20.05.2022 | A
Stekla prodaja vstopnic za tekmo s Švedsko in paketov za člane navijaške skupnosti

Slovenska nogometna reprezentanca bo 2. junija proti Švedski pričela s tekmovanjem v Skupini 4 v Ligi B Uefa lige narodov. Vstopnice za prvo tekmo so že v redni prodaji, medtem ko si člani navijaške skupnosti Biti kot eno lahko zagotovijo pakete za vse tri tekme po ugodnejši ceni.

Slovenska izbrana vrsta začenja nov tekmovalni cikel. Izbranci Matjaža Keka se bodo med junijem in septembrom merili v ligi B Uefa lige narodov, kjer jih čakajo atraktivni nasprotniki. Slovenija bo v okviru skupine 4 merila moči z reprezentancami Švedske, Norveške in Srbije, ki razpolagajo z zvezdniki najvišjega formata. Spektakel je zagotovljen, tako da si velja vstopnice zagotoviti čim hitreje.

Slovenija bo prvo tekmo odigrala 2. junija ob 20.45 proti Švedski v Stožicah. Tri dni kasneje bo sledilo gostovanje v Beogradu, 9. junija pa še obračun v Oslu z Norveško. Slovenci bodo junijsko reprezentančno akcijo sklenili z domačo tekmo proti Srbiji, ki bo 12. junija ob 20.45 v Stožicah. Septembrski termin prinaša dvoboj med Slovenijo in Norveško, ki bo 24. septembra ob 18.00, zadnja tekma skupinskega dela pa sledi 27. septembra ob 20.45 v gosteh proti Švedski.

Vstopnice za tekmo s Švedsko so v redni prodaji po ceni 20 € (otroci do 14. let 10 € in študenti ter dijaki 15 €). Poleg tega so na voljo tudi paketi vstopnic za vse tri domače tekme za člane navijaške skupnosti Biti kot eno po ceni 48€ (otroci do 14. let 24 € in študenti ter dijaki 36 €).

PRODAJA VSTOPNIC ZA TEKMO SLOVENIJA - ŠVEDSKA:

Kupi vstopnice..

Časovnica prodaje: Od 20. 5 dalje
Prodajna mesta: NZS.si/vstopnice, Evetnim.si, BS Petrol, Uradna prodajalna NZS Nike

Cena:

- 20€ odrasli
- 20€ odrasli (družinski sektor)
- 15€ študenti in dijaki
- 15€ študenti in dijaki (družinski sektor)
- 10€ otroci do 14. leta (družinski sektor)

PAKETNA PRODAJA ZA ČLANE BKE:

Kupi vstopnice..

Tekme:

2. 6. ob 20.45 Slovenija – Švedska
12. 6. ob 20.45 Slovenija – Srbija
24. 9. ob 18.00 Slovenija - Norveška

Časovnica prodaje: 20. 5. od 12.00 do 1. 6.
Prodajna mesta: NZS.si/vstopnice, Evetnim.si

Cena:

- 48€ odrasli
- 36€ študenti in dijaki
- 24€ otroci do 14. leta (družinski sektor)

Vsi člani navijaške skupnosti Biti kot eno bodo pred začetkom prodaje na elektronsko pošto prejeli e-sporočilo z unikatno kodo, ki omogoča ugodnejši nakup paketov. Novi člani se lahko v navijaško skupnost »BITI KOT ENO« včlanijo brezplačno preko https://www.nzs.si/NavijaskaSkupnost/ Vsi novi člani navijaške skupnosti bodo v roku 48 ur prejeli na elektronsko pošto unikatno kodo, s katero bodo lahko opravili nakup.

GIBALNO OVIRANE OSEBE:

Gibalno ovirana oseba, ki si želi kupiti posamične vstopnice ali paket, pošlje mail na ursnomhbd?myr-rh in pripiše kontakt, NZS jih bo nato kontaktirala. Gibalno ovirana oseba mora paketno vstopnico plačati, spremljevalec gibalno ovirane osebe pa ima prost vstop, potrebuje pa vstopnico.

SORODNE NOVICE

 • 25.11.2022 | A
  Na črni petek paketne vstopnice po izjemnih cenah
  Slovenska nogometna reprezentanca bo marca pričela s kvalifikacijami za evropsko prvenstvo 2024. Izbranci Matjaža Keka so po šestih zaporednih tekmah brez poraza odločeni tudi v kvalifikacijah pokazati pravo vrednost, za uvrstitev na evropsko prvenstvo pa bodo morali osvojiti najmanj drugo mesto v kvalifikacijski skupini H.
 • 24.11.2022 | A
  Andres Vombergar obiskal Urad za Slovence v zamejstvu in po svetu
  Andres Vombergar je v Romuniji debitiral v dresu slovenske državne reprezentance, kjer mu je selektor Matjaž Kek namenil cel drugi polčas v Cluju, že v naslednjih dneh pa je argentinski Slovenec obiskal Urad za Slovence v zamejstvu in po svetu.
 • 20.11.2022 | A
  Slovenci podaljšali pozitivno serijo, v Stožicah ugnali Črnogorce
  Nogometna reprezentanca Slovenije je za konec tekmovalnih obveznosti v letu 2022 pred več kot 11 tisoč gledalci dobila pripravljalno srečanje s Črno goro. Za zmago Slovenije je pred več kot 11 tisoč gledalci zadel Miha Zajc.
 • 20.11.2022 | A
  Slovenija danes s Črno goro
  Slovenska nogometna reprezentanca bo danes opravila še zadnjo tekmovalno obveznost v letu 2022. Izbrance Matjaža Keka, ki so v četrtek z 2:1 zmagali v Romuniji, čaka še obračun s Črno goro. Ta se bo v Stožicah začel ob 15. uri.
 • 19.11.2022 | A
  Slovenski nogometaši leto 2022 končujejo s tekmo s Črno goro
  Slovenska nogometna reprezentanca bo v nedeljo opravila še zadnjo tekmovalno obveznost v letu 2022. Izbrance Matjaža Keka, ki so v četrtek zmagali z 2:1 v Romuniji, čaka še obračun s Črno goro. Ta se bo v Stožicah pred približno 10.000 gledalci začel ob 15. uri.
 • 18.11.2022 | A
  Pomembne informacije pred tekmo s Črno goro
  Za nedeljsko tekmo med Slovenijo in Črno goro v Stožicah vlada veliko zanimanje, zato vsem navijačem priporočamo, da se seznanijo s pomembnimi informacijami pred tekmo.
 • 17.11.2022 | A
  Z odličnim prvim polčasom do nove zmage
  Reprezentanca Slovenije je z odlično predstavo v prvem polčasu pripravljalnega srečanja premagala Romunijo. Slovenci so pozitivno serijo podaljšali z goloma Benjamina Šeška in Andraža Šporarja.
 • 17.11.2022 | A
  Slovenija danes z Romunijo
  Slovenska nogometna reprezentanca bo danes ob 17.30 odigrala pripravljalno tekmo v Cluju z Romunijo. Naši fantje želijo nadaljevati pozitiven vtis in izkoristiti čas pred marčevskim začetkom kvalifikacij za evropsko prvenstvo 2024.
 • 16.11.2022 | A
  Reprezentanca prispela v Romunijo
  Nogometna reprezentanca Slovenije je po popoldanskem letu v Cluj prispela v Romunijo, kjer bo jutri, ob 17:30, odigrala prvo od dveh novembrskih prijateljskih tekem.
 • 16.11.2022 | A
  Tekmi z Romunijo in Črno goro kot uvod za prihajajoče kvalifikacije
  Slovenska nogometna reprezentanca bo v četrtek ob 17.30 po slovenskem času v Cluju igrala prijateljsko tekmo z Romunijo. Na pot bo šla danes popoldne, želja pa je nadaljevati pozitiven vtis in izkoristiti čas pred marčevskim začetkom kvalifikacij za evropsko prvenstvo 2024. V nedeljo jo čaka še obračun v Stožicah s Črno goro.

DELI NA