Rajevca nasledil Krčmarević

Pri Rudarju so potrdili ime novega trenerja, ki bo na velenjski klopi nasledil Rajevca. Slednji je pred dnevi sprejel ponudbo za vodenje članske reprezentance Alžirije, v Šaleški dolini pa ga bo nadomestil rojak Slobodan Krčmarević.

51-letni strokovnjak ima z delovanjem v tujini že precej izkušenj, tako igralskih kot trenerskih. V času aktivne kariere je namreč igral na Švedskem, Cipru in v Grčiji, po zaključku igralske poti pa se je preizkusil v vlogi trenerja in selektorja. V domovini je vodil reprezentanci do 19 in 21 let, mlado izbrano vrsto pa je vodil tudi v Kazahstanu, kjer je deloval tudi na klopi kluba z imenom Zhetysu. Na Cipru je vodil tri klube, poleg Apollon Limassola in Anorthosisa je nazadnje vodil Doxo Katopkopias.

Kot so sporočili iz velenjskega prvoligaša, bo Rajeva Rudarju v prihodnje pomagal v vlogi svetovalca, Krčmarević pa bo nove varovance prvič vodil v nedeljo, v tekmi proti Spartaku.

Tekst: NZS
Foto: Ekipa24.si

SORODNE NOVICE

  • 10.07.2016 | Prva liga Telekom Slovenije
    V novo sezono s prestižno zmago
    Zadnje pripravljalno srečanje pred pričetkom nove sezone so v nedeljskem popoldnevu odigrali tudi nogometaši Rudarja, ki so z golom Maryja premagali ruski Ural.
  • 09.07.2016 | Prva liga Telekom Slovenije
    Knapi predstavili trojico novincev
    Velenjčani so se razšli z bočnima branilcema Jako Ihbeishehom in Marinom Bratićem, ob tem pa predstavili trojico novincev. Ob Jeanu Claudu Billongu sta se knapom pridružila izkušena Bojan Vručina in Darko Zec, dolgoletni član Domžal.
  • 06.07.2016 | Prva liga Telekom Slovenije
    Velenjčani ostali brez Ihbeisheha
    Velenjčani, ki so izgubili pripravljalno srečanje s sarajevskim Željezničarjem, se bodo v novo sezono podali brez izkušenega Jake Ihbeisheha, ki je po sporazumni prekinitvi pogodbe zapustil vrste Rudarja.

DELI NA