Datum od
Datum do

02.02.2012 | Futsal AA
EURO 2012: Poraz Slovenije in slovo od evropskega prvenstva
V soboto se bodo Ukrajinci s Španci pomerili za 1. mesto v skupini, Slovenija pa v petek potuje domov – še s tretjega prvenstva brez točke.
02.02.2012 | A
EURO 2012: Proti Ukrajini z navijači po zmago in skorajšnji četrtfinale
»Ukrajinci se nas bojijo, saj imamo odlične navijače,« pa doda Damir Pertič, ki je brez težav odigral v torek, kar je znak, da bo imel v četrtek selektor Dobovičnik na voljo vse razpoložljive ase, ki si želijo v zgodovino – s prvo zmago Slovenije na evropskem prvenstvu!
31.01.2012 | Futsal AA
Slovenija - Španija 2:4, zabila Fetič in Mordej
Uvodno tekmo Slovenije so si ogledali tudi predsednik NZS Aleksander Čeferin, vodja delegacije podpredsednik NZS mag. Rade Mijatovič ter predsednik KMN pri NZS Vlado Močnik.
31.01.2012 | Futsal AA
Slovenski navijači, pravočasno na pot; v dvorani Slovenci skupaj
Organizatorji pozivajo vse slovenske navijače, da se na pot odpravijo pravočasno. Vstopnice se prodajajo pred dvorano le na enem prodajnem mestu na severno vzhodnem delu tribune – v 1. nadstropju dvorane.
31.01.2012 | Futsal AA
Španci spoštljivo o Sloveniji, Ukrajincev sploh ni bilo na novinarsko konferenco
»Vse ekipe, ki so tu, so si to zaslužile. V tekmovanje odhajamo brez podcenjevanja,« pa doda selektor Lopez.
29.01.2012 | Futsal AA
FOTO: Reprezentanca brez Melinka odpotovala v Zagreb
Reprezentanca bo danes opravila uradno fotografiranje, zvečer med 17. in 18. uro jo čaka prvi trening v Areni. Jutri bodo trenirali dopoldan v pomožni dvorani Lučko, zvečer pa zopet v Areni.
29.01.2012 | Pokal Pivovarna Union
HPS: Izjave po polfinalnem žrebu - Rudar : Maribor
Med tednom smo dobili polfinalna para Hervis pokala Slovenije. Rudar se bo pomeril z Mariborom, drugoligaš Garmin Šenčur pa se bo pomeril s Celjem. Kakšna so pričakovanja v obeh taborih prvega para?
28.01.2012 | Pokal Pivovarna Union
HPS: Izjave po polfinalnem žrebu - G. Šenčur : Celje
Med tednom smo dobili polfinalna para Hervis pokala Slovenije. Rudar se bo pomeril z Mariborom, drugoligaš Garmin Šenčur pa se bo pomeril s Celjem. Kakšna so pričakovanja v obeh taborih drugega para?
27.01.2012 | Futsal AA
VIDEO: Selektor Dobovičnik in Damir Puškar odločna, Melink zbolel
»Vzdušje v reprezentanci je zelo dobro, smo prava klapa, držimo skupaj. To je naš velik plus pred prvenstvom, ko nas čakata tekmi proti Španiji in Ukrajini. Za prve vemo, da so prava velesila, z Ukrajinci pa se bomo sfajtali! Verjamemo v uspeh, sicer ne bi šli na EP!«
27.01.2012 | NZS
Po osmi seji IO NZS
Izvršni odbor Nogometne zveze Slovenije je na svoji 8. seji poleg imenovanja oziroma potrditve selektorjev mlajših in ženskih reprezentanc, sprejel še sklep o spremembi tekmovalnega koledarja za tekmovalno leto 2011/12, kakor tudi sklep o dopolnitvah pravilnika o svetovalnih komisijah, sprejel predloge o sistemu kvalifikacij, terminov in sofinanciranja za kvalifikacijsko tekmovanje reprezentanc MNZ za Uefin pokal regij, ter imenoval nadomestne oziroma dodatne člane v svetovalne komisije NZS.
27.01.2012 | U15
Potrjeni selektorji reprezentanc, vrača se Rob
Damir Rob je novi selektor slovenske ženske A-reprezentance, in sicer za obdobje od leta 2012 do 2014. Roba je na svoji 8. seji potrdil izvršni odbor Nogometne zveze Slovenije, člani IO-ja pa so potrdili tudi ostale selektorje mladih reprezentanc.
26.01.2012 | NZS
Najboljši nogometaši med izvršniki v Lendavi
Prejšnjo soboto so se na Ptuju družili člani izvršnih odborov MNZ Celje, Lendava, Murska Sobota in Ptuj. Druženje so povezali v malonogometni turnir v športni dvorani OŠ Ljudski vrt, kjer so se najbolje odrezali izvršniki MNZ Lendava.
25.01.2012 | U17
100 dni do Eura U-17: Slovenija na priprave v Turčijo
Še 100 dni nas loči do prve tekme Evropskega prvenstva fantov do 17 leta, ki se bo letos odvijalo v Sloveniji. 100 dni do otvoritvene tekme turnirja 4. maja, kjer se bo Slovenija predstavila kot domačin prvenstva.
25.01.2012 | Pokal Pivovarna Union
V polfinalu HPS Rudar in Maribor ter Šenčur in Celje
V poslovalnici Hervisa v Ljubljani sta bila izžrebana polfinalna para Hervis pokala Slovenije. Žreb je odločil, da se bosta za finale borila Rudar in Maribor, ter Garmin Šenčur in Celje.
24.01.2012 | Pokal Pivovarna Union
Jutri žreb polfinala Hervis pokala Slovenije
Udeleženci polfinala Hervis pokala Slovenije že nestrpno pričakujejo sredo, ko bodo na žrebu v ljubljanski poslovalnici generalnega pokrovitelja tekmovanja Hervisa, izvedeli ime nasprotnika. V tekmovanju šte trije prvoligaši in en drugoligaš.
24.01.2012 | Ženska A
Mateja Zver in Manja Benak na preizkušnjo v Rusijo
Zverova je pred tem že uspešno nastopala na Islandiji, kjer je bila druga strelka lige, hkrati pa je nastopila tudi v ligi prvakov.
23.01.2012 | 1. SKL
Pregled 1. SKL: Koper s popolnim izkupičkom
Ligaško tekmovanje v 1. SKL je sicer samostojno tekmovanje, ki pa je vendarle v tesni povezavi s 1. slovensko mladinsko ligo. Gre za tako imenovano vezano tekmovanje, kjer se poleg lestvic za posamezni ligi vodi tudi skupna lestvica. Na podlagi skupnega seštevka točk mladinske in kadetske ekipe zadnji dve ekipi iz lige izpadeta, prav tako pa na podlagi skupnega seštevka točk prvo uvrščeni ekipi iz 2. SML in 2. SKL vzhod in zahod v 1. SML in 1. SKL neposredno napredujeta.
18.01.2012 | A
Enako izhodišče kot v začetku leta 2001
Na račun padca Paragvaja je slovenska nogometna reprezentanca v januarju pridobila eno mesto in je na Fifini jakostni lestvici sedaj 25. 780 točk je izhodišče pred letošnjim letom, ki prinaša uigravanje nove ekipe (selektorja in strokovnega vodstva) in kvalifikacije za svetovno prvenstvo leta 2014 v Braziliji.
17.01.2012 | NZS
Heike Ullrich na obisku v Sloveniji
Na obisku v Sloveniji se v okviru Uefina programa "UEFA Expert Visit" te dni mudi Heike Ullrich, vodja področja za ženski nogomet pri nemški nogometni zvezi (DFB). Nekdanja reprezentantka Nemčije, kjer je ženski nogomet po popularnosti precej blizu moškemu, nam bo s svojimi priporočili in izkušnjami pomagala pri razvojni strategiji ženskega nogometa v naslednjem štiriletnem obdobju.
16.01.2012 | 1. SML
Pregled 1. SML: Po polovici na vrhu Goričani
Ligaško tekmovanje v 1. slovenski mladinski ligi bi lahko na nek način primerjali z univerzitetnim izobraževanjem v življenju. V tem tekmovanju so se učili in kalili praktično vsi današnji A reprezentanti z izjemo tistih, ki so pred mladinskim stažem že prestopili v tujino. Izmed igralcev, vpoklicanih za prijateljsko tekmo proti ZDA, tekmovanja v 1. slovenski mladinski ligi niso okusili le Vid Belec, Boštjan Cesar, Rene Krhin in Dejan Lazarevič, vendar so vsi pred odhodom v tujino nastopali v tekmovanjih na državnem nivoju pri mlajših kategorijah – kadetih in starejših dečkih.
1
2
3
...
695
696
697
698
699
700
701
702
...
780
781
782

DELI NA