Datum od
Datum do

20.03.2011 | A
Kek najprej razmišlja o Italiji
Pred zborom slovenske reprezentance za kvalifikacijski tekmi z Italijo in Severno Irsko smo se za oddajo Naš Nogomet s selektorjem Matjažem Kekom pogovarjali o prihajajočih preizkušnjah.
18.03.2011 | A
Kek objavil seznam: "Pomembno bo, kakšni bomo mi."
Vročica pred kvalifikacijsko tekmo med Slovenijo in Italijo je z vsakim dnem, ko se bližamo dvoboju, večja, selektor Matjaž Kek pa je teden dni pred stožiškim spektaklom objavil seznam igralcev za obe srečanji.
14.03.2011 | A
Sloveniji težka skupina
Slovenska ženska reprezentanca na današnjem žrebu kvalifikacijskih skupin za UEFA Women’s Euro 2013 ni imela pretirane sreče. V boj za uvrstitev se bo podala iz skupine 6, imena tekmic pa so vse prej kot lahka: Anglija, Nizozemska, Srbija in Hrvaška.
14.03.2011 | A
Razprodani tudi ljubljanski tekmi
Spletna prodaja vstopnic za tekmi slovenske reprezentance z Italijo in Estonijo se je pričela ob 12. uri, ob 15:10 pa je pošel še zadnji paket vstopnic, kar dokončno pomeni, da so domače tekme slovenske reprezentance v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo 2012 tudi uradno razprodane.
10.03.2011 | A
Matavž na zdravljenju v Sloveniji
Igralec slovenske nogometne reprezentance in nizozemskega kluba Groningen, Tim Matavž, ima že tri tedne težave s poškodbo, zaradi česar ni sposoben za igranje tekem za svoj klub. V tem času je opravil nekaj lažjih treningov, ki pa tudi niso minili brez bolečin.
10.03.2011 | A
Drugi del prodaje vstopnic
Potem ko so bili sredi prejšnjega meseca v enem dnevu razprodani paketi vstopnic za vse tri letošnje domače kvalifikacijske tekme naše reprezentance (Italija, Estonija in Srbija), je po usklajevanju NZS z italijansko nogometno zvezo (FIGC) glede obiska italijanskih navijačev sedaj končno jasno, da bo v prodajo sproščen tudi manjši kontingent paketov vstopnic za obe ljubljanski tekmi – proti Italiji in Estoniji.
09.03.2011 | A
Po italijanski skalp s 17. mesta
Tokrat je Slovenija na prenovljeni lestvici krovne svetovne nogometne organizacije (Fifa) kljub novim 19 točkam na račun Japonske nazadovala za mesto. Italijane bo Kekova četa 25. marca napadala iz 17 mesta.
01.03.2011 | A
Od danes po vstopnice za Euro 2012
UEFA je s 1. marcem pričela s prodajo vstopnic za Euro 2012 na Poljskem in v Ukrajini. UEFA bo vstopnice, namenjene javnosti, prodajala izključno preko spletnega portala UEFA.com, prodaja pa bo potekala do konca marca.
14.02.2011 | A
Kek: "Navijači nam bodo dali dodatno energijo."
Selektor Matjaž Kek je na petkovi novinarski konferenci podal nekaj zaključkov po tekmi v Albaniji, obenem pa že pogledal v prihodnost, kjer Slovence čakata tekmi z Italijo in Severno Irsko. Kek je optimist.
11.02.2011 | A
Paket vstopnic za domače tekme od sobote
Nogometna zveza Slovenije je na novinarski konferenci predstavila projekt prodaje vstopnic za prihajajoče domače tekme slovenske reprezentance. Ta se bo konec marca najprej pomerila z Italijo, septembra v Ljubljani gostovala Estonija, oktobra pa v Mariboru Srbija. Paket vstopnic za vse tri tekme bo možno kupiti od sobote naprej.
09.02.2011 | A
Slovenci leto začeli z zmago
Nogometna reprezentanca se je po dveh izenačenjih s prejšnjih obračunov, tokrat izkazala proti Albancem in slavila z 2:1. Junaka v slovenskem dresu sta bila Novakovič in Dedič, blizu zadetka sta bila tudi Matavž in Iličič. Padel je prvi nasprotnik v novem koledarskem letu, selektor Kek pa se je prvič veselil zmage proti Albancem.
08.02.2011 | A
Jasmin Handanovič opravil trening
Varovanci selektorja Matjaža Keka so opravili še zadnji trening pred pripravljalno tekmo na stadionu Qemal Stafa v Tirani. Kljub temu, da je igrišče na stadionu v slabem stanju, se je Kek s sodelavci odločil, da tudi drugi trening opravi na glavnem igrišču, saj je stanje pomožnega igrišča še slabše. Trening je brez težav prestal tudi Jasmin Handanovič.
07.02.2011 | A
Slovenci v Albaniji oddelali prvi trening
Slovenska reprezentanca je opravila uradni trening na največjem albanskem stadionu, Quemal Staffa, le streljaj od slovenskega hotela v albanski prestolnici. Trening je zaradi povišane telesne temperature izpustil Jasmin Handanovič.
07.02.2011 | A
Slovenci v Albaniji brez Korena in Handanoviča
Slovenska reprezentanca je danes odpotovala v Albanijo, kjer jo v sredo čaka prijateljska tekma z domačo reprezentanco. Slovenska reprezentanca bo na Quemal Stafi nastopila oslabljena, saj bosta manjkala tako kapetan Robert Koren, kot prvi vratar Samir Handanovič. Selektor Kek je takoj po pristanku v Tirani sporočil, da se bo reprezentanci pridružil še vezist Duisburga, Goran Šukalo.
04.02.2011 | A
Handanovič in Koren na pregled k Vogrinu
Slovenska reprezentanta, Samir Handanovič in Robert Koren, se bosta udeležila zbora za tekmo proti Albaniji, kjer ju bo pregledal reprezentančni zdravnik dr. Matjaž Vogrin.
02.02.2011 | A
V Tirani za dobro ozračje v Stožicah
Slovensko nogomento reprezentanco 9. februarja v Tirani čaka pripravljalna tekma z Albanijo, selektor Matjaž Kek pa je objavil seznam 21 nogometašev. Tokrat so v kadru trije novinci, selektor pa ima nekaj skrbi s poškodbami.
02.02.2011 | A
Slovenija v Albanijo s šestnajstega mesta
Osvežena jakostna lestvica Mednarodne nogometne zveze Fifa se od januarja ni posebej spremenila. Je pa Slovenija na račun globokega padca Egipta (ta je z 10 zdrsnil na 33 mesto) pridobila eno mesto in je sedaj 16.
27.01.2011 | A
Iskani Slovenci
Januarski prestopni rok se počasi zaključuje, kar nekaj slovenskih reprezentantov, ki se bodo v prvem delu februarja pomerili z Albanijo, pa je v središču pozornosti evropske javnosti. Najbolj vroča sta ta trenutek Tim Matavž in Valter Birsa.
24.01.2011 | A
Na prvem mestu varnost
Nogometna reprezentanca Slovenije se bo 9. februarja, v pripravljalni tekmi pred nadaljevanjem kvalifikacij za Euro 2012, v Tirani pomerila z reprezentanco Albanije. Gre za zadnji test pred pomembno marčevsko tekmo z Italijo, ki bo selektorju Keku pomenila pravo informacijo o formi in pripravljenosti njegovih varovancev.
13.01.2011 | A
Nagrajen TV oglas z reprezentanti
Uredništvo revije Marketing magazin je tudi letos pripravilo izbor najboljše oglaševalske akcije leta in letos je žirijo prepričala oglaševalska kampanija 'Vsi mislimo na najboljše' Siol Telekoma Slovenije.
1
2
3
...
82
83
84
85
86
87
88
89
...
104
105
106

DELI NA