Datum od
Datum do

07.09.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Pred tekmo: Rudar Velenje - Aluminij
Reprezentančnega premora je konec, po treh pokalnih obračunih pa petek prinaša dve ligaški preizkušnji. Osmi krog bodo odprli nogometaši Rudarja in Aluminija, ki z zmago napadata preboj v zgornjo polovico lestvice.
05.09.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Domžale močnejše še za Ibraimija
Domžalčani so ob koncu poletnega prestopnega roka izgubili tri pomembne adute, saj so se Jan Repas, Ivan Firer in Miha Blažič podali na tuje, vodstvo kluba pa je luknje zakrpalo s štirimi novinci. Po Marku Alvirju se v Slovenijo zdaj vrača tudi Agim Ibraimi.
03.09.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Med Ankarančani še pet novincev
Vodstvo Ankaran Hrvatinov je v izdihljajih poletnega prestopnega obdobja članski ekipi priključilo še pet novih obrazov, obenem pa potrdilo, da se je razšlo z nekaj dosedanjimi nogometaši.
01.09.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
V orlovem gnezdu tudi Tijanić
Triglav se je v zaključku poletnega prestopnega roka okrepil z nekdanjima upoma Maribora in Olimpije. Po Danielu Vujčiću se je med orle preselil še David Tijanić, ki je z zasedbo trenerja Tončija Žlogarja vadil že nekaj časa.
01.09.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Glavina ni več član Rudarja
Dominik Glavina ni več član Rudarja, potem ko je z velenjskim klubom sklenil dogovor o sporazumni prekinitvi pogodbe. Spremembe pa so se zgodile tudi v Aluminiju in Ankaran Hrvatinih.
01.09.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Med rumene tudi jamajški reprezentant
Domžalčani so bili na zadnji dan poletne tržnice zelo dejavni. Ivan Firer in Miha Blažič sta sprejela izziv v tujini, poslovil se je tudi Veljko Batrović, vrnitvi Marka Alvirja in potrditvi prihoda Daria Melnjaka pa je danes sledila potrditev še enega prestopa.
31.08.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Enajsterica 7. kroga PLTS
Enajsterica kroga Prve lige Telekom Slovenije je sestavljena po izboru obiskovalcev portala in uredništva prvaliga.si.
31.08.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Državni prvak močnejši za še enega Izraelca
Pred zaprtjem poletne nogometne tržnice je novo moč predstavil tudi Maribor. Državnemu prvaku bo do konca letošnje sezone pomagal Lior Einbrom, ki se v štajersko prestolnico seli iz belgijskega Genta.
31.08.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Blažič na Madžarsko, Firer v Francijo
Četrtek, zadnji dan poletnega prestopnega roka, je najbolj pester ob Kamniški Bistrici. Po dveh potrjenih prihodih so rumeni sporočili, da njihove vrste zapuščajo Veljko Batrović, Miha Blažič in Ivan Firer.
31.08.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Črnčič ostaja knap
Z današnjim dnem se zaključuje poletni prestopni rok, v Velenju pa so zaključek zadnjega poletnega meseca izkoristili za podaljšanje sodelovanja z Leonom Črnčičem. Dolgoletni knap bo barve Rudarja branil vse do maja 2020.
31.08.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Ivačič se je vrnil v Olimpijo
Zaključek poletnega prestopnega roka med slovenskimi prvoligaši je v znamenju povratnikov. V vrste Olimpije se je po poškodbi Nejca Vidmarja, ki ga čaka nekajmesečno okrevanje, vrnil vratar Aljaž Ivačič.
31.08.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Daniel Vujčić med orli
Na zadnji avgustovski dan so novo moč registrirali tudi Kranjčani. Triglavu, ki v sedmih krogih Prve lige Telekom Slovenije še ni okusil slasti zmage, se je pridružil Daniel Vujčić.
31.08.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Domžalčani predstavili novinca in povratnika
Domžalčani so na zadnji dan poletne tržnice v svoje vrste zvabile novega bočnega branilca ter povratnika v svojo zasedbo.
30.08.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Prvi strelec mladinskega prvenstva se je preselil v Ljudski vrt
Maribor je močnejši za novega napadalca. Vodstvo državnega prvaka je sklenilo pogodbo z najboljšim strelcem zadnjega mladinskega državnega prvenstva. Adnan Ahmetović je Mariborčanom obljubil triletno zvestobo.
29.08.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Handanović podaljšal, Vršič se je vrnil
Po Martinu Milcu se je v Ljudski vrt vrnil tudi Dare Vršič, ki je z državnim prvakom sklenil dveletno pogodbo. Še za leto dlje pa je sodelovanje z vijoličastimi podaljšal Jasmin Handanović, ki ga bomo v vijoličastem spremljali vse do sredine leta 2019.
29.08.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Krčani v nadaljevanju sezone močnejši za povratnika
Krčani so s tretjim mestom najlepše presenečenje uvodnega dela sezone. Posavci po sedmi krogih Prve lige Telekom Slovenije zaostajajo zgolj za Olimpijo in Mariborom, v nadaljevanje sezone pa bodo krenili močnejši za povratnika.
29.08.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Grofje reprezentančni premor izkoristili za trenersko rošado
Po sedmih krogih Prve lige Telekom Slovenije je tudi pred prvoligaši nekaj tekmovalnega počitka, ki so ga v knežjem mestu izkoristili za menjavo na trenerskem stolčku. Tomaža Petroviča je nasledil Dušan Kosič.
28.08.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Statistični posladki 7. kroga
Miljan Škrbić se je s 13. zadetkom na vrhu klubske lestvice izenačil s Filipom Dangubićem. Gorica je vknjižila 400. prvoigaško zmago, letošnje tekme Prve lige Telekom Slovenije pa si je ogledalo že več kot 50 tisoč gledalcev.
28.08.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Eleke in Mitrović se selita na tuje
Bliža se zaključek poletnega prestopnega roka, ki bo tudi v Sloveniji sklenjen v četrtek, 31. avgusta. Zadnje dneve poletne tržnice sta za menjavo kluba izkoristila kar dva nogometaša Olimpije.
27.08.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Brez golov na derbiju
Nogometaši ljubljanske Olimpije in Maribora so se v 7. krogu Prve lige Telekom Slovenije razšli z neodločenim izidom 0:0.
1
2
3
...
128
129
130
131
132
133
134
135
...
168
169
170

DELI NA