Datum od
Datum do

14.12.2023 | Mednarodna tekmovanja
Olimpija evropsko pot sklenila z zmago
Olimpija je evropsko pot sklenila z zmago. V Bratislavi je bil dvakrat natančen Pedro Lucas.
13.12.2023 | Mednarodna tekmovanja
Za konec evropske sezone še v Bratislavi
Nogometaši ljubljanske Olimpije bodo zgodovinsko leto 2023 sklenili z evropskim gostovanjem v Bratislavi. Slovan bo zadnji nasprotnik zmajev v skupinskem delu UEFA Evropske konferenčne lige.
30.11.2023 | Mednarodna tekmovanja
Olimpija v Stožicah izgubila z Lillom
Olimpija je na zadnji domači tekmi v skupinskem delu UEFA Evropske konferenčne lige izgubila z Lillom, ki je zmajem dokončno zaprl vrata do evropske pomladi. Ljubljanska mreža se je zatresla dvakrat.
29.11.2023 | Mednarodna tekmovanja
Na zadnji domači tekmi z Lillom
Francoski Lille bo zadnji gost ljubljanskih Stožic v skupinskem delu UEFA Evropske konferenčne lige. Olimpija bo po zmagi na tekmi s Klaksvikom napadala nove točke.
09.11.2023 | Mednarodna tekmovanja
Sualehe in Nukić za zgodovinsko zmago Olimpije
Ljubljančani se veselijo krstne zmage v skupinskem delu evropskih tekmovanj. Olimpija je prevladovala skozi celotno tekmo, zmaji pa so odpor gostov z igralcem več strli v končnici srečanja, ko sta zadela rezervista David Sualehe in Mustafa Nukić.
08.11.2023 | Mednarodna tekmovanja
Zmaji po maščevanje za poraz na Ferskih otokih
Nogometaši Olimpije bodo na četrti tekmi skupinskega dela UEFA Evropske konferenčne lige lovili prve točke. V Stožicah se bodo pomerili s ferskim Klaksvikom, ki je pred dvema tednoma v Torshavnu slavil z 0:3.
26.10.2023 | Mednarodna tekmovanja
Olimpija s Ferskih otokov praznih rok
Gostovanje na Ferskih otokih se ni razpletlo po načrtih Olimpije. Klaksvik je zeleno-belo mrežo zatresel trikrat, na drugi strani pa je svojo ohranil nedotaknjeno.
25.10.2023 | Mednarodna tekmovanja
Na Ferske otoke po prve točke v skupinskem delu
Zmaji na prvih dveh preizkušnjah skupinskega dela UEFA Evropske konferenčne lige niso bili rezultatsko uspešni, v taboru slovenskih prvakov pa verjamejo, da se bo to spremenilo že na četrtkovi tekmi s ferskim Klaksvikom.
25.10.2023 | Mednarodna tekmovanja
Za slovo od UEFA Mladinske lige prvakov remi z nemškim prvakom
Mladinci Maribora so v prvem krogu UEFA Mladinske lige prvakov izzvali vrstnike Mainza, po porazu na domači tekmi pa so na gostovanju pri nemškem prvaku pred tri tisoč gledalci iztržili neodločen izid.
24.10.2023 | Mednarodna tekmovanja
Mladinci Maribora v nemški Mainz brez bele zastave
V tem tednu bosta na evropskem odru dejavna kar dva slovenska kluba, saj mladinsko selekcijo Maribora čaka povratna tekma prvega kroga UEFA Mladinske lige prvakov. Vijoličasti bodo v dvoboju z Mainzem lovili dva zadetka zaostanka s srečanja v Ljudskem vrtu.
05.10.2023 | Mednarodna tekmovanja
Olimpija tesno izgubila s Slovanom
Nogometaši Olimpije so v domačih Stožicah izgubili drugo tekmo skupinskega dela UEFA Evropske konferenčne lige. Za zmago Slovana iz Bratislave je z bele točke zadel Aleksandar Čavrić.
04.10.2023 | Mednarodna tekmovanja
Prvič v skupinskem delu v domačih Stožicah
Nogometaši Olimpije so se z gostovanja v Lillu vrnili brez točk, v četrtek pa se bodo prvič v skupinskem delu UEFA Evropske konferenčne lige predstavili še v domačih Stožicah. Nasprotnik zmajev bo Slovan iz Bratislave.
04.10.2023 | Mednarodna tekmovanja
Mariborski upi nemškemu prvaku nudili dober odpor
Mladinska selekcija Maribora je izgubila prvo tekmo prvega kroga UEFA Mladinske lige prvakov. Vijoličasti so pred 2.500 gledalci na tribunah Ljudskega vrta nudili dober odpor Mainzu, ki pa si je pred povratno tekmo priigral dva zadetka prednosti. 
03.10.2023 | Mednarodna tekmovanja
Mladinci Maribora v Ljudskem vrtu z nemškim prvakom
Mladinska selekcija Maribora bo slovenski nogomet predstavljala v letošnji izvedbi UEFA Mladinske lige prvakov. Upi vijoličastih se bodo jutri v Ljudskem vrtu pomerili z nemškim državnim prvakom Mainzem.
20.09.2023 | Mednarodna tekmovanja
Olimpija evropsko jesen odprla s porazom
Nogometaši ljubljanske Olimpije so v 1. krogu UEFA Evropske konferenčne lige v gosteh izgubili proti prvemu favoritu skupine A Lillu z 2:0 (1:0).
19.09.2023 | Mednarodna tekmovanja
Zmaji skupinski del UEFA Evropske konferenčne lige odpirajo v Lillu
Nogometaši Olimpije so si z uspešnimi nastopi v kvalifikacijah zagotovili evropsko jesen. Slovenski prvaki skupinski del UEFA Evropske konferenčne lige pričenjajo z gostovanjem v francoskem Lillu, sredina tekma se bo pričela ob 16.30.
09.09.2023 | Mednarodna tekmovanja
Pomurkam 3. mesto, reprezentantke navdušile
Slovenske nogometne prvakinje, igralke Mure None, so zasedle tretje mesto na kvalifikacijskem turnirju za ligo prvakinj v Radencih, potem ko so v tretji skupini premagale Ljuboten iz Severne Makedonije s 7:1 (4:1). S kvalifikacijskega turnirja v Sloveniji si je napredovanje prislužil ciprski Apollon Ladies FC.
06.09.2023 | Mednarodna tekmovanja
Klonile po 11-metrovkah
Slovenske nogometne prvakinje, igralke Mure None, so s porazom začele kvalifikacije za ligo prvakinj. Na prvi tekmi prvega kvalifikacijskega turnirja so v Murski Soboti v dvoboju z gruzijsko ekipo Samegrelo izgubile po streljanju enajstmetrovk s 4:5. Redni del tekme se je končal brez golov.
05.09.2023 | Mednarodna tekmovanja
Kvalifikacije začenjajo proti gruzijski ekipi
Ob uspehu jih čaka boljši iz para Apollon Ladies FC (CIP) – ŽFK Ljuboten (S. MKD). Nogometašice ŽNK Mura Nona se bodo v boj za ligo prvakinj podale na kvalifikacijskem turnirju, ki bo potekal v Murski Soboti in Radencih.
05.09.2023 | Mednarodna tekmovanja
Mariborski mladinci z nemškim prvakom
Slovenski nogomet bo v letošnji izdaji UEFA Mladinske lige prvakov predstavljal Maribor, ki je z današnjim žrebom dobil nasprotnika v prvem krogu tekmovanja. Vijoličasti upi se bodo pomerili z nemškim prvakom, nasproti bo stala ekipa Mainza.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
...
23
24
25

DELI NA