Datum od
Datum do

20.09.2023 | Ženska A
Brez strahu po zmago
Ženska članska nogometna reprezentanca bo v petek v Krškem ob 16. uri odigrala prvo tekmo v novoustanovljenem tekmovanju Uefini ligi narodov. V Posavje prihaja Češka, to bo tekma 40. in 27. reprezentance na Fifini jakostni lestvici.
19.09.2023 | Ženska A
Motivirane v pričakovanju Češke
Ženska članska nogometna reprezentanca se pripravlja na skorajšnji začetek tekmovanja v ligi narodov. V petek, 20.9., ob 16. uri Slovenija v Krškem gosti Češko, prihodnji torek, 26.9., pa Slovenija gostuje v Zenici pri Bosni in Hercegovini.
18.09.2023 | Ženska A
Selektor Kolman izpostavlja velik potencial reprezentantk
Novi selektor ženske nogometne reprezentance Saša Kolman, danes bo popoldan zbral svoje varovanke, je izpostavil velik potencial, ki ga imajo članice ekipe. Na klopi selekcije bo prvič že ta petek, ko bo Slovenija začela tekmovanje v ženski ligi narodov B.
15.09.2023 | Ženska A
Saša Kolman novi selektor ženske reprezentance
Izvršni odbor Nogometne zveze Slovenije je na dopisni seji potrdil novega selektorja ženske članske reprezentance. To bo Saša Kolman, 39-letni nogometni strokovnjak, ki je v svoji karieri deloval kot glavni trener v Novi Gorici in avstralskem South Melbourne FC, kakor tudi kot vodja nogometne akademije Real Madrida v Združenih arabskih Emiratih.
05.09.2023 | Ženska A
Borut Jarc ni več selektor ženske članske reprezentance
Predsednik NZS, Radenko Mijatović in selektor ženske reprezentance Borut Jarc sta na predlog selektorja Jarca dosegla sporazumno prekinitev sodelovanja, kar pomeni, da se Jarc po petih letih in osmih mesecih poslavlja s klopi ženske reprezentance. V tem času je Slovenija dvakrat prišla na prag uvrstitve na veliko tekmovanje,  na Fifini lestvici pa zaseda visoko 40 mesto, najboljše v svoji zgodovini.
12.08.2023 | Ženska A
Iz Olimpije v Panathinaikos
Slovenska reprezentantka Manja Rogan bo kariero nadaljevala v Grčiji. Zdaj že nekdanja vezna igralke ljubljanske Olimpije je postala nova članica atenskega Panathinaikosa, ki je letos napredoval v prvo grško ligo, v novi sezoni pa bo tam tudi nastopal.
08.08.2023 | Ženska A
Reprezentantka iz Radomelj v Italijo
Slovenska članska reprezentantka Sara Gradišek se po šestih letih v dresih ŽNK Radomlje Medex odpravlja na tuje. Igralka sredine igrišča, ki je pred kratkim dopolnila 20 let, se iz Radomelj seli v italijansko Bologno.
14.07.2023 | Ženska A
Srbija premočna na generalki za ligo narodov
Slovenke bodo septembra začele tekmovanje v ligi narodov v skupini B4, tekmice bodo Češka, BiH in Belorusija. Slovenija bo prvo tekmo igrala 22. septembra, ko bo gostila Češko.
14.07.2023 | Ženska A
Nocoj proti Srbiji
Slovenija se bo danes ob 19. uri pomerila s Srbijo, to pa bo tudi pika na i pripravam, ki so jih varovanke selektorja Boruta Jarca opravile minule dni v Čatežu ob Savi. To bo tudi zadnji test za obe reprezentanci pred septembrskim začetkom tekmovanja v ligi narodov.
13.07.2023 | Ženska A
V Krškem obračun neporaženih v letu 2023
Slovenija od ponedeljka trenira v Čatežu ob Savi, kjer je selektor Borut Jarc zbral svoje varovanke pred še zadnjo pripravljalno tekmo pred septembrskim začetkom tekmovanja v ligi narodov.
10.07.2023 | Ženska A
Danes štart, v petek proti Srbiji
Ženska članska reprezentanca danes začenja z akcijo, ki se bo sklenila v petek, 14.7., z reprezentančno tekmo proti Srbiji. To bo zadnji test Slovenije pred septembrskim štartom lige narodov.
09.07.2023 | Ženska A
Kaja Korošec okrepila šestkratne francoske prvakinje
V ponedeljek s pripravami pričenja naša ženska članska reprezentanca, ki se bo v petek, 14.7., v Krškem v pripravljalni tekmi pomerila s Srbijo. Na zbor, ki bo v ponedeljek, pa vezistka Kaja Korošec prihaja kot nova igralka francoskega kluba Paris.
04.07.2023 | Ženska A
Nogometni trener Danilo Vladimir Sergaš že 150-ič daroval kri
V Izoli v Centru za transfuzijsko dejavnost Izola je bilo danes slovesno. Nekdanji nogometaš, danes pa uspešni trener Danilo Vladimir Sergaš, član trenerskega štaba ženske članske reprezentance, je dopoldan že stopetdesetič daroval kri. „Občutki in počutje sta dobri ob tej visoki številki. Sem se pa zagotovo boljše počutil, ko sem daroval prvič. Bil sem mlad, a tudi danes se še vedno počutim mladega,“ je povedal ob tem mejniku.
29.06.2023 | Ženska A
Znan seznam za zadnji test pred ligo narodov
Varovanke selektorja Boruta Jarca se bodo v Krškem ob 19. uri pomerile s Srbijo. Selektor Jarc je obelodanil seznam igralk, na katere računa na pripravah, ki se bodo pričele 10. julija, sklenile pa s prej omenjeno tekmo.
09.06.2023 | Ženska A
Članice nikoli višje na Fifini lestvici
Fifa, svetovna nogometna zveza, je obelodanila nov vrstni red ženskih reprezentanc. Slovenija se je prvič v zgodovini reprezentance zavihtela višje od 40. mesta. Varovanke selektorja Boruta Jarca danes zasedajo visoko 39. mesto, na zadnjem točkovanju so bile 40.
03.06.2023 | Ženska A
Wolfsburg Sare Agrež po preobratu brez naslova
Nogometašice Barcelone so nove evropske prvakinje. V finalu lige prvakinj so v Eindhovnu premagale nemški Wolfsburg, članica katerega je tudi slovenska reprezentantka Sara Agrež.
02.06.2023 | Ženska A
Z Wolfsburgom za naslov v ligi prvakinj
V Rotterdamu je vse pripravljeno, da jutri ob 16. uri gosti finale 22. sezone lige prvakinj. Za naslov evropskih klubskih prvakinj se bosta pomerila Barcelona in Wolfsburg z našo reprezentantko Saro Agrež, ki je prva Slovenka v finalu lige prvakinj.
29.05.2023 | Ženska A
Mateja Zver dvakrat zadela za nov naslov
V Nemčiji je Lara Prašnikar potrdila 2. mesto na lestvici strelk v elitni nemški zvezni ligi, z golom pa je sezono v 2. nemški ligi sklenila Korina Lara Janež. Zala Kuštrin je z zadnjim golom sezone potrdila uspešno sezono Bologne, ki se seli v 2. ligo. V Italiji slovenski derbi za obstanek, več zadovoljstva pri Dominiki Čonč.
23.05.2023 | Ženska A
Lara Prašnikar z novo podajo
Minuli vikend so se sklenila državna prvenstva v Španiji, na Hrvaškem in Portugalskem. V Avstriji nepričakovan poraz za Matejo Zver in soigralke.
16.05.2023 | Ženska A
Zala in Korina Lara med strelkami, Lara Prašnikar podala
Za našimi legionarkami je uspešen teden. Zala Kuštrin se je po poškodbi vrnila s tremi goli, po vstopu v igro je zabila tudi Korina Lara Janež. Lara Prašnikar se je izkazala z dvema podajama proti finalistkam lige prvakinj.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
...
37
38
39

DELI NA