Datum od
Datum do

07.01.2021 | Prva liga Telekom Slovenije
Kvesić in Milović zapustila zmajevo gnezdo
Dino Skender se bo moral v nadaljevanju sezone znajti brez dveh nogometašev, ki sta se Olimpiji pridružila sredi jesenskega dela prvenstva. Mario Kvesić in Goran Milović sta zimski premor izkoristila za iskanje novega delodajalca.
07.01.2021 | Prva liga Telekom Slovenije
Mura potrdila tretjega novinca
Nogometaši Mure so prvi trening v letošnjem letu opravili že v ponedeljek, danes pa so v Fazaneriji predstavili še tretjega zimskega novinca. Črno-belim se je pridružil David Đurak, ki se najbolje znajde na položaju ofenzivnega vezista.
07.01.2021 | Prva liga Telekom Slovenije
Prvič pod vodstvom novega stratega
Celjani bodo v drugi del sezone, v kateri branijo naslov državnega prvaka, zakorakali z nekaj spremembami. Grofje so danes prvič vadili pod vodstvom novega trenerja Jirija Jarošika, ki je v trenerskem štabu pozdravil še dva novinca.
06.01.2021 | Prva liga Telekom Slovenije
Koprčani se bodo pripravljali na Bonifiki
Danes so priprave na drugi del sezone pričeli tudi nogometaši Kopra. Kanarčki bodo izkoristili ugodno klimo in odlične pogoje na Bonifiki, saj bodo celotne priprave opravili v domačem okolju.
06.01.2021 | Prva liga Telekom Slovenije
Brez novincev, a tudi brez odsotnih
Zimski premor se je danes končal tudi za Domžalčane. Dejan Djuranović je danes pozdravil kar 33 nogometašev, med njimi ni bilo novih obrazov, a strateg rumenih veseli, da so v priprave zakorakali z vsemi razpoložljivami silami. 
06.01.2021 | Prva liga Telekom Slovenije
Pričeli tudi v Novi Gorici
Danes so prvi trening po zimskem premoru opravili tudi nogometaši Gorice. Modro-beli, ki jih spomladi čaka krčevit boj za obstanek v Prvi ligi Telekom Slovenije, so uvodoma vadili na domačem igrišču z umetno travnato površino.
05.01.2021 | Prva liga Telekom Slovenije
V Šiški opravili prvi trening
Nogometaši Brava so po dan po ponedeljkovem testiranju na novi koronavirus opravili prvi trening v sklopu priprav na nadaljevanje Prve lige Telekom Slovenije. Ljubljančani bodo večji del priprav opravili v Šiški.
05.01.2021 | Prva liga Telekom Slovenije
Bravo spomladi brez Šega
Bravo bo v nadaljevanje Prve lige Telekom Slovenije zakorakal brez Michela Šega. Hrvaški napadalec je predčasno sklenil epizodo v Ljubljani, kamor ga je poleti posodil splitski Hajduk.
04.01.2021 | Prva liga Telekom Slovenije
Po Firencah v Celju
Celjani bodo v nadaljevanje sezone krenili z nekaj novimi močmi v fazi napada. Grofom se je po dokazovanju v italijanskih Firencah pridružil mladi Nino Kukovec, ki je z državnim prvakom sklenil pogodbo do konca sezone 2023/24.
04.01.2021 | Prva liga Telekom Slovenije
Črno-beli uvodoma na atletski stezi
Praznikov je konec, v Murski Soboti pa se na četrti dan novega leta že potijo. Ante Šimundža je 26 nogometašev Mure zbral na atletskem stadionu, možje v črno-belem pa se bodo že popoldne prvič srečali tudi z okroglim usnjem.
04.01.2021 | Prva liga Telekom Slovenije
Koper tudi z Brazilcem
Miran Srebrnič je pred sredinim pričetkom priprav dobil še drugega zimskega novinca. Brazilski vezist Victor Nildo Juffo bo dres Kopra nosil do konca naslednje sezone.
04.01.2021 | Prva liga Telekom Slovenije
Babić in Zebić zapuščata Sežano
Prvo kadrovsko spremembo so na prvi delovni dan v letu 2021 potrdili na Krasu. Mario Babić in Mario Zebić po sporazumni prekinitvi pogodbe zapuščata vrste Tabora.
04.01.2021 | Prva liga Telekom Slovenije
Pričeli tudi v Kidričevem
Prvi januarski ponedeljek so za pričetek priprav izkoristili tudi v Kidričevem. Nogometaši Aluminija so po testiranju na novi koronavirus, ki niso razkrili pozitivnih primerov, opravili prvi trening v letošnjem letu.
04.01.2021 | Prva liga Telekom Slovenije
Aluminiju se je pridružil Klemen Bolha
V Kidričevem so danes pričeli priprave na nadaljevanje sezone, v katerem rdeče čaka boj za obstanek v Prvi ligi Telekom Slovenije. Zasedbi Oskarja Drobneta bo pri tej misiji pomagal tudi Klemen Bolha, ki se v Slovenijo vrača po letu in pol igranja v litovskem Žalgirisu.
30.12.2020 | Prva liga Telekom Slovenije
Viler se vrača domov
Po Aleksandru Rajčeviću, Mateju Palčiču in Maksu Barišiću, ki so se za povratek na Bonifiko odločili že poleti, se v domači Koper vrača tudi Mitja Viler. Bočni branilec bo koprski dres oblekel po desetih letih in pol.
29.12.2020 | Prva liga Telekom Slovenije
V Celju tudi Hajrić
V Celju nadaljujejo z oblikovanjem moštva, ki bo pod vodstvom novega trenerja Jirija Jarošika vstopilo v priprave na nadaljevanje Prve lige Telekom Slovenije. Grofom se je pridružil tudi Anel Hajrić, ki se v Slovenijo vrača po dokazovanju v Belgiji ter Bosni in Hercegovini.
28.12.2020 | Prva liga Telekom Slovenije
Iz Kidričevega v Celje
Celjani, ki so pred dnevi v svoje vrste zvabili Esterja Soklerja, so potrdili še drugega zimskega novinca. Jure Matjašič se v knežje mesto seli iz vrst Aluminija, z aktualnim državnim prvakom pa je sklenil enoinpolletno pogodbo.  
25.12.2020 | Prva liga Telekom Slovenije
Dušana Kosića nasledil Jiri Jarošik
Celjani so privržence kluba na božično jutro razveselili z dvema novincema, ob novem napadalcu tudi s trenerjem. Dušana Kosiča bo na trenerskem stolčku nasledil nekdanji češki reprezentant Jiri Jarošik.
25.12.2020 | Prva liga Telekom Slovenije
Sokler okrepil konkurenco v celjskem napadu
Celje bo po Dušanu Kosiću vodil nekdanji češki reprezentant Jiri Jarošik, ki pa ni edini božični novinec v knežjem mestu. Grofom se je pridružil tudi mladi napadalec Ester Sokler.
25.12.2020 | Prva liga Telekom Slovenije
Mladi branilec podaljšal pogodbo z Domžalami
V Domžalah so po odhodu Predraga Sikimića potegnili še drugo kadrovsko potezo po koncu jesenskega dela sezone. Andraž Žinič je pogodbo, ki bi potekla po koncu sezone, podaljšal še za tri leta, do sredine leta 2024.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
...
152
153
154

DELI NA