Datum od
Datum do

25.04.2018 | Ženski Pokal Pivovarna Union
Za naslov Radomljanke in Pomurke
Gostje so povedle v 37. minuti, zadela je kapetanka Anja Prša, Adrijana Mori pa je v 79. minuti poravnala. Ker po 90 minutah, torej rednem delu, ni bilo zmagovalca, so odločale enajstmetrovke. Blestela je gostujoča vratarka Zala Meršnik, ki je obranjeni 11-metrovki v rednem delu (v 81. minuti je bila pri strelu Lucija Grad) dodala še dve uspešni posredovanji.
26.02.2018 | Ženski Pokal Pivovarna Union
Po žrebu pokala regij, članic in mladincev
Današnji dan je na sedežu Nogometne zveze Slovenije minil v znamenju žrebov. Izžrebana sta polfinalna para Ženskega pokala NZS, par v predkrogu Mladinskega pokala NZS, četrtfinalni pari Mladinskega pokala NZS, polfinalna para Mladinskega pokala NZS in prvoimenovana ekipa v finalu Pokala regij.
06.09.2017 | Ženski Pokal Pivovarna Union
Dekleta za pokalni polfinale
Ekipe SŽNL danes nadaljujejo s tekmami. Med 2. in 3. krogom državnega prvenstva je na sporedu še tekma četrtfinala ženskega pokala. O potniku v polfinale odloča ena tekma, naslov prvakinj pa branijo Pomurke.
19.08.2017 | Ženski Pokal Pivovarna Union
V Mariboru začetek sezone članic
Tudi letos se s tekmo 1. kroga ženskega pokalnega tekmovanja začenja sezona za ženske klube v članski konkurenci. V nedeljo se bosta v Mariboru za mesto v 2. krogu pomerila domači ŽNK Maribor in ljubljanski ŽNK Krim RollJet.
31.05.2017 | Ženski Pokal Pivovarna Union
Pomurkam nov pokalni naslov
V finalu, že petič na koprskem štadionu Bonifika, so varovanke trenerke Nuše Ladinek z rezultatom 6:0 ugnale ŽNK Rudar Škale. Tjaša Tibaut je bila s tremi zadetki prvo ime finala. Pokal in medalje sta igralkam podelila predsednik Nogometne zveze Slovenije Radenko Mijatović in predsednik komisije za ženski nogomet Branko Gros.
30.05.2017 | Ženski Pokal Pivovarna Union
Pomurke lovijo sedmi naslov, Velenjčanke četrtega
V nedeljo smo dobili državne prvakinje, v sredo pa je čas, da se podeli še pokalni naslov. Zanj se bosta od 15.30 naprej v Kopru borila ŽNK Teleing GMT Beltinci in ŽNK Rudar Škale. Tekmo si boste lahko v neposrednem prenosu ogledali tudi na spletni strani NZS.si.
29.05.2017 | Ženski Pokal Pivovarna Union
Intervju: Dušan Uršnik proti Nuši Ladinek
Pokalno supersredo bodo začele nogometašice, ki se bodo od 16. ure naprej v Kopru v videoprenosu (na NZS.si) pomerile za pokalni naslov. Nasproti si bodo stale igralke ŽNK Teleing GMT Beltinci in ŽNK Rudar Škale.
26.05.2017 | Ženski Pokal Pivovarna Union
Intervju: Manja Rogan proti Jadranki Zilić
V finalu Ženskega pokal NZS bomo spremljali obračun ŽNK Teleing GMT Beltinci in ŽNK Rudar Škale. Pomurke lovijo sedmi naslov, Velenjčanke četrtega.
23.05.2017 | Ženski Pokal Pivovarna Union
Ključni dvoboji ženskega pokala NZS
Sredina superpokalna sreda, 31. maj, prinaša tudi finale pokala deklet, kjer se bosta za naslov pomerila stara znanca ŽNK Teleing GMT Beltinci in ŽNK Rudar Škale. Pomurke so bile pokalne prvakinje šestkrat, Velenjčanke trikrat, zadnjič leta 2015.
13.03.2017 | Ženski Pokal Pivovarna Union
Pomurke in Velenjčanke v finale pokala
ŽNK Teleing GMT Beltinci in ŽNK Rudar Škale se bosta 31. maja v Kopru pomerila za naslov prvaka Ženskega pokala NZS. Beltinčanke so včeraj v derbiju s 3:0 v Ljubljani porazile Olimpijo, Velenjčanke pa so bile doma z 1:0 boljše od Ankarana.
12.03.2017 | Ženski Pokal Pivovarna Union
Derbi že v polfinalu pokala
S polfinalom Ženskega pokala NZS se tudi uradno začenja spomladanski del za članice. Žreb je hotel, da bomo v polfinalu pokala videli obračuna v Ljubljani in Velenju. Olimpija doma gosti ŽNK Teleing GMT Beltince, v Velenjčankam v goste pa prihaja Ankaran.
16.02.2017 | Ženski Pokal Pivovarna Union
Ljubljančanke in Pomurke že v polfinalu
Para sta ŽNK Rudar Škale – ŽNK Ankaran in ŽNK Olimpija – ŽNK Teleing GMT Beltinci. Tekmi bosta na sporedu 12. marca, o potniku v finale odloča ena tekma. Finale bo na sporedu 31. maja, naslov prvakinj branijo igralke Pomurja.
29.09.2016 | Ženski Pokal Pivovarna Union
Kvartet suvereno v polfinale
ŽNK Rudar Škale, ŽNK Olimpija Ljubljana, ŽNK Ankaran in ŽNK Teleing GMT Beltinci so polfinalist ženskega pokala. Naslov prvakinj branijo Beltinčanke.
22.08.2016 | Ženski Pokal Pivovarna Union
Ankaran in Krim napredovala
Primorke bodo v 2. krogu gostile Gorenjke, Krimovke pa odhajajo v goste k Olimpiji. V 2. krogu nastopa osem ekip (zmagovalca 1. kroga in šest prostih ekip v 1. krogu).
21.08.2016 | Ženski Pokal Pivovarna Union
Začetek sezone za dekleta
Danes se sezona, tista uradna s tekmami, začenja tudi za ženske nogometne ekipe. Na sporedu je 1. krog Ženskega pokala. Pri ŽNK Ankaran gostuje Fužinar, Ajdovščina pa gosti ŽNK Krim. O napredovanju odloča ena tekma.
25.05.2016 | Ženski Pokal Pivovarna Union
Nova dvojna krona Pomurk
„Veseli smo, ker je dvojna krona spet v Beltincih! Ni bilo lahko. Po preveč napakah smo dobili zadetke. Pomagali pa so nam dobri nasveti našega trenerja. V drugem polčasu smo pokazali našo igro, zato tudi taka naša zmaga. Visoka in povsem zaslužena.“
24.05.2016 | Ženski Pokal Pivovarna Union
Ženski pokal: Pomurke po 6. naslov, Radomlje na največjo tekmo v zgodovini
Ženski pokal se igra od sezone 1994/95, prve prvakinje so postala igralke ŽNK Jarše. Tekmovanje se nadaljevalo v sezoni 2000/01, ko so se veselile ŽNK Škale. Letos se igra sedemnajsta izvedba tekmovanja, po pet naslovov premoreta Krka in Teleing Pomurje.
14.03.2016 | Ženski Pokal Pivovarna Union
Pomurke in Radomeljčanke v finalu pokala
Finale bo 25. maja.
13.03.2016 | Ženski Pokal Pivovarna Union
V lov na finale ženskega pokala NZS
Branilke naslova pokalnih prvakih ŽNK Rudar Škale so se že poslovile.
22.01.2016 | Ženski Pokal Pivovarna Union
Po žrebu polfinala Ženskega pokala NZS
O napredovanju odloča ena tekma. Če je rezultat neodločen, se takoj izvajajo enajstmetrovke.
1
2
3
4
5

DELI NA