Datum od
Datum do

14.03.2016 | Ženski Pokal Pivovarna Union
Pomurke in Radomeljčanke v finalu pokala
Finale bo 25. maja.
13.03.2016 | Ženski Pokal Pivovarna Union
V lov na finale ženskega pokala NZS
Branilke naslova pokalnih prvakih ŽNK Rudar Škale so se že poslovile.
22.01.2016 | Ženski Pokal Pivovarna Union
Po žrebu polfinala Ženskega pokala NZS
O napredovanju odloča ena tekma. Če je rezultat neodločen, se takoj izvajajo enajstmetrovke.
20.05.2015 | Ženski Pokal Pivovarna Union
FOTO + IZJAVE: Pokal v Velenje
Drugi del so podjetneje začele varovanke Bojana Jančarja, ki so v 67. minuti prek Monike Conjar povedle 2:1 in naredile velik korak k obranitvi naslova. A se Velenjčanke niso predale. V svojem tretjem uspelem prodoru je izjemno razigrana Lara Prašnikar našla Loti Lukek, ki je poravnala rezultat na 2:2.
20.05.2015 | Ženski Pokal Pivovarna Union
V taboru finalistk zaskrbljeni zaradi poškodb
»S sredo in finalom se ne obremenjujemo. V prvenstvu nam je malce padel motiv, zdaj sem prepričan, da bo spet pravi,« Bojan Jančar ne dvomi, da njegova dekleta na Bonifiki ne bi imela dovolj dinamita in volje za obranitev naslov.
19.05.2015 | Ženski Pokal Pivovarna Union
V Beltincih in Velenju v pričakovanju pokalne srede
Ti dve zasedbi se bosta še četrtič zapored v Kopru, 20.5., pomerile za naslov pokalnih prvakinj. Zadnji trije pokali so pristali v klubski vitrini Beltinčank, dosedaj pa so jih največ, kar pet, osvojile igralke ŽNK Krka.
18.05.2015 | Ženski Pokal Pivovarna Union
Ženski pokal: Velenjčanke izzivajo prvakinje
Otvoritev finalnega dne pokalnih tekmovanj pripada nežnejšemu spolu. V Kopru se bodo še četrto leto zapored srečale igralke ŽNK Teleing Pomurja in ŽNK Rudar Škal, ki se bodo skušale Beltinčankam oddolžiti za pretekle poraze.
14.03.2015 | Ženski Pokal Pivovarna Union
V finalu vnovič Beltinčanke in Velenjčanke
Beltinčanke branijo naslov iz minule sezone.
17.02.2015 | Ženski Pokal Pivovarna Union
Znani pari ženskega in mladinskega pokala
Na sedežu Nogometne zveze Slovenije je danes potekal žreb polfinalnih parov Ženskega pokala NZS. Mariborčanke bodo skušale presenetiti branilke naslova iz Beltincev, medtem ko bodo Radomljanke iskale pot do Bonifike preko Rudar Škal. Današnji ples kroglic so z velikim zanimanjem pospremili tudi mladinci, saj smo dobili pare predkroga, četrtfinala in polfinala Mladinskega pokala NZS.
21.05.2014 | Ženski Pokal Pivovarna Union
FOTO+ VIDEO + IZJAVE: Nov naslov Pomurkam
Trener Rudarja Škal Dušan Uršnik je naredil nekaj rošad za drugi polčas, a veliko manevrskega prostora ni imel zavoljo kar štirih poškodovanih igralk prve postave. Pomurke so nadaljevale v svojem ritmu, v 66. so vodili 3:0, v 90. pa 4:0. Moira Murič je dosegla častni zadetek za ekipo iz Šaleške doline.
21.05.2014 | Ženski Pokal Pivovarna Union
Komu finale ženskega pokala?
Danes nekaj pred 20. uro bomo dobili pokalne prvakinje za sezono 2013/2014. V finalu se bosta pomerila branilec naslova ŽNK Teleing Pomurje in velenjski ŽNK Rudar Škale. To bo ponovitev lanskoletnega obračuna, ki je pripadel Pomurkam.
20.05.2014 | Ženski Pokal Pivovarna Union
Prvakinje stavijo na izkušnje, Velenjčanke neobremenjene
»Da le ne bomo dobivale poceni zadetkov. Mi pa moramo biti zbrane do konca in zadeti tisto, kar se nam ponudi,« še opozarja Tibautova.
19.05.2014 | Ženski Pokal Pivovarna Union
Brez kompleksa Pomurk, Jančar verjame v svoja dekleta
»Od danes smo tudi mi v filmu pokalnega finala,« začne Bojan Jančar, trene Teleing Pomurja, ki bi rad obranil lanskoletni naslov. »Mi smo sploh srečni, ker smo v finalu. Saj veste, kako rečejo – lepo je biti v finalu, še lepše pa ga je osvojiti,« nadaljuje Jančar, čigar ekipo pa so prizadele poškodbe. Manja Rogan ima težave z mišico, celo sezono koleno muči Tanjo Vrabel, Nina Marič pa je sezono tako ali tako že končala.
18.04.2014 | Ženski Pokal Pivovarna Union
Po žrebu za pokal članic in mladink
Danes je bil v prostorih Nogometne zveze Slovenije žreb, po katerem sta znani prvoimenovani ekipi v finalu pokala NZS članic in mladink. Žreb pa je določil tudi para polfinala pokala mladink (U17).
23.03.2014 | Ženski Pokal Pivovarna Union
Pomurke za pokalni naslov proti Velenjčankam
Finale je na sporedu 28.5.
22.03.2014 | Ženski Pokal Pivovarna Union
Kvartet ženskih ekip v lov na finale
Dosedaj se lahko z največ pokalnimi lovorikami pohvalijo v ŽNK Krka, ki so bile najboljše v letih 2010, 2009, 2008, 2006 in 2004.
10.01.2014 | Ženski Pokal Pivovarna Union
Žreb tekmovanj NZS, zanimivo v ženskem pokalu
Na sedežu Nogometne zveze Slovenije je v četrtek potekal žreb polfinalnih parov Ženskega pokala NZS, četrtfinalnih parov Pokala NZS za dekleta U17 ter parov kvalifikacijskega tekmovanja reprezentanc MNZ za 9. UEFA Pokal regij in domačina finala Nike Premier Cupa.
29.05.2013 | Ženski Pokal Pivovarna Union
FOTO: Pomurje Teleing do pokalnega naslova
Pobudo so prvič kronale v 52. minuti, zadela je Kaja Eržen, v 70. pa je bilo 2:0 – uspešna je bila Tanja Vrabel. Končni rezultat finala je v 84. postavila Andreja Nikl.
27.05.2013 | Ženski Pokal Pivovarna Union
Pomurke samozavestno v Koper, Velenjčanke lačne lovorik
Tanja Vrabel in Tina Marolt sta tisti dve igralki, ki imata v taboru finalistk pokala največ besede. Sta kapetanki, obe pa se izjemno veselita jutrišnjega finala, ko se bosta ob 16. uri na koprski Bonifiki ŽNK Teleing Pomurje in ŽNK Rudar Škale pomerila za naslov pokalnih prvakinj – to bo bitka za že 14. pokalni naslov v zgodovini Slovenije.
27.05.2013 | Ženski Pokal Pivovarna Union
Velenjčanke odkrito na naslov, Pomurke napadalno v obrambo
Tudi Pomurke bodo še danes vadile streljanje enajstmetrovk. Jančar ne skriva, da bi lažje prišel do naslova, če bi se igrali dve tekmi. »Če bi bilo tako, potem bi bil povsem prepričan v naslov, tako pa… Če bodo dekleta dala od sebe 80 ali 90% tistega, kar znajo, potem se nimamo česa bati,« sklenejo v Beltincih, odkoder bo v Koper odšel vsaj en avtobus zvestih navijačev.
1
2
3
4
5

DELI NA