Datum od
Datum do

14.07.2021 | Mednarodna tekmovanja
Prednosti ne bodo zgolj branili
Kdo si bo v Erevanu priigral nastop v drugem krogu kvalifikacij UEFA Evropske konferenčne lige. Maribor ima pred povratnim spopadom z Urartujem gol prednosti, ki pa je, kot so v štajerskem taboru poudarili nekajkrat, ne mislijo zgolj braniti.
13.07.2021 | Mednarodna tekmovanja
Mura s petardo v drugi krog kvalifikacij
Fazanerija slavi preboj Mure v drugi krog kvalifikacij UEFA Lige prvakov. Sobočani so v povratnem spopadu s Shkëndijo zabili pet zadetkov in slavili zasluženo zmago. Dvakrat je zadel Mihael Klepač, mrežo gostov so zatresli še Luka Bobičanec, Nino Kouter in Žiga Kous.
13.07.2021 | Mednarodna tekmovanja
Državni prvaki lovijo napredovanje
Mura bo nocoj v domači Fazaneriji lovila preboj v drugi krog UEFA Lige prvakov. Sobočani imajo pred povratnim obračunom s severnomakedonsko Shkëndijo zadetek prednosti.
08.07.2021 | Mednarodna tekmovanja
Mariborčani dobili prvi obračun z Armenci
Maribor je v novo sezono vstopil s tesno zmago. Štajerci bodo napredovanje v drugi krog kvalifikacij UEFA Evropske konferenčne lige potrjevali v Armeniji, prednost na prvi tekmi pa je priigral poletni povratnik Nino Žugelj.
08.07.2021 | Mednarodna tekmovanja
V Luksemburg z minimalno prednostjo
Domžalčani so si pred povratno tekmo prvega kroga kvalifikacij UEFA Evropske konferenčne lige zagotovile minimalno prednost. Srečanje s Swiftom je po predložku Svena Šoštariča Karića odločil Andraž Žinič.
07.07.2021 | Mednarodna tekmovanja
Prenovljeni Maribor po napredovanje
Tričetrt ure po Domžalah v sezono 2021/22 vstopajo tudi Mariborčani. Prenovljeno vijoličasto zasedbo bo preboj v drugi krog kvalifikacij UEFA Evropske konferenčne lige potrjevala v daljni Armeniji, Štajerci pa bodo temelje za povratno tekmo postavljali v domačem Ljudskem vrtu.
07.07.2021 | Mednarodna tekmovanja
Domžalčani uvodoma z Luksemburžani
Domžale se po sezoni premora vračajo na evropska prizorišče. Moštvo Dejana Djuranovića se bo v prvem krogu kvalifikacij UEFA Evropske konferenčne lige pomerilo z luksemburškim Swift Hesperjem.
06.07.2021 | Mednarodna tekmovanja
Črno-beli iz Skopja s prednostjo
Slovenski prvak se iz Skopja vrača z minimalno prednostjo. Mura je z enajstmetrovko Luke Bobičanca premagala Shkëndijo, soboško vodstvo pa je z nekaj posredovanji ob koncu tekme ohranil Matko Obradović.
05.07.2021 | Mednarodna tekmovanja
Mura novo sezono odpira v Skopju
Trideseto slovensko prvenstvo je dalo novega državnega prvaka. Naslov so prvič proslavljali v Murski Soboti, Prekmurci pa s torkovim gostovanjem v Skopju odpirajo novo sezono. Četa Anteja Šimundže se bo pomerila s Shkëndijo.
02.07.2021 | Mednarodna tekmovanja
Lov na ligo prvakinj začenjajo proti Latvijkam
Ta del tekmovanja bo na sporedu med 18.8. in 21.8. Varovanke trenerja Sandija Bauerja se bodo najprej pomerile z latvijsko ekipo Rigas Futbola Skola. V primeru uspeha sledi še finale skupine, z boljšim iz para WFC Harkiv (Ukrajina) – FC NSA Sofia (Bolgarija). Temu sledi žreb in nadaljevanje tekmovanja.
02.07.2021 | Mednarodna tekmovanja
V pričakovanju žreba lige prvakinj
Pred slovenskimi državnimi prvakinjami ekipo ŽNK Nona Pomurje Beltinci je nova evropska sezona. Danes pa bodo izvedele, kaj jih uvodoma čaka v ligi prvakinj, ki vstopa v svojo 21. sezono. Ob 13. uri bo na sedežu Ueefe, evropske nogometne zveze, potekal žreb.
16.06.2021 | Mednarodna tekmovanja
Znani so nasprotniki v drugem krogu kvalifikacij
Mura, Maribor, Olimpija in Domžale so dobili (morebitne) nasprotnike v drugem krogu kvalifikacij UEFA Lige prvakov in UEFA Evropske konferenčne lige, v katerem sezono pričenjajo Ljubljančani.
15.06.2021 | Mednarodna tekmovanja
Mura se bo merila s prvakom Severne Makedonije
Nogometna šola Mura je dobila tekmeca v prvem krogu kvalifikacij za UEFA Ligo prvakinj. Slovenski državni prvak bo sezono 2021/22 odprl v Severni Makedoniji, kjer se bo pomeril s Shkëndijo.
15.06.2021 | Mednarodna tekmovanja
Nasprotnika dobila tudi Domžale in Maribor
Domžale in Maribor, ki sta v državnem prvenstvu zasedla četrto in drugo mesto, bosta slovenski nogomet predstavljala v prvem krogu kvalifikacij novonastale UEFA Evropske konferenčne lige. Domžalčani se bodo merili z Luksemburžan, Mariborčani pa z Armenci.
16.02.2021 | Mednarodna tekmovanja
Za napredovanje proti švedskemu klubu
Slovenske barve bo v izločilnih bojih zastopala kapetanka reprezentance Mateja Zver. Z vodilno ekipo avstrijske lige se bo v boju za četrtfinale pomerila s švedsko ekipo Rosengård, tudi 11-kratnim državnim prvakom Švedske.
27.01.2021 | Mednarodna tekmovanja
Mladincem Olimpije španska Celta
Današnji žreb prvega kroga UEFA Mladinske lige prvakov je mladincem Olimpije namenil španskega tekmeca, Ljubljančani se bodo doma pomerili s Celto iz Viga.
25.01.2021 | Mednarodna tekmovanja
Vodilna ekipa 1. SFL 18.2. v Kazahstanu
Prihodnji mesec je na sporedu osmina finala futsal lige prvakov, kamor se je po uspehu na Malti (in zmagi 3:2 proti domači ekipi SA Luxol Futsal) še tretjič zapored uvrstil tudi Dobovec.
16.12.2020 | Mednarodna tekmovanja
Častno slovo Pomurk
Igralke None Pomurja Beltincev so na povratni tekmi šestnajstine finala nogometne lige prvakinj na gostovanju pri Fortuni v Hjoerringu izgubile z 2:3 (0:1) in se poslovile od tekmovanja.
16.12.2020 | Mednarodna tekmovanja
Danes Pomurke, jutri Mateja Zver
Vodilna ekipa SŽNL ŽNK Nona Pomurje Beltinci se bo nocoj ob 19. uri na Danskem merila s Fortuno za mesto v osmini finala lige prvakinj. Domačinke imajo s prve tekme v Murski Soboti lepo prednost treh zadetkov (3:0).
14.12.2020 | Mednarodna tekmovanja
Na Danskem popraviti vtis iz Murske Sobote
V četrtek, 17.12., bo mesto med 16 najboljših ekip v ligi prvakinj lovil tudi avstrijski klub St. Pölten, kjer uspešno igra kapetanka naše reprezentance Mateja Zver. Avstrijke gostujejo v Švici, pred povratno tekmo pa imajo dva gola prednosti.
1
2
3
...
7
8
9
10
11
12
13
14
...
23
24
25

DELI NA