Datum od
Datum do

24.05.2021 | Ženski Pokal Pivovarna Union
Ekipi pripravljata spektakel na zelenici
Sploh prvič se bosta v finalu pokala pomerila ŽNK Olimpija Ljubljana in ŽNK Nona Pomurje Beltinci. Olimpija pokalnega naslova še nima v svoji vitrini, Pomurke pa skorajda serijske zmagovalke, v torek na Obali pred kamerami Sportkluba, ki od 15. ure naprej prenaša tekmo, lovijo 10. tovrstno lovoriko.
23.05.2021 | Ženski Pokal Pivovarna Union
Pripravljene na pokalni torek
Po današnjem sklepnem dejanju v sezoni SŽNL so oči že uprte v torek, 25. maj, ko se bo na koprski Bonifiki odločalo o pokalnem naslovu. Za naslov se bosta pomerila ŽNK Nona Pomurje Beltinci in ŽNK Olimpija Ljubljana.
30.04.2021 | Ženski Pokal Pivovarna Union
Pomurke in Ljubljančanke za naslov
ŽNK Nona Pomurje Beltinci in ŽNK Olimpija Ljubljana sta finalista ženskega pokala. Pomurke so doma izločile ŽNK Krim RollJet, Olimpija pa v gosteh Mariborčanke.
29.04.2021 | Ženski Pokal Pivovarna Union
Kvartet za pokalni finale
Četrtek nam bo dal finalista ženskega pokala NZS. V Bratoncih se za vstop v finale borita ŽNK Nona Pomurje Beltinci in ŽNK Krim RollJet, v Športnem parku Tabor pa domači ŽNK Maribor Tabor ter ŽNK Olimpija Ljubljana.
19.09.2019 | Ženski Pokal Pivovarna Union
V Ljubljani enajstmetrovke, v Bratoncih 10 zadetkov
ŽNK Nona Pomurje Beltinci, ŽNK Krim RollJet, ŽNK Olimpija in ŽNK Cerklje so polfinalisti ženskega pokala NZS.
19.09.2019 | Ženski Pokal Pivovarna Union
V pričakovanju polfinalistk
Med 4. in 5. krogom SŽNL so danes na sporedu štiri tekme četrtfinala ženskega pokala NZS. Igra se v Bratoncih, Ljubljani in Ajdovščini. O potniku v polfinale odloča eno srečanje.
30.05.2019 | Ženski Pokal Pivovarna Union
Pet golov za deveti pokalni naslov
Ekipa ŽNK Telemach GMT Beltinci je novi stari prvak ženskega pokala NZS. V finalu v Celju so Pomurke s 5:0 ugnale ljubljanski ŽNK Krim Rolljet. Varovanke trenerke Nuše Ladinek so sezono sklenile z dvojno krono, finalno dejanje pokala je spremljalo več kot 400 gledalcev, tekmo je prenašal Sportklub 1.
29.05.2019 | Ženski Pokal Pivovarna Union
Pomurje devetič ali Krim prvič
ŽNK Krim Rolljet ali ŽNK Telemach GMT Beltinci – to je še zadnja dilema, preden pade zastor na sezono 2018/2019. Državni naslov je šel v Pomurje, kdo bo novi ali stari pokalni prvak pa bo jasno v četrtek v Celju nekaj pred 17. uro. Vsi ljubitelji nogometa bodo lahko obračun iz mesta ob Savinji spremljali na Sportklubu.
29.05.2019 | Ženski Pokal Pivovarna Union
Pomurke v lov na deveti pokalni naslov
V Celju je vse pripravljeno za jutrišnje zadnje dejanje sezone v ženski klubski konkurenci. Za pokalni naslov se bosta ob 15. uri pomerila ŽNK Telemach GMT Beltinci in ŽNK Krim Rolljet.
28.05.2019 | Ženski Pokal Pivovarna Union
Krimovke po preizkušenem receptu v Celju
V četrtek, 30. maja, se bosta ob 15. uri za drugo lovoriko v tej sezoni pomerila ŽNK Telemach GMT Beltinci in ŽNK Krim Rolljet, naslov branijo Pomurke, ki so tudi aktualne državne prvakinje. Obračun iz Celja boste od 15. ure dalje lahko spremljali v neposrednem prenosu na Sportklubu.
19.04.2019 | Ženski Pokal Pivovarna Union
Krimovke do največjega klubskega uspeha
Konec maja, 30.5., se bosta za naslov prvakinj ženskega pokala pomerili vrsti ŽNK Telemach GMT Beltinci in ŽNK Krim Rolljet. Prve so si finale priigrala Pomurke, za njimi še Ljubljančanke, ki so s 4:2 izločile Radomljanke.
18.04.2019 | Ženski Pokal Pivovarna Union
Pomurke čakajo tekmice v finalu
Ekipa ŽNK Telemach GMT Beltinci je prvi finalist ženskega pokala, tekmice pa bodo Beltinčanke dobile danes, ko se bosta v Ljubljani na Kodeljevem pomerila ŽNK Krim Rolljet in ŽNK Moje-lece.si Radomlje.
17.04.2019 | Ženski Pokal Pivovarna Union
Olimpija lovi prvi pokalni finale
„Tako za klub kot za nekatere igralke je to velika tekma, saj bi se v primeru zmage prvič v zgodovini kluba uvrstili v finale pokala Slovenije,“ se pomena tekme še kako dobro zaveda vezistka Manja Rogan, okoli katere se vrti igra Ljubljančank.
16.04.2019 | Ženski Pokal Pivovarna Union
Za finale pokala pred TV kamerami
Sreda in četrtek nam bosta dala imeni, ki se bosta 30. maja v Celju pomerili za naslov prvakinj ženskega pokala NZS. V konkurenci so še štiri ekipe, prva polfinalna tekma je na sporedu v sredo – v Ljubljani Olimpija gosti Pomurke, v četrtek pri Krimu gostujejo Radomljanke.
06.09.2018 | Ženski Pokal Pivovarna Union
Pomurke in Ljubljančanke z desetko v polfinale
Najbolj napeto je bilo na igrišču Krima, kjer so varovanke Davida Fekonje s 5:2 porazile ŽNK Cerklje, ki ga vodi Primož Štrajhar. Domačinke so povedle prek Nike Pintarič, gostje pa so prišle v vodstvo v 54. minuti, ko je bila uspešna Simona Jelovšek. Po dveh minutah je spet zadela Pintaričeva, domačo zmago pa so med 60. in 86. minuto potrdile Vesna Kavšek, Katja Turk in Vanesa Kozina.
05.09.2018 | Ženski Pokal Pivovarna Union
Članice začenjajo s pokalnim tekmovanjem
Prvi krog prinaša tekme v Ljubljani, Bratoncih, Radomljah in Ankaranu. Zasedbi ŽNK Telemach GMT Beltinci in ŽNK Olimpija Ljubljana sta favorita na obračunu proti Ajdovščini in Ankaranu Obali. Precej bolj izenačeni tekmi pa obljubljata para na igrišču Krima in v Radomljah.
30.05.2018 | Ženski Pokal Pivovarna Union
Pomurkam že osma pokalna lovorika
Nogometašice ŽNK Telemach GMT Beltinci so nove, stare pokalne prvakinje. V finalu v Ljubljani so z zadetki Tjaše Nemec, Vite Žolek in Sare Makovec s 3:1 porazile ŽNK Moje-lece.si Radomlje. To je že osma lovorika za Pomurke, Radomljanke so izgubile drugi pokalni finale.
29.05.2018 | Ženski Pokal Pivovarna Union
Vsi na Kodeljevo
Ob 17.30 se bosta za pokalni naslov pomerili ŽNK Moje-lece.si Radomlje in ŽNK Telemach GMT Beltinci. Pomurke lovijo svojo osmo pokalno lovoriko, Radomljanke prvo. Ekipi sta bili v finalu tudi leta 2015, s 7:3 se je veselila beltinška zasedba. Tekmo s štadiona na Kodeljevem bo moč spremljati na Šport TV1.
26.05.2018 | Ženski Pokal Pivovarna Union
Jadranka Zilić branila že 2001., 2015. odločila finale
Prvi finale ženske pokala NZS sega v leto 1995, ko je zasedba ŽNK Jarše porazila Ilirijo. S pokalnim tekmovanjem se je nadaljevalo v sezoni 2000/2001. Škale so bile s 4:3 boljše od Ilirije. Vse štiri gole za naslov je prispevala Anica Korpič, ki je bila z 20 zadetki prva strelka pokala v tej sezoni.
24.05.2018 | Ženski Pokal Pivovarna Union
Po 283 dneh bodo znane prvakinje
Na Kodeljevem se bo na super pokalno sredo odločalo o naslovu pokalnih prvakinj. Za zadnjo lovoriko v sezoni pa se bosta pomerili ŽNK Moje-lece.si Radomlje in ŽNK Telemach GMT Beltinci. Tekma se začne ob 17.30. Radomljanke lovijo prvi naslov, Pomurke osmega.
1
2
3
4
5

DELI NA