Datum od
Datum do

18.04.2019 | Ženski Pokal Pivovarna Union
Pomurke čakajo tekmice v finalu
Ekipa ŽNK Telemach GMT Beltinci je prvi finalist ženskega pokala, tekmice pa bodo Beltinčanke dobile danes, ko se bosta v Ljubljani na Kodeljevem pomerila ŽNK Krim Rolljet in ŽNK Moje-lece.si Radomlje.
17.04.2019 | Ženski Pokal Pivovarna Union
Olimpija lovi prvi pokalni finale
„Tako za klub kot za nekatere igralke je to velika tekma, saj bi se v primeru zmage prvič v zgodovini kluba uvrstili v finale pokala Slovenije,“ se pomena tekme še kako dobro zaveda vezistka Manja Rogan, okoli katere se vrti igra Ljubljančank.
16.04.2019 | Ženski Pokal Pivovarna Union
Za finale pokala pred TV kamerami
Sreda in četrtek nam bosta dala imeni, ki se bosta 30. maja v Celju pomerili za naslov prvakinj ženskega pokala NZS. V konkurenci so še štiri ekipe, prva polfinalna tekma je na sporedu v sredo – v Ljubljani Olimpija gosti Pomurke, v četrtek pri Krimu gostujejo Radomljanke.
06.09.2018 | Ženski Pokal Pivovarna Union
Pomurke in Ljubljančanke z desetko v polfinale
Najbolj napeto je bilo na igrišču Krima, kjer so varovanke Davida Fekonje s 5:2 porazile ŽNK Cerklje, ki ga vodi Primož Štrajhar. Domačinke so povedle prek Nike Pintarič, gostje pa so prišle v vodstvo v 54. minuti, ko je bila uspešna Simona Jelovšek. Po dveh minutah je spet zadela Pintaričeva, domačo zmago pa so med 60. in 86. minuto potrdile Vesna Kavšek, Katja Turk in Vanesa Kozina.
05.09.2018 | Ženski Pokal Pivovarna Union
Članice začenjajo s pokalnim tekmovanjem
Prvi krog prinaša tekme v Ljubljani, Bratoncih, Radomljah in Ankaranu. Zasedbi ŽNK Telemach GMT Beltinci in ŽNK Olimpija Ljubljana sta favorita na obračunu proti Ajdovščini in Ankaranu Obali. Precej bolj izenačeni tekmi pa obljubljata para na igrišču Krima in v Radomljah.
30.05.2018 | Ženski Pokal Pivovarna Union
Pomurkam že osma pokalna lovorika
Nogometašice ŽNK Telemach GMT Beltinci so nove, stare pokalne prvakinje. V finalu v Ljubljani so z zadetki Tjaše Nemec, Vite Žolek in Sare Makovec s 3:1 porazile ŽNK Moje-lece.si Radomlje. To je že osma lovorika za Pomurke, Radomljanke so izgubile drugi pokalni finale.
29.05.2018 | Ženski Pokal Pivovarna Union
Vsi na Kodeljevo
Ob 17.30 se bosta za pokalni naslov pomerili ŽNK Moje-lece.si Radomlje in ŽNK Telemach GMT Beltinci. Pomurke lovijo svojo osmo pokalno lovoriko, Radomljanke prvo. Ekipi sta bili v finalu tudi leta 2015, s 7:3 se je veselila beltinška zasedba. Tekmo s štadiona na Kodeljevem bo moč spremljati na Šport TV1.
26.05.2018 | Ženski Pokal Pivovarna Union
Jadranka Zilić branila že 2001., 2015. odločila finale
Prvi finale ženske pokala NZS sega v leto 1995, ko je zasedba ŽNK Jarše porazila Ilirijo. S pokalnim tekmovanjem se je nadaljevalo v sezoni 2000/2001. Škale so bile s 4:3 boljše od Ilirije. Vse štiri gole za naslov je prispevala Anica Korpič, ki je bila z 20 zadetki prva strelka pokala v tej sezoni.
24.05.2018 | Ženski Pokal Pivovarna Union
Po 283 dneh bodo znane prvakinje
Na Kodeljevem se bo na super pokalno sredo odločalo o naslovu pokalnih prvakinj. Za zadnjo lovoriko v sezoni pa se bosta pomerili ŽNK Moje-lece.si Radomlje in ŽNK Telemach GMT Beltinci. Tekma se začne ob 17.30. Radomljanke lovijo prvi naslov, Pomurke osmega.
25.04.2018 | Ženski Pokal Pivovarna Union
Za naslov Radomljanke in Pomurke
Gostje so povedle v 37. minuti, zadela je kapetanka Anja Prša, Adrijana Mori pa je v 79. minuti poravnala. Ker po 90 minutah, torej rednem delu, ni bilo zmagovalca, so odločale enajstmetrovke. Blestela je gostujoča vratarka Zala Meršnik, ki je obranjeni 11-metrovki v rednem delu (v 81. minuti je bila pri strelu Lucija Grad) dodala še dve uspešni posredovanji.
26.02.2018 | Ženski Pokal Pivovarna Union
Po žrebu pokala regij, članic in mladincev
Današnji dan je na sedežu Nogometne zveze Slovenije minil v znamenju žrebov. Izžrebana sta polfinalna para Ženskega pokala NZS, par v predkrogu Mladinskega pokala NZS, četrtfinalni pari Mladinskega pokala NZS, polfinalna para Mladinskega pokala NZS in prvoimenovana ekipa v finalu Pokala regij.
06.09.2017 | Ženski Pokal Pivovarna Union
Dekleta za pokalni polfinale
Ekipe SŽNL danes nadaljujejo s tekmami. Med 2. in 3. krogom državnega prvenstva je na sporedu še tekma četrtfinala ženskega pokala. O potniku v polfinale odloča ena tekma, naslov prvakinj pa branijo Pomurke.
19.08.2017 | Ženski Pokal Pivovarna Union
V Mariboru začetek sezone članic
Tudi letos se s tekmo 1. kroga ženskega pokalnega tekmovanja začenja sezona za ženske klube v članski konkurenci. V nedeljo se bosta v Mariboru za mesto v 2. krogu pomerila domači ŽNK Maribor in ljubljanski ŽNK Krim RollJet.
31.05.2017 | Ženski Pokal Pivovarna Union
Pomurkam nov pokalni naslov
V finalu, že petič na koprskem štadionu Bonifika, so varovanke trenerke Nuše Ladinek z rezultatom 6:0 ugnale ŽNK Rudar Škale. Tjaša Tibaut je bila s tremi zadetki prvo ime finala. Pokal in medalje sta igralkam podelila predsednik Nogometne zveze Slovenije Radenko Mijatović in predsednik komisije za ženski nogomet Branko Gros.
30.05.2017 | Ženski Pokal Pivovarna Union
Pomurke lovijo sedmi naslov, Velenjčanke četrtega
V nedeljo smo dobili državne prvakinje, v sredo pa je čas, da se podeli še pokalni naslov. Zanj se bosta od 15.30 naprej v Kopru borila ŽNK Teleing GMT Beltinci in ŽNK Rudar Škale. Tekmo si boste lahko v neposrednem prenosu ogledali tudi na spletni strani NZS.si.
29.05.2017 | Ženski Pokal Pivovarna Union
Intervju: Dušan Uršnik proti Nuši Ladinek
Pokalno supersredo bodo začele nogometašice, ki se bodo od 16. ure naprej v Kopru v videoprenosu (na NZS.si) pomerile za pokalni naslov. Nasproti si bodo stale igralke ŽNK Teleing GMT Beltinci in ŽNK Rudar Škale.
26.05.2017 | Ženski Pokal Pivovarna Union
Intervju: Manja Rogan proti Jadranki Zilić
V finalu Ženskega pokal NZS bomo spremljali obračun ŽNK Teleing GMT Beltinci in ŽNK Rudar Škale. Pomurke lovijo sedmi naslov, Velenjčanke četrtega.
23.05.2017 | Ženski Pokal Pivovarna Union
Ključni dvoboji ženskega pokala NZS
Sredina superpokalna sreda, 31. maj, prinaša tudi finale pokala deklet, kjer se bosta za naslov pomerila stara znanca ŽNK Teleing GMT Beltinci in ŽNK Rudar Škale. Pomurke so bile pokalne prvakinje šestkrat, Velenjčanke trikrat, zadnjič leta 2015.
13.03.2017 | Ženski Pokal Pivovarna Union
Pomurke in Velenjčanke v finale pokala
ŽNK Teleing GMT Beltinci in ŽNK Rudar Škale se bosta 31. maja v Kopru pomerila za naslov prvaka Ženskega pokala NZS. Beltinčanke so včeraj v derbiju s 3:0 v Ljubljani porazile Olimpijo, Velenjčanke pa so bile doma z 1:0 boljše od Ankarana.
12.03.2017 | Ženski Pokal Pivovarna Union
Derbi že v polfinalu pokala
S polfinalom Ženskega pokala NZS se tudi uradno začenja spomladanski del za članice. Žreb je hotel, da bomo v polfinalu pokala videli obračuna v Ljubljani in Velenju. Olimpija doma gosti ŽNK Teleing GMT Beltince, v Velenjčankam v goste pa prihaja Ankaran.
1
2
3
4
5
6

DELI NA