Radomlje z Anđelkovićem na prvoligaška igrišča

Radomljani odštevajo ure do nedeljskega občinskega derbija z Domžalami. V pripravi na dvoboj je četa trenerja Dejana Djuranovića odigrala še dve pripravljalni tekmi, a morala tako Dobu kot Arsenalu iz Tule priznati poraz.

Nekaj dni pred pričetkom nove sezone pa so v Radomljah potrdili še dva nova obraza. Po dveh letih v tujini se na slovenska igrišča vrača izkušeni Milan Anđelković, ki je v prvoligaški konkurenci odigral že 239 tekem. Nekdanji branilec Celja in Olimpije bo lahko v obrambni vrsti računal tudi na pomoč Tina Karamatića, ki je bil spomladi član Zavrča. Ob tem je vodstvo povratnika med prvoligaše v svoje vrste zvabilo še trojico nogometašev, ki so rumeni dres nosili že v minuli sezoni, Žana Kumerja, Aljaža Ivačiča in Gala Primca.

Aktivni so bili tudi v Krškem, Aluminiju in Rudarju. Med Velenjčane se je preselil napadalec Dominik Glavina, posavsko obrambo je okrepil Marko Dušak, Žan Florjanc pa se je pridružil Kidričanom.

Tekst: NZS
Foto: Ekipa24.si

SORODNE NOVICE

  • 13.07.2016 | Prva liga Telekom Slovenije
    Radomlje izgubile s sosedi Dobljani
    Četo trenerja Dejana Djuranovića že v nedeljo čaka občinski derbi z Domžalčani, sosedski dvoboj pa so Radomljani odigrali tudi včeraj, saj so pomerili z Dobljani, ki pa so vknjižili prestižno zmago.
  • 09.07.2016 | Prva liga Telekom Slovenije
    Radomlje izgubile s Crveno zvezdo
    Radomljani so odigrali novo pripravljalno srečanje. Varovanci Dejana Djuranoviča so se v Čatežu pomerili z beograjsko Crveno zvezdo, ki je z zmago potrdila status favorita.
  • 03.07.2016 | Prva liga Telekom Slovenije
    Radomljani novinca našli pri Triglavu
    Tudi v Radomljah se zavzeto pripravljajo na sezono, v kateri bodo znova igrali prvoligaški nogomet. Pri aktualnem prvaku 2. SNL so že pred časom potrdili prihod Marka Nunića, rumeni dres pa bo v novi sezoni nosil tudi Domen Jugovar.

DELI NA