. VEČ TUKAJ.

19. januar: Ljubljančani so po selitvi v Umag odigrali prvo pripravljalno preizkušnjo. Poljski prvoligaš Podbeskidzie je v ljubljansko mrežo pospravil dve žogi. Zmaji so zaigrali brez Žige Freliha, Timija Maxa Elšnika in Mihaila Caimacova. VEČ TUKAJ.

23. januar: Olimpija je v Poreču dobila pripravljalni obračun s srbsko Bačko. Za ljubljansko zmago sta v drugem polčasu zadela Radivoje Bosić in Ognjen Bakić, sicer še mladinec Olimpije. VEČ TUKAJ.

26. januar: V napadu Olimpije bo v nadaljevanju sezone igral Mihailo Perović. Črnogorec je bil nazadnje član ukrajinske Zorje, z Ljubljančani pa je sklenil dogovor do konca sezone 2022/23. VEČ TUKAJ.

27. januar: Nino Pungaršek, ki se je pred tedni razšel s Celjem, je novi član Olimpije. Otrok celjskega kluba je z zmaji sklenil enoinpolletno pogodbo. VEČ TUKAJ.

28. januar: Pri Olimpiji so potrdili novo slovo. Zmajevo gnezdo po sporazumni prekinitvi pogodbe, ki bi potekla s koncem sezone, zapušča Miral Samardžić. Bivši kapetan zeleno-belih je v letu in pol odigral 49 tekem. VEČ TUKAJ.

28. januar: Mirala Samardžića bo v zadnji vrsti Olimpije zamenjal Antonio Mlinar Delamea. Devetindvajsetletnik se med zmaje vrača po štirih letih igranja v ZDA. VEČ TUKAJ.

28. januar: Nogometaši Olimpije so dobili tretjo pripravljalno tekmo. Dinamo iz Vranja je klonil po dveh zadetkih v izdihljajih tekme, ko sta mrežo srbskega drugoligaša zatresla Timi Max Elšenik in Đorđe Ivanović. VEČ TUKAJ.

30. januar: Mihail Caimacov ni več nogometaš Olimpije. Moldavec, ki je v Ljubljani igral kot član Osijeka, je pol leta po selitvi v Stožice prekinil posojo. VEČ TUKAJ.

30. januar: Olimpija je v Umagu izgubila pripravljalno tekmo z Levskim, ki je slavil minimalno zmago. V zeleno-beli opravi sta prvič po prestopu zaigrala Nino Pungaršek in povratnik Antonio Mlinar DelameaVEČ TUKAJ.

31. januar: V ljubljanskem prvoligašu so potrdili še en prestop. Enrik Ostrc je postal član Troyesa, a ga je vodilni klub druge francoske lige za sezono in pol posodil Olimpiji. VEČ TUKAJ.

1. februar: Olimpijo zapušča tudi Daniel Kamy. Osrednji branilec se je Ljubljančanom pridružil v začetku minulega leta, za zmaje pa je odigral osem tekem. VEČ TUKAJ

4. februar: Marko Perković ni več član Olimpije. Hrvaški branilec se je danes pridružil MTK-ju iz Budimpešti, četrti ekipi madžarskega prvenstva. VEČ TUKAJ

9. februar: Olimpija bo v nadaljevanju sezone močnejša še za enega povratnika. V Ljubljano se je vrnil Vitalijs Maksimenko. Osrednji branilec je z zmaji sklenil polletno pogodbo. VEČ TUKAJ

ODHODI: Mario Kvesić, Goran Milović (DVTK/MAD), Ante Vukušić (FCSB/ROM), Angel Lyaskov (CSKA 1948), Ivan Močinić, Dražen Bagarić (Hermannstadt/ROM), Haris Kadrić (Aluminij), Luka Marin (DVTK/MAD), Jurij Španja, Miral Samardžić (Hatta Club/ZAE), Mihail Caimacov (Koper), Marko Perković (MTK/MAD).
PRIHODI: Mihailo Perović, Nino Pungaršek, Antonio Mlinar Delamea, Vitalijs Maksimenko (Omiya Ardija/JAP).

PRIPRAVLJALNE TEKME:

19. januar: PODBESKIDZIE 0:2
23. januar: BAČKA 2:0 (Bosić, Bakić)
28. januar: DINAMO VRANJE 2:0 (Elšnik, Ivanović)
30. januar. LEVSKI SOFIJA 0:1

 

22. december: V soboški Fazaneriji so javnosti predstavili dva novinca. Mihael Klepač se je v Mursko Soboto preselil iz vrst Aluminija, Samsindin Ouro pa je bil doslej član druge ekipe Dinama iz Zagreba. Triindvajsetletni Klepač se najbolje znajde na položaju krilnega napadalca, tri leta mlajši Ouro pa je nogometaš sredine igrišča. Dvojec je črno-belim obljubil triletno zvestobo. VEČ TUKAJ

4. januar: Nogometaši Mure so opravili uvodni trening v sklopu priprav na nadaljevanje sezone. Testiranje na soboški atletski stezi je opravilo 26 nogometašev, Ante Šimundža je pogrešal Matka Obradovića, Marina Karamarka, Alena Kozarja, Renata Simića, Stanišo Mandića in Marka Brkića. Črno-beli bodo osrednji del priprav opravili v Turčiji. VEČ TUKAJ

7. januar: V Murski Soboti so potrdili še tretjega zimskega novinca. Muri se je pridružil David Đurak, ki ima ob hrvaškem tudi slovensko državljanstvo. Dvajsetletni ofenzivni vezist se v Fazanerijo seli iz vrst hrvaškega drugoligaša Međimurja, s Prekmurci pa je sklenil triletno pogodbo. VEČ TUKAJ.

13. januar: Za nogometaši Mure je prva pripravljalna tekma. Črno-beli so gostovali pri avstrijskem drugoligašu Kapfenbergu in ga premagali z izidom 5:1. V prvem polčasu sta zadela Tio Cipot in Luka Bobičanec, v drugem pa Amadej Maroša in dvakrat Kai Cipot. VEČ TUKAJ.

16. januar: Nogometaši Mure, ki v sredo odhajajo na priprave v Turčijo, so se pomerili na medsebojni tekmi. V 45 minutah je padlo pet zadetkov. VEČ TUKAJ.

20. januar: Zasedba 30 nogometašev Mure s strokovnim vodstvom je z letalom, na katerem so tudi Mariborčani in Celjani, poletela v Turčijo. Marko Brkić in Luka Marič bosta rehabilitacijo po poškodbi nadaljevala v domačem okolju.

22. januar: Nogometaši Mure so odigrali prvo pripravljalno srečanje po selitvi v Turčijo. Črno-beli so bili z izidom 5:1 boljši od novosadske Vojdovine. Mrežo srbskega prvoligaša so zatresli Luka Bobičanec, Matic Maruško, Mihael Klepač, David Đurak in Amadej Maroša. VEČ TUKAJ.

22. januar: Matic Maruško je podaljšal sodelovanje z Muro. Izkušeni branilec bo v črno-belem igral vse do konca sezone 2024/25, otrok Fazanerije pa bo s klubom sodeloval tudi po koncu igralske kariere. VEČ TUKAJ

26. januar: Mura je na pripravah v Turčiji odigrala še drugo tekmo. V dvoboju z ruskim Rotorjem so povedli z golom Amadeja Maroše, po dveh zadetkih v zadnji tretjini tekme pa so izgubili z 1:2. VEČ TUKAJ.

30. januar: Sobočani so odpovedali pripravljalni obračun s Šahtarjem, saj so na testiranju pred tekmo potrdili več okužb s koronavirusom. Izolacija je bila odrejena za Nina Koutra, Stanišo Mandića, Filipa Kosija, Klemna Šturma, Lana Erjavca ter Kaija in Tia Cipota.

2. februar: Črno-bela zasedba se je vrnila s priprav v Turčiji, a bo Ante Šimundža v zaključku priprav pogrešal sedmerico igralcev, ki jim je bila konec januarja odrejena izolacija in so trenutno še v Turčiji. 

5. februar: Mura je po vrnitvi s priprav v Turčiji odigrala še zadnjo pripravljalno tekmo pred nadaljevanjem prvenstva. Prekmurci so s 3:1 premagali Celje, za preobrat in zmago so zadeli Luka Bobičanec, Mihael Klepač in Dragan Lovrić. VEČ TUKAJ.

ODHODI: /.
PRIHODI: Mihael Klepač (Aluminij), Samsindin Ouro (Dinamo Zagreb II/HRV), David Đurak (Međimurje/HRV).

PRIPRAVLJALNE TEKME:

13. januar: KAPFENBERG 5:1 (T. Cipot, Maroša, Bobičanec, K. Cipot 2x)
22. januar: VOJVODINA 5:1 (Bobičanec, Maruško, Klepač, Đurak, Maroša)
26. januar: ROTOR VOLGOGRAD 1:2 (Maroša)
4. februar: CELJE 3:1 (Bobičanec, Klepač, Lovrić)

 

30. december: Koprski navijači so dočakali predčasno novoletno darilo. Mitja Viler se po desetih letih in pol igranja za Maribor vrača na domačo Bonifiko. Bočni branilec se je od Kopra poslovil po sezoni 2009/10, ko so kanarčki slavili naslov državnega prvaka, doslej pa je v koprskem dresu odigral 142 prvoligaških tekem. VEČ TUKAJ

4. januar: Koprčani so pred sredinim pričetkom priprav predstavili še drugega zimskega novinca. Na Bonifiko se seli Brazilec Victor Nildo Juffo, 27-letni vezist bo dres Kopra nosil do konca naslednje sezone. VEČ TUKAJ.

6. januar: Danes je priprave na nadaljevanje sezone pričel tudi Koper. Kanarčki bodo dneve do nadaljevanja prvenstva odštevali na domači Bonifiki, Miran Srebrnič pa je doslej potrdili štiri tekmece. Prvi bo madžarski prvoligaš Budafoki, nato pa sledijo še dvoboji z Osijekom, Taborom in Levskim iz Sofije. VEČ TUKAJ.

9. januar: Luka Badžim, sicer produkt koprske mladinske šole, spomladi ne bo nosil rumeno-modrega dresa. Branilec Bonifiko zapušča po sporazumni prekinitvi pogodbe, potem ko je v letošnji sezoni zbral štiri nastope. VEČ TUKAJ.

10. januar: Koprčani so potrdili tudi odhod Lovra Čirjaka. Hrvat se je na Bonifiko preselil minulo zimo, po uspešni jeseni v dresu Krškega, v prvi polovici letošnje sezone pa je za kanarčke odigral deset tekem. VEČ TUKAJ

12. januar: Žan Žužek ostaja na Bonifiki. Osrednji branilec, ki je jeseni dosegel tudi pet zadetkov, bo dres Kopra nosil do junija 2023. VEČ TUKAJ.  

12. januar: Nogometaši Kopra so v Umagu dobili prvo pripravljalno tekmo. Za zmago v dvoboju z Budafokijem sta zadela Maks Barišić in Timotej Dodlek. VEČ TUKAJ.

15. januar: Koprčani so znova gostovali v Umagu, kjer so se pomerili z Osijekom. Kanarčki so v končnici tekme prišli do popolnega preobrata, mrežo drugouvrščene ekipe hrvaške lige sta zatresla Matej Palčič in Luka Vekić. VEČ TUKAJ.

20. januar: Kanarčki so gostovali v hrvaškem Vodnjanu in remizirali z Bačko. Vodstvo zadnjeuvrščene ekipe srbskega prvenstva je v drugem polčasu izničil Žan Bešir. VEČ TUKAJ

22. januar: Nikola Krajinović je z vodstvom koprskega kluba sklenil novo pogodbo. Hrvaški krilni napadalec, ki je jeseni odigral 15 tekem, bo na Bonifiki igral do konca sezone 2022/23. VEČ TUKAJ.

23. januar: Koper je na četrti pripravljalni tekmi premagal sežanski Tabor. Mrežo Kraševcev je v drugem polčasu dvakrat zatresel Cluadio Spinelli. VEČ TUKAJ.

27. januar: Kanarčki so gostovali pri zasedbi Slaviše Stojanovića. Bolgarski Levski je slavil z izidom 2:1, poraz Koprčanov je v začetku drugega polčasa omilil Denis Cerovec. VEČ TUKAJ.

29. januar: Tilen Mlakar ni več nogometaš Kopra, nekdanji član Triglava bo nogometno pot nadaljeval pri slovaškem Seredu. VEČ TUKAJ.

30. januar: Koprčani so znova gostovali na Hrvaškem, v Medulinu so se srečali z Dinamom iz Vranja. Spopad s srbskim drugoligašem se je končal z remijem, Primorci so povedli z golom Bojana Kneževića. VEČ TUKAJ.

4. februar: Mihail Caimacov, jeseni član Olimpije, bo v drugem delu sezone igral v dresu Kopra. Kanarčkom ga je do konca sezone posodil Osijek. VEČ TUKAJ.

ODHODI: Luka Badžim, Lovre Čirjak, Tilen Mlakar (Sered/SVK).
PRIHODI: Mitja Viler (Maribor), Victor Nildo Juffo (Vitoria/BRA), Mihail Caimacov (Osijek/HRV).

PRIPRAVLJALNE TEKME: 

12. januar: BUDAFOKI 2:0 (Barišić, Dodlek)
15. januar: OSIJEK 2:1 (Palčič, Vekić)
20. januar: BAČKA 1:1 (Bešir)
23. januar: TABOR SEŽANA 2:0 (Spinelli 2x)
27. januar: LEVSKI SOFIJA 1:2 (Cerovec)
30. januar: DINAMO VRANJE 1:1 (Knežević)

 

21. december: Domžalski strateg Dejan Djuranović je v pogovoru za klubsko spletno stran med drugim dejal, da bo moštvo po zimskem premoru znova zbral 6. januarja.

23. december: Predrag Sikimić je po sporazumni prekinitvi pogodbe končal enoletno epizodo v rumeni družini. Nekdanji član sežanskega Tabora se je v Domžale preselil med zimskim premorom minule sezone, v rumeni opravi pa je 25 tekmah dosegel dva zadetka. Osemintridesetletnik ob slovesu od Domžal ni izključil možnosti zaključka aktivne kariere. VEČ TUKAJ

25. december: Andraž Žinič je podaljšal sodelovanje z domžalskim klubom. Bočni branilec, ki je v letošnji sezoni zbral 18 nastopov, bo v rumenem dresu igral do sredine leta 2024. Enaindvajsetletnik je produkt domžalske šole, ob Kamniško Bistrico se je preselil z 11 leti. VEČ TUKAJ

6. januar: V Domžalah so priprave pričeli brez novih obrazov, a Dejana Djuranovića veseli, da prvega treninga ni izpustil nihče od nogometašev. Rumena družina bo prvo pripravljalno tekmo odigrala že 15. januarja, ko bo nasprotnik Bravo, Domžalčani pa se bodo pet dni zatem za deset dni preselili v Umag, kjer jih čakajo še štiri preizkušnje. VEČ TUKAJ.

15. januar: Domžale so v prvem pripravljalnem obračunu premagale Bravo. Ljubljansko mrežo so zatresli Tamar Svetlin, Slobodan Vuk in Damjan VukliševićVEČ TUKAJ.

20. januar: Domžalčani so domače okolje zamenjali za hrvaški Umag, kjer jih že danes čaka spopad z Levskim. Dejan Djuranović bo v Istri računal na 32 nogometašev. Ajdin Mulalić in Tonči Mujan zaradi bolezni nista odpotovala na Hrvaško. 

20. januar: Varovanci Dejana Djuranovića so prvi dan priprav v Umagu izkoristili za dvoboj z Levskim. Moštvo Slaviše Stojanovića je povedlo, a po domžalskem preobratu izgubilo z 2:1. Sredi drugega polčasu sta v razmaku treh minut zadela Matej Podlogar in Gaber Dobrovoljc. VEČ TUKAJ.

22. januar: Domžalska ekipa je v Poreču remizirala z Orijentom. Spopad s hrvaškim drugoligašem se je končal z izidom 3:3, mrežo Rečanov je že v prvem polčasu dvakrat zatresel Slobodan Vuk, v nadaljevanju pa je končni rezultat postavil Matej Podlogar. VEČ TUKAJ.

27. januar: Nogometaši Domžal so na pripravah v Umagu premagali Dinamo iz Vranja. Mreža srbskega drugoligaša se je zatresla štirikrat, uspešni so bili Slobodan Vuk, Arnel Jakupović, Marko Martinović in Tonči Mujan. VEČ TUKAJ.

30. januar: Domžalčani so odigrali zadnjo tekmo na pripravah v Umagu in s 4:1 premagali Sarajevo. V prvem polčasu sta prvaku BiH zabila Arnel Jakupović in Gaber Dobrovoljc, v končnici tekme pa je bil dvakrat natančen Marko Martinović. VEČ TUKAJ.

1. februar: Til Mavretič se do konca sezone poslavlja od Domžal. Vezist bo spomladi kot posojeni član rumenih igral v dresu Gorice. VEČ TUKAJ.

3. februar: Nogometaši Domžal so dobili generalko pred uvodnim krogom nadaljevanja Prve lige Telekom Slovenije. Mrežo Gorice je dvakrat zatresel Dario Kolobarić, v drugem polčasu pa sta bila natančna še Slobodan Vuk in Gašper Černe. VEČ TUKAJ.

ODHODI: Predrag Sikimić, Til Mavretič (Gorica).
PRIHODI: /.

PRIPRAVLJALNE TEKME:

15. januar: BRAVO 3:0 (Svetlin, Vuk, Vuklišević)
20. januar: LEVSKI 2:1 (Podlogar, Dobrovoljc)
22. januar: ORIJENT 3:3 (Vuk 2x, Podlogar)
27. januar: DINAMO VRANJE 4:1 Vuk, Jakupović, Martinović, Mujan
30. januar: SARAJEVO 4:1 (Jakupović, Dobrovoljc, Martinović 2x)
3. februar: GORICA 4:1 (Kolobarić 2x, Vuk, Černe)

 

4. januar: Pri sežanskem Taboru so leto pričeli s potrditvijo dveh odhodov, ki sta posledica sporazumne prekinitve sodelovanja. Mario Babić in Mario Zebić se po letu in pol poslavljata od Krasa. Babić je na 46 tekmah dosegel osem zadetkov, Zebić je odigral 39 tekem in se enkrat vpisal med strelce. VEČ TUKAJ.

6. januar: Zimski premor se zaključuje tudi za nogometaše Tabora. Sežanci bodo prvi trening opravili v ponedeljek, 11. januarja, že v četrtek pa jih čakajo uvodna testiranja.

9. januar: Sežansko zasedbo po Babiću in Zebiću zapušča še Marko Vukelić. Primorec je Taboru pomagal že v tretji in drugi ligi, v sežanskem dresu pa je zbral tudi 14 prvoligaških nastopov, jeseni zgolj enega. VEČ TUKAJ

11. januar: Goran Stanković ni več trener Sežancev. Ljubljančan je postal strateg članske ekipe Olimpije, treninge Tabora pa bosta do imenovanja novega trenerja vodila dosedanja pomočnika Srdjan Trailović in Nace Kosmač. VEČ TUKAJ.

14. januar: Tabor bo v nadaljevanju sezone igral pod taktirko Igorja Božiča. Izolan se bo prvič preizkusil v vlogi prvoligaškega trenerja, pred leti pa je bil prvi pomočnik Rodolfa Vanolija pri Kopru in Olimpiji. VEČ TUKAJ

16. januar: Sežanci so odigrali prvo pripravljalno srečanje pod vodstvom novega trenerja. Četa Igorja Božiča je brez osmih nogometašev klonila z izidom 1:2. Domačo mrežo je v prvem polčasu zatresel DjaloVEČ TUKAJ.

19. januar: Antonio Azinović se vrača na Kras. Nekdanji kapetan Tabora se je poleti pridružil Hornu, v drugi avstrijski ligi pa je jeseni odigral 12 tekem. VEČ TUKAJ.

23. januar: Tabor je na Bonifiki izgubil pripravljalno tekmo s Koprom. Sežanska mreža se je zatresla dvakrat, Christos Rovas je sredi drugega polčasa zastreljal najstrožjo kazen. VEČ TUKAJ.

30. januar: Sežanci so v generalki pred nadaljevanjem prvenstva premagali Radomlje. Vodilna ekipa 2. SNL je klonila po preobratu v drugem polčasu. Dvakrat je zadel Jakoslav Stanković, zmago pa je potrdil Leon Sever. VEČ TUKAJ.

5. februar: Igor Božič bo lahko v nadaljevanju sezone računal na Žigo Ovseneka. Krajčan, ki lahko igra v zvezni ali obrambni vrsti, se je v Tabor preselil po epizodi v velenjskem Rudarju. VEČ TUKAJ.

10. februar: Kraševcem se je pridružil še tretji novinec. Enaindvajsetletni vezist Tom Alen Tolić bo dres Tabora nosil do konca sezone 2022/23. VEČ TUKAJ

ODHODI: Mario Babić, Mario Zebić (Korona Kielce/POL), Marko Vukelić.
PRIHODI: Antonio Azinović (Horn/AVT), Žiga Ovsenek (Rudar Velenje), Tom Alen Tolić.

PRIPRAVLJALNE TEKME: 

16. januar: GORICA 2:1 (Djalo)
23. januar: KOPER 0:2
30. januar: RADOMLJE 3:1 (Stanković 2x, Sever)

 

21. december: Iz tabora državnih prvakov so dan po koncu jesenskega dela prvenstva sporočili, da Dušan Kosić ni več trener Celja. Ljubljančan se je v knežje mesto preselil septembra leta 2017, grofi pa so v času njegovega službovanja odigrali 131 tekem. Ob najboljšem trenerju pretekle sezone se od Celja poslavljata tudi pomočnik Jasmin Jerič in Amel Mujčinović, dolgoletni čuvaj celjske mreže, nazadnje pa trener vratarjev. VEČ TUKAJ

21. december: Vodstvo celjskega kluba je podaljšalo pogodbe s tremi nogometaši. Luka Kerin, Metod Jurhar in Gašper Koritnik bodo barve grofov branili do konca junija 2023. VEČ TUKAJ.

23. december: Nino Pungaršek in Roman Bezjak nista več nogometaša Celja, oba se od grofov poslavljata po izteku pogodbe. Bezjak, ki se v drugi celjski epizodi ni uspel vpisati med strelce, s 34 zadetki ostaja osmi najbolji strelec v prvoligaški zgodovini kluba, Pungaršek se od matičnega kluba poslavlja s 118 prvoligaškimi nastopi. VEČ TUKAJ.

25. december: Jiri Jarošik je novi trener Celja. Triinštiridesetletnik je kot glavni trener deloval v rojstnem mestu Usti nad Labem, ki nastopa v drugi češki ligi. Gre za nekdanjega nogometaša klubov, kot so Chelsea, Celtic, CSKA Moskva in drugi. Celjski nogometaši bodo prvič trenirali 7. januarja, Čeh bo v Slovenijo pripotoval dva dneva pred tem. VEČ TUKAJ.

25. december: Ester Sokler je zaostril konkurenco v napadu grofov. Nogometaš iz Brestanice se v knežje mesto seli iz Brežic, v dresu katerih je jeseni dosegel šest ligaških zadetkov, v pokalnem obračunu z Olimpijo pa je trikrat zatresel ljubljansko mrežo. Enaindvajsetletnik, ki je krstne prvoligaške izkušnje nabiral v Krškem, je s Celjani sklenil pogodbo do konca sezone 2022/23. VEČ TUKAJ.

28. december: V Celju so pred iztekom leta potrdili še drugega novinca. Jure Matjašič je po izteku pogodbe z Aluminijem postal član aktualnega državnega prvaka. Nekdanji nogometaš Drave, Zavrča in Domžal se je z grofi dogovoril za enoinpolletno sodelovanje. VEČ TUKAJ.

29. december: Državnim prvakom se je pridružil še tretji zimski novinec. Anel Hajrić se po letu in pol vrača v Slovenijo, po dokazovanju v Belgiji ter Bosni in Hercegovini bo oblekel celjski dres. Štiriindvajsetletni napadalec, ki je v sezoni 2018/19 v 2. SNL dosegel 35 zadetkov, je sklenil dveletni dogovor. VEČ TUKAJ.

4. januar: Celjanom se je pridružil še četrti napadalec. Nino Kukovec se po triletnem dokazovanju v mladinskih selekcijah Fiorentina vrača v Slovenijo. Devetnajstletnik, ki je v domovini branil barve Dravograda in Maribora, je z državnim prvakom sklenil pogodbo do konca sezone 2023/24. VEČ TUKAJ.

7. januar: Nogometaši Celja so priprave na nadaljevanje sezone pod vodstvom prenovljenega trenerskega štaba. Devetindvajset nogometašev je prvič pozdravil Jiri Jarošik, ki mu bo ob Draganu Čadikovskemu pomagal rojak Panajotis Kucalas, za vratarje bo skrbel Aleksander Šeliga. Državni prvaki bodo osrednji del priprav med 20. januarjem in 1. februarjem opravili v Turčiji. VEČ TUKAJ

16. januar: Novi celjski trener Jiri Jarošik je na prvem pripravljalnem srečanju vknjižil remi. Grofje so na Olimpu remizirali z Nafto. Prednost Lendavčanov je v drugem polčasu izničil Valentin ZekhovVEČ TUKAJ.

20. januar: Grofje bodo priprave na drugi del sezone nadaljevali v Turčiji. Novi celjski strateg Jiri Jarošik je v Belek odpeljal 26 nogometašev, v taboru aktualnih državnih prvakov pa nimajo težav z okužbami z novim koronavirusom.   

25. januar: Celjani so odigrali prvo pripravljalno tekmo na turški tleh. Grofje so s 3:1 premagali ruski Khimki, mrežo katerega so zatresli Ivan Božić, Mićo Kuzmanović in zimski novinec Ester Sokler. VEČ TUKAJ.

27. januar: Za četo Jirija Jarošika je druga pripravljalna tekmah na pripravah v Turčiji. Celjani so remizirali z rusko ekipo Krylya Sovetov. V izdihljajih tekme je enajstmetrovko izkoristil Ivan Božić. VEČ TUKAJ.

30. januar: Nižni Novgorod je bil v Antalyji z 2:0 boljši od Celjanov, za katere je bila to zadnja tekma pred vrnitvijo v domovino. VEČ TUKAJ.

1. februar: Celjani so z današnjim povratkom v Slovenijo zaključili z osrednjim delom priprav. Grofje ob vrnitvi v domovino nimajo težav z okužbami.

4. februar: V knežjem mestu so predstavili novinca v zadnji vrsti. Celjanom se je pridružil Stjepan Vego, ki je z grofi sklenil dogovor do konca sezone 2022/23. VEČ TUKAJ.

5. februar: Nogometaši Celja so izgubili generalko pred nadaljevanjem sezone. Po preobratu je s 3:1 slavila Mura, soboško mrežo je zatresel Jakob NovakVEČ TUKAJ.

ODHODI: Roman Bezjak (Balikesirspor), Nino Pungaršek.
PRIHODI: Ester Sokler (Brežice), Jure Matjašič (Aluminij), Anel Hajrić (Željezničar/BIH), Nino Kukovec (Fioretina U19/ITA), Stjepan Vego.

PRIPRAVLJALNE TEKME: 

16. januar: NAFTA LENDAVA 1:1  (Zekhov) 
24. januar: KHIMKI 3:1 (Božić, Kuzmanović, Sokler)
27. januar: KRYLYA SOVETOV 1:1 (Božić)
30. januar: NIZHNIY NOVGOROD 0:2
4. februar: MURA 1:3 (Novak)

 

21. december: Bravo je tik pred koncem jesenskem dela sezone podaljšal sodelovanje s tremi stebri zadnje vrste. David Brekalo in Almin Kurtović, ki sta otroka Brava, sta dogovor z ljubljanskim prvoligašem podaljšala do do konca sezone 2022/23, leto krajša je nova pogodba Vanje Drkušića. Osrednji branilec se je v Šiško preselil v začetku letošnjega leta. VEČ TUKAJ.

31. december: Nogometaši Brava bodo v letu 2021 prvič trenirali 5. januarja, ekipa pa se bo zbrala že dan prej, ko bodo opravili testiranje na novi koronavirus.

5. januar: Bravo bo v nadaljevanje Prve lige Telekom Slovenije zakorakal brez Michela Šega. Hrvaški napadalec je predčasno sklenil epizodo v Ljubljani, kamor ga je poleti posodil splitski Hajduk. Spomladi se bo kalil v hrvaškem drugoligašu Dugopolju. VEČ TUKAJ.

5. januar: V Šiški so dan po ponedeljkovem testiranju na novi koronavirus pričeli priprave na nadaljevanje sezone. Nogometaši Brava bodo večino priprav opravili v Ljubljani, v zadnjem januarskem tednu pa se bodo za nekaj dni poslovili od prestolnici in se najverjetneje odpravili v Čatež. VEČ TUKAJ.

15. januar: Bravo je v Domžalah izgubil prvo pripravljalno preizkušnjo. Ljubljančani, ki so pogrešali nekaj pomembnih adutov, so klonili s 3:0. VEČ TUKAJ.

19. januar: Nino Irgolič bo po poškodbi Matije Orbanića zaostril konkunrenco med vratnicama Brava. Dvaindvajsetletni Radgončan se v Šiško seli iz vrst Maribora. VEČ TUKAJ.

20. januar: Mitja Križan bo po letu in pol znova zaigral v dresu Brava. Napadalca je Ljubljančanom do konca sezone posodil belgijski drugoligaš Lommel. VEČ TUKAJ

20. januar: Bravo, ki je danes Ljubljano zamenjal za Čatež, je v pripravljalnem obračunu remiziral z Aluminijem. Ljubljančani so povedli z golom Andraža Kirma. VEČ TUKAJ.

25. januar: Ljubljančani so potrdili prihod še enega napadalca. Bravu se je pridružil Loren Maružin, ki je z vodstvom kluba sklenil pogodbo do konca sezone z možnostjo podaljšanja še za eno leto. VEČ TUKAJ.

30. januar: Milan Tučić se po štirih letih vrača v Bravo. Ljubljančanom ga je do konca sezone posodil belgijski prvoligaš Leuven. VEČ TUKAJ.

30. januar: Milan Tučić je povratek v Bravo kronal z dvema goloma. Zasedba iz Šiške je v dvoboj z Innsbruckom, ki je trajal 120 minut, po preobratu izgubila z 2:3. VEČ TUKAJ.

ODHODI: Michele Šego (Dugopolje/HRV).
PRIHODI: Nino Irgolič (Maribor), Mitja Križan (Lommel/BEL), Loren Maružin (Lokomotiva Zagreb/HRV), Milan Tučić (Leuven/BEL).

PRIPRAVLJALNE TEKME: 

15. januar: DOMŽALE 0:3
20. januar. ALUMINIJ 1:1 (Kirm)
30. januar: WACKER INNSBRUCK 2:3 (Tučić 2x)

 

22. december: V Kidričevem so se razšli s tremi nogometaši, dres Aluminija so slekli Filip KukuličićMarko Maletić in Mihael Klepač. Kukuličić je v petih nastopov dosegel zadetek, Maletić se poslavlja s 15 tekmami brez gola. Klepač, ki bo kariero nadaljeval pri Muri, je za Aluminij odigral 45 srečanj, v minuli sezoni pa se je 11-krat vpisal med strelce. VEČ TUKAJ.

28. december: Oskar Drobne je v pogovoru za spletno stran kluba potrdil, da bo svoje varovance zbral že kmalu po vstopu v leto 2021. Kidričani bodo prvič vadili že 4. januarja.

28. december: Po trojici tujih nogometašev se je od Aluminija poslovil tudi Jure Matjašič. Krilnemu napadalcu je potekla pogodba, v Kidričevem pa je preživel dve leti. V tem času je odigral 70 tekem, se razveselil šestih zadetkov, na svoj račun pa je dodal še deset asistenc. VEČ TUKAJ.

4. januar: V taboru Aluminija so prvi januarski ponedeljek izkoristili za pričetek priprav. Kidričani so pred uvodnim treningom opravili testiranje na novi koronavirus, izvidi pa niso razkrili pozitivnih primerov. Oskar Drobne je v trenerskem štabu pozdravil dva novinca. Luka Gobec se je v Kidričevo preselil iz Celja, Rok Majcen je doslej deloval v mladinski šoli Aluminija. VEČ TUKAJ.

4. januar: S Kidričani je na uvodnem treningu v letošnjem letu vadil tudi Klemen Bolha. Dolgoletni član Rudarja se je v domovino vrnil po letu in pol igranja v litovskem Žalgirisu, z vodstvom Aluminija pa se je dogovoril za sodelovanje do maja 2022. VEČ TUKAJ.

11. januar: Vodstvo Aluminija je podaljšalo sodelovanje z dvema nogometašema. Tilen Pečnik in Aljaž Ploj bosta barve Kidričanov branila do konca sezone 2021/22. VEČ TUKAJ.

14. januar: Haris Kadrić, ki je danes prekinil pogodbo z Olimpijo, je postal član Aluminija. Napadalec, ki je bil jeseni posojen Triglavu, je s Kidričani sklenil dveletno pogodbo. VEČ TUKAJ.

20. januar: Kidričani so na prvi pripravjalni tekmi remizirali z Bravom. Ljubljančani so povedli z golom Kirma, po dobri uri igre pa je izid poravnal Roko Prša. VEČ TUKAJ.

22. januar: V Kidričevem so potrdili prihod tretjega zimskega novinca. Turški Sivassport je Aluminiju do konca sezone posodil Armina Đerleka. Dvajsetletnik se najbolje znajde na sredini igrišča. VEČ TUKAJ

24. januar: Tudi ekipa Aluminija se je za nekaj dni odpravila na priprave na Hrvaško. Kidričani bodo formo pilili v Poreču.

27. januar: Nogometaši Aluminija so se v Poreču pomerili s selekcijo Istrske županije in jo premagali z izidom 6:0. Zadeli so Filip JaukLovro GrajfonerBojan GjurčinoskiRenato PantalonHaris Kadrić in Tilen Pečnik. VEČ TUKAJ. 

28. januar: Martin Jarc je novi član Aluminija. Štiriindvajsetletni vratar je s Kidričani vadil že vse od pričetka priprav. VEČ TUKAJ.

29. januar: Kidričani so zaradi potrjenih okužb s koronavirusom predčasno zakjučili prirpave v Poreču in se vrnili domov.

2. februar: David Flakus Bosilj je podaljšal sodelovanje s Kidričani, dres Aluminija bo nosil do konca leta 2022. VEČ TUKAJ

12. februar: Tonči Mujan bo v nadaljevanju sezone nosil dres Aluminija. Kidričani so si Dalmatinca izposodili od Domžal. VEČ TUKAJ.

ODHODI: Filip Kukuličić, Marko Maletić, Mihael Klepač (Mura), Jure Matjašič (Celje).
PRIHODI: Klemen Bolha (Žalgiris/LIT), Haris Kadrić (Olimpija), Martin Jarc (Maribor), Armin Đerlek (Sivassport/TUR), Tonči Mujan (Domžale).

PRIPRAVLJALNE TEKME: 

20. januar. BRAVO 1:1 (Prša)
27. januar: SELEKCIJA ISTRE (Jauk, Grajfoner, Gjurčinoski, Pantalon, Kadrić, T. Pečnik) 

 

20. december: Pri novogoriškem prvoligašu so na spletni strani zapisali, da bodo priprave na nadaljevanje sezone pričeli 4. januarja. 

22. december: Goričani se po sporazumni prekinitvi pogodbe razhajajo z Diegom Bardanco. Španski branilec se je v Novo Gorico preselil pozimi, za modro-bele pa je odigral deset tekem. Najvidnejšo vlogo je pustil v dodatnih kvalifikacijah za popolnitev Prve lige Telekom Slovenije. VEČ TUKAJ.

6. januar: Priprave so pričeli tudi nogometaši Gorice, ki jih v nadaljevanju sezone čaka krčevit boj za obstanek v Prvi ligi Telekom Slovenije. VEČ TUKAJ.

11. januar: Gorica je potrdila prihod prvega zimskega novinca. Matic Črnic se je Primorcem pridružil kot prosti nogometaš, z modro-belimi pa je sklenil dogovor do konca letošnje sezone. VEČ TUKAJ.

13. januar: Nogometaši Gorice so v Umagu odigrali prvo pripravljalno srečanje. Rijeka, ki jo vodi Simon Rožman, je slavila z izidom 3:0. V dresu Gorice sta se dokazovala tudi igralca na preizkušnji, Vanja Ilić in Bojan Gjurčinoski. VEČ TUKAJ.

14. januar: Joseph Asante po sporazumni prekinitvi pogodbe ni več nogometaš Gorice. Bočni branilec je bil jeseni posojen Bricem, v minuli sezoni pa je v goriškem dresu zbral pet nastopov. VEČ TUKAJ.

15. januar: Goričani so po Maticu Črnicu predstavili še drugega zimskega novinca. Primorcem se je pridružil osrednji branilec Matko Zirdum, ki ga je do konca letošnje sezone posodil hrvaški Slaven Belupo. VEČ TUKAJ

16. januar: Nogometaši Gorice so na domačem igrišču dobili pripravljalno tekmo s Taborom. Sežansko mrežo sta zatresla Vanja Ilić in Žan Vipotnik. VEČ TUKAJ.

19. januar: Gorica je potrdila prihod Žana Vipotnika. Osemnajstletni napadalec, sicer še mladinec Maribora, je na sobotni tekmi zatresel mrežo Tabora, jeseni pa se je izkazal s 16, goli na osmih tekmah mladinske lige. VEČ TUKAJ.

22. januar: Edin Šehić je naslednji novinec v zasedbi Gorice. Krilni napadalec, ki je v Slovenije že igral v dresu Rudarja, je z Goričani sklenil pogodbo do konca letošnje sezone. VEČ TUKAJ.

23. januar: Nogometaši Gorice so z izidom 3:1 premagali Radomlje. Mrežo vodilnega drugoligaša so zatresli Etien Velikonja, Gora, , n Cvijanović in Tjaš BegićVEČ TUKAJ.

27. januar: Nogometaši Gorice so odigrali četrto pripravljalno srečanje in doživeli drugi poraz. Avstrijski Wacker Innsbruck je vknjižil mini, malno zmago. VEČ TUKAJ.

30. januar: Goričani so gostili zasedbo lendavske Nafte, ki je z goloma v prvem polčasu domov odnesla zmago. VEČ TUKAJ.

2. februar, , , : V Novi Gorici so javnosti predstavili petega zimskega novinca. Til Mavretič bo dres Gorice nosil do konca sezone, Primorcem so ga posodile Domžale. VEČ TUKAJ.

3. februar: Goričani so izgubili zadnjo pripravljalno tekmo pred nadaljevanjem sezone. Ob proazu z Domžalami (4:1) je zadel Etien Velikonja. VEČ TUKAJ.

6. februar: Adis Hodžić je podaljšal pogodbo z Gorico, dres katere bo nosil vsaj še do konca aktualne sezone. VEČ TUKAJ.

7. februar: Aleksandar Bjelica po sporazumni prekinitvi pogodbe ni več nogometaš Gorice. Srb je jeseni zbral 11 nastopov. VEČ TUKAJ.

ODHODI: Diego Bardanca, Joseph Asante, Aleksandar Bjelica.
PRIHODI: Matic Črnic, Matko Zirdum (Slaven Belupo/HRV), Žan Vipotnik (Maribor), Edin Šehić (Rudeš/HRV), Til Mavretič (Domžale).

PRIPRAVLJALNE TEK, ME:

13. januar: RIJEKA 0:3
16. januar: TABOR SEŽANA 2:1 (Ilić, Vipotnik)
23. januar: RADOMLJE 3:1 (Velikonja, Cvijanović, Begić)
27. januar: WACKER INNSBRUCK 0:1
30. januar: NAFTA LENDAVA 0:2
3. februar: DOMŽALE 1:4 (Velikonja)

Tekst: PDo
Foto: m24.si

SORODNE NOVICE

  • 13.08.2021 | Prva liga Telekom Slovenije
    Domžale novega napadalca našle na Jamajki
    Rumeni družini se je pridružil novi napadalec, Domžale so ga našle na Jamajki. Devetnajstletni Ranaldo Biggs je po Parrisu in Nicholsonu že tretji Jamajčan ob Kamniški Bistrici. Ob prvi selitvi v tujino je s klubom sklenil triletno pogodbo.
  • 06.08.2021 | Prva liga Telekom Slovenije
    Kramarič zrežiral preobrat za zmago nad Celjem
    Nogometaši Brava so v 4. krogu Prve lige Telemach premagali Celje z 2:1 (0:1).
  • 01.08.2021 | Prva liga Telekom Slovenije
    Prvi derbi pripadel Olimpiji
    Nogometaši Olimpije so v 3. krogu Prve lige Telemach premagali Maribor s 3:1 (1:0).
  • 01.08.2021 | Prva liga Telekom Slovenije
    Tabor do točke v Domžalah
    Nogometaši Domžal in CB24 Tabora Sežane so se v 3. krogu Prve lige Telemach razšli z neodločenim izidom 1:1 (1:1).
  • 25.07.2021 | Prva liga Telekom Slovenije
    Maribor z drugo zmago na vrh lestvice
    Nogometaši Maribora so v 2. krogu Prve lige Telemach premagali Domžale s 3:1 (3:0).
  • 24.07.2021 | Prva liga Telekom Slovenije
    Koprčani doma ugnali Muro
    Nogometaši Kopra so v 2. krogu Prve lige Telemach premagali Muro s 3:2 (2:1).
  • 24.07.2021 | Prva liga Telekom Slovenije
    Bravo in Aluminij brez zadetkov
    Nogometaši Brava in Aluminija so se v 2. krogu Prve lige Telemach razšli z neodločenim izidom 0:0.
  • 23.07.2021 | Prva liga Telekom Slovenije
    Celjani slavili v Sežani
    Nogometaši CB24 Tabora Sežane so v 2. krogu Prve lige Telemach izgubili proti Celju z 0:1 (0:0).
  • 19.07.2021 | Prva liga Telekom Slovenije
    Oštrek in Novoselec novinca na Bonifika
    Kanarčki so si izposodili nogometaša, ki že dobro poznata slovenske zelenice. Stjepan Oštrek se na Bonifiko seli iz Nafte, Ivan Novoselec pa je bil pred leti član Zavrča, nazadnje pa je nosil dres Varaždina.
  • 16.07.2021 | Prva liga Telekom Slovenije
    Gliha bo igral za Olimpijo
    Erik Gliha je oblekel dres Olimpije. Bočni branilec je za zmaje že zaigral na dveh pripravljalnih tekmah, v domovino pa se vrača po sezoni v Ukrajini. Z ljubljanskim klubom je sklenil dveletni dogovor.

DELI NA