Datum od
Datum do

05.11.2018 | Ženska A
Članice želijo leto 2018 skleniti z zmago
Danes se bo zbrala slovenska ženska članska reprezentanca, ki jo do konca koledarskega leta čaka še ena preizkušnja. V četrtek, 8.11., se bo izbrana vrsta selektorja Boruta Jarca pomerila z Albanijo. Tekma bo ob 14. uri v Gornji Radgoni.
17.10.2018 | Ženska A
Članice proti Albaniji
Slovenska ženska članska reprezentanca bo v Gornji Radgoni s tekmo proti Albaniji 8. novembra sklenila koledarsko leto. Selektor Borut Jarc je obelodanil seznam igralk, na katere računa. Reprezentanca se bo zbrala 5. novembra.
28.09.2018 | Ženska A
Ivanuša z Glasgowom med 16 v Evropi
Sinoči se je sklenila šestnajstina finala lige prvakinj, kjer sta zaigrali tudi dve slovenski reprezentantki. Med 16 v Evropi se je uvrstil škotski Glasgow City, kjer uspešno igra 21-letna Lara Ivanuša, ki je poleti prestopila na Škotsko iz ljubljanske Olimpije.
31.08.2018 | Ženska A
Kljub porazu navdušile proti močni Češki
„V prvih desetih minutah smo bili malce prestrašeni, potem je igra stekla. Ustvarili smo si najmanj štiri ali pet stoodstotnih priložnosti. Ob tem smo izpeljali še pet protinapadov, kjer pa je zmanjkala natančna zadnja podaja, zakomplicirali smo,“ je povedal selektor Borut Jarc, ki je za konec še enkrat pohvalil svoje varovanke.
31.08.2018 | Ženska A
Proti Čehinjam dostojno končati kvalifikacije
„V ekipi vlada izredno pozitivna energija, to se čuti na vsakem koraku. Začeli smo dobro, nadaljujemo v tem ritmu in gradimo že za nove kvalifikacije,“ poudarja Dominika Čonč, ki si tako kot soigralke želi uspeha na zadnji tekmi. „Z dobro pripravo lahko tudi presenetimo domačinke, ki so ranljive,“ pravi vezistka španske Malage.
29.08.2018 | Ženska A
Na Češko po nekaj pomembnih odgovorov
„To ni nepomembna tekma! Precej stvari me zanima: v prvi vrsti to, ali smo sposobni ponavljati tako dobro igro, kot je bila na zadnjih dveh srečanjih. Vprašanje je, kako se bodo vklopile mlajše igralke. Želim pa si tudi pozitivnega rezultata, da še okrepimo že tako dobro vzdušje in še dodatno okrepimo temelj uspešne zgodbe, ki jo čakajo že nove kvalifikacije,“ poudari Jarc.
27.08.2018 | Ženska A
Reprezentanca zbrana, v četrtek na Češko
„Zbrali smo, prvi trening je za nami, zdaj se selimo na Bled,“ je povedal selektor Borut Jarc, čigar zasedba je doživela nekaj sprememb. Zavoljo rumenih kartonov na Češkem ne igra Kaja Eržen, študijske obveznosti so ustavile Katjo Turk, poškodba pa Ano Milović.
21.08.2018 | Ženska A
Odločno nad Čehinje, potem graditi za kvalifikacije za EP
„To bo za nas zadnja kvalifikacijska tekma, igramo proti ekipi Češke, ki se še vedno bori za 1. ali 2. mesto v naši kvalifikacijski skupini,“ uvodoma pove Jarc, ki optimistično pričakuje gostovanje pri Čehinjah, 32. reprezentanci na uradni Fifini lestvici. Za primerjavo: Slovenija je na tej listi na 54. poziciji.
18.08.2018 | Ženska A
Slovenke na Češko, selektor obelodanil seznam
Konec avgusta se nadaljujejo, za slovensko žensko člansko reprezentanco pa tudi končujejo kvalifikacije za svetovno prvenstvo, ki bo prihodnje leto v Franciji. Pred izbrano vrsto selektorja Boruta Jarca je še obračun s Češko v gosteh.
20.07.2018 | Ženska A
Slovenska šesterica pripravljena na novo legionarsko sezono
Pričakovati je, da bodo naše nogometašice tudi v novi sezoni uspešno nastopale v tujini. Mateja Zver ostaja v Avstriji, Lara Prašnikar v Nemčiji, Kaja Eržen v Italiji. Kristina Erman je dobila novega trenerja, zadnja do kluba Lara Ivanuša. Na tujem vztraja tudi Dominika Čonč.
22.06.2018 | Ženska A
Slovenija najbolj napredovala na Fifini lestvici
„Vesel sem zaradi igralk, stroke in vseh, ki se trudijo okoli ženske reprezentance. Lepo je slišati vest o napredku, a s tem se ne želimo zadovoljiti. Prepričan sem, da zmoremo še več,“ je zadnje spremembe na Fifini lestvici komentiral selektor Borut Jarc.
11.06.2018 | Ženska A
Islandiji nudile izvrsten odpor
Slovenska ženska članska reprezentanca je doživela poraz, z 2:0 jo je premagala Islandija, ki se je z novimi tremi točkami zavihtela na 1. mesto kvalifikacijske skupini 5. Slovenija ostaja na četrtem mestu. Zadnjo tekmo v kvalifikacijah bodo varovanke selektorja Boruta Jarca odigrale 31. avgusta, ko jih čaka gostovanje na Češkem.
11.06.2018 | Ženska A
Verjamejo, da lahko na Islandiji presenetijo
Danes se nadaljujejo kvalifikacije za svetovno prvenstvo 2019, naša ženska članska izbrana vrsta pa gostuje na Islandiji. Na sedmi tekmi kvalifikacij lovi tretjo zmago. Obračun v Reykjaviku, glavnem mestu otoške države, se začne ob 20. uri. Islandija je še edina neporažena ekipa v kvalifikacijski skupini 5; premore 13 točk, a tekmo manj kot vodilna Nemčija. Slovenija je na 4. mestu (šest tekem, šest točk).
07.06.2018 | Ženska A
Slovenija visoko porazila Ferske otoke
Slovenska ženska članska reprezentanca je prišla do 2. zmage v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo 2019. Varovanke selektorja Boruta Jarca so v gosteh z zadetki Lare Ivanuša (1), Mateje Zver (2) in Lare Prašnikar (1) s 4:0 porazile Ferske otoke. V ponedeljek se kvalifikacije nadaljujejo, naša izbrana vrsta gostuje na Islandiji.
06.06.2018 | Ženska A
Selektor ima recept za Ferske otoke in Islandijo
Selektor Borut Jarc bo še tretjič v kvalifikacijah na klopi. Za njim sta preizkušnji z Islandijo in Nemčijo. Zdaj vsaj na papirju prihaja uvodoma lažji tekmec. Selektor Jarc se s tem ne obremenjuje. Pohvalno govori o svojih varovankah, minute in priložnost namenja mladim nogometašicam. Prepričan pa je, da se lahko Slovenija s tokratnega gostovanja vrne s šestimi točkami.
06.06.2018 | Ženska A
Vrača se Mateja Zver
„Zdrava sem. V zadnjih dveh mesecih sem odigrala vse tekme. Menim, da sem v dobrem tekmovalnem ritmu. Pol leta me ni bilo v reprezentanci. Zdaj je napočil čas, tu sem, da pomagam!“ je povedala Zverova pred letom z Aerodroma Jože Pučnik.
05.06.2018 | Ženska A
Brez jokanja in napadalno na Ferske otoke
„Brez potrpežljivosti ne gre. Igro je treba graditi. Tega še nismo vajeni. Želel bi, da igralke osvojijo mirno „pas igro“ in potem naprej fazo napada. Korak za korakom. Tega nismo vajeni, se pa učimo,“ pove selektor Borut Jarc, ki bo o Islandiji razmišljal po končani misiji Ferski otoki.
03.06.2018 | Ženska A
Na zbor z mislijo na točke
Danes se bo v NNC Brdo zbrala ženska članska reprezentanca, ki jo do 11. junija čakata kvalifikacijski tekmi za Svetovno prvenstvo 2019. Sedmega junija varovanke selektorja Boruta Jarca gostujejo na Ferskih otokih, 11.6. pa na Islandiji.
23.05.2018 | Ženska A
Selektor razkril seznam za Ferske otoke in Islandijo
Slovenija je v dosedanjem delu kvalifikacij za prihajajoče svetovno prvenstvo odigrala pet tekem, zbrala je eno zmago (5:0 proti Ferskim otokom) in štiri poraze. Ferski otoki so na dnu lestvice kvalifikacijske skupini 5, kjer v petih tekmah zmage še nimajo, prejeli so 37 golov, dali pa nobenega.
16.05.2018 | Ženska A
Prihodnji teden seznam za kvalifikacije
„Prvenstvo se bliža h koncu, igralke so utrujene. Precej je poškodovanih. Dejansko smo take pustili na miru, da se lahko pripravijo za končnico prvenstva in finale pokala. Globalno gledano pa sem z zborom zadovoljen. Na delu smo videli tudi tri igralke, ki študirajo in igrajo v ZDA,“ je povedal selektor Borut Jarc.
1
2
3
...
20
21
22
23
24
25
26
27
...
37
38
39

DELI NA