Radomlje izgubile s Crveno zvezdo

Radomljani so odigrali novo pripravljalno srečanje. Varovanci Dejana Djuranoviča so se v Čatežu pomerili z beograjsko Crveno zvezdo, ki je z zmago potrdila status favorita.

Srbski državni prvak je v mrežo aktualnega zmagovalca 2. SNL pospravil tri zadetke. Vjekoslava Andrića sta v prvem polčasu premagala Babunski in Račić, v nadaljevanju pa so Radomlje znižale zaostanek, ko je bil po kotu pred golom rdeče-belih najvišji kapetan Igor Barukčić. Končni izid srečanja je postavil Babunski, ki je od dveh zadetkih podal tudi za gol Račića.

CRVENA ZVEZDA 0:1 KALCER RADOMLJE

Babunski (2x), Račić; Barukčić

RADOMLJE NASPROTNIK REZULTAT STRELCI
22. junij 2016 KÜKESI 2:1 Kovjenić, Marinšek
25. junij 2016 DOMŽALE 1:3 Šipek
1. julij 2016 ZAGREB 3:1 Nunić, Cerar, Karamatić
6. julij 2016 CIBALIA 1:0 Jazbec
8. junij 2016 CRVENA ZVEZDA 1:3 Barukčić

 

Tekst: NZS
Foto: Ekipa24.si

SORODNE NOVICE

  • 13.07.2016 | Prva liga Telekom Slovenije
    Radomlje z Anđelkovićem na prvoligaška igrišča
    Nekaj dni pred pričetkom nove sezone so v Radomljah potrdili še dva nova obraza. Po dveh letih v tujini se na slovenska igrišča vrača izkušeni Milan Anđelković, obrambo rumenih pa je okrepil tudi Tin Karamatić.
  • 13.07.2016 | Prva liga Telekom Slovenije
    Radomlje izgubile s sosedi Dobljani
    Četo trenerja Dejana Djuranovića že v nedeljo čaka občinski derbi z Domžalčani, sosedski dvoboj pa so Radomljani odigrali tudi včeraj, saj so pomerili z Dobljani, ki pa so vknjižili prestižno zmago.
  • 03.07.2016 | Prva liga Telekom Slovenije
    Radomljani novinca našli pri Triglavu
    Tudi v Radomljah se zavzeto pripravljajo na sezono, v kateri bodo znova igrali prvoligaški nogomet. Pri aktualnem prvaku 2. SNL so že pred časom potrdili prihod Marka Nunića, rumeni dres pa bo v novi sezoni nosil tudi Domen Jugovar.

DELI NA