Datum od
Datum do

21.11.2017 | Mednarodna tekmovanja
Maribor še drugič to jesen prekrižal načrte Spartaku
Mariborčani so se v hladni Rusiji dostojno kosali z nogometaši Spartaka in aktualnemu ruskemu prvaku še drugič to jesen prekrižali načrte. Štajerci se v domovino vračajo z drugo točko na svojem računu, kar sicer ni dovolj za nadaljevanje upov na evropsko pomlad.
21.11.2017 | Mednarodna tekmovanja
Spartak maščeval poraz na lendavski zelenici
Mariborski mladinci po peti tekmi UEFA Mladinske lige prvakov ostajajo pri treh točkah iz prve preizkušnje, ko so z golom Horvata ugnali Spartak. Moskovčani so na domači zelenici maščevali poraz iz Lendave in v mrežo oslabljenih gostov pospravili pet zadetkov.
21.11.2017 | Mednarodna tekmovanja
Za podaljšanje upov na evropsko pomlad
Nogometaše Maribora v torek čaka še zadnja gostujoča preizkušnja v skupinskem delu UEFA Lige prvakov. Slovenski prvak se bo v torek, ob 18. uri po slovenskem času, udaril s Spartakom.
21.11.2017 | Mednarodna tekmovanja
V Moskvo po novo presenečenje
Tudi za mladinsko zasedbo Maribora velja, da je doslej edine točke osvojila v dvoboju s Spartakom, mlade vijolice pa bodo novo presenečenje iskale tudi v Moskvi.
01.11.2017 | Mednarodna tekmovanja
Liverpool odpor Maribora strl v drugem polčasu
Maribor po četrtem krogu skupinskega dela UEFA Lige prvakov ostaja pri točki. Varovanci Darka Milaniča so v prvem polčasu odbili vse napade Liverpoola, a so gostitelji odpor gostov strli v nadaljevanju dvoboja, ko so zadeli trikrat.
01.11.2017 | Mednarodna tekmovanja
Mladinci Liverpoola boljši tudi v drugi tekmi
Mladinci Maribora so morali po porazu v Lendavi tudi v drugi tekmi z Liverpoolom priznati premoč nasprotnika. Četa trenerja Stevena Gerrarda je po vzoru članskega moštva odpor Štajercev strla s hitrima zadetkoma v uvodnem delu srečanja.
31.10.2017 | Mednarodna tekmovanja
V Liverpoolu tudi s številčno podporo
Tudi za zasedbo Maribora se v sredo pričenja druga polovica skupinskega dela UEFA Lige prvakov. Slovenski prvak gostuje v Angliji, na kultnem Anfieldu pa bo v dvoboju z Liverpoolom popravljal vtis po porazu v Ljudskem vrtu, v katerem so Otočani zabili sedem zadetkov.
31.10.2017 | Mednarodna tekmovanja
Liverpool napadajo tudi mladinci Maribora
Četa Darka Milaniča bo v sredo gostovala na kultnem Anfieldu, na delu pa bosta tudi mladinski ekipi Liverpoola in Maribora. Mladi upi rdečih in vijoličastih se bodo že popoldne na zelenici Prenton parka podali v boj za nove točke.
17.10.2017 | Mednarodna tekmovanja
V Ljudskem vrtu se je veselil Liverpool
Znova razprodani Ljudski vrt se ni nadejal takšnega razpleta. Maribor je v obračunu z Liverpoolom klonil kar sedemkrat in vknjižil najvišji poraz v tekmah skupinskega dela UEFA Lige prvakov.
17.10.2017 | Mednarodna tekmovanja
Po vodstvu visok poraz
Mladinci Maribora so morali na tekmi tretjega kroga UEFA Mladinske lige prvakov priznati še drugi poraz. Po Sevilli je bila od čete Muamerja Vugdalića boljša zasedba Liverpoola, ki se je po golu Aljoša Matka znašla v zaostanku, a nato zabila kar štirikrat.
16.10.2017 | Mednarodna tekmovanja
Maribor napada petkratnega evropskega prvaka
Po moskovskem Spartaku v Ljudskem vrtu gostuje še najbolj zveneče ime skupine. Četa trenerja Darka Milaniča bo po porazu v Sevilli nove točke napadla proti Liverpoolu, ki ima po dveh odigranih tekmah na svojem računu točko več od Mariborčanov.
16.10.2017 | Mednarodna tekmovanja
V Lendavi po novo presenečenje
Na sončni strani Alp v torek gostuje slovito ime evropskega nogometa. Članska ekipa Maribora se bo v večernem terminu udarila s petkratnim evropskim prvakom Liverpoolom, že zgodaj popoldne pa bosta v Lendavi na delu mladinski selekciji omenjenih klubov.
26.09.2017 | Mednarodna tekmovanja
Maribor poražen v Sevilli
Gostovanje v Andaluziji se ni izšlo po željah Mariborčanov. Slovenski prvak je v Sevilli klonil trikrat, obramba vijoličastih pa ni našla pravega recepta za zaustavitev Ben Yedderja, ki se je podpisal pod vse tri zadetke.
26.09.2017 | Mednarodna tekmovanja
Prvi obračun dneva dobili Andaluzijci
Prvi obračun dneva je pripadel Andaluzijcem. Mladinci Seville so četo trenerjo Muamerja Vugdalića ugnali z minimalno prednostjo, potem ko je Tiborja Cajnka v 30. minuti srečanja ugnal Flueras.
25.09.2017 | Mednarodna tekmovanja
Brez Šulerja, a z željo po novih točkah
Mariborčane čaka prva gostujoča preizkušnja letošnje izdaje UEFA Lige prvakov. Štajerci se po letu 2014 vračajo na zgodovinski kraj, saj so na igrišču stadiona Sanchez Pizjuan odigrali eno od dveh pomladanskih evropskih tekem v zgodovini kluba.
25.09.2017 | Mednarodna tekmovanja
Mladinci Maribora v Sevilli napadajo nove točke
Mladi upi Maribora so udejstvovanje v UEFA Mladinski ligi prvakov odprli na najboljši način. Moštvo trenerja Muamerja Vugdalića je v prvem krogu ugnalo moskovski Spartak, v torkovem večeru bo nove točke lovilo v Andaluziji.
13.09.2017 | Mednarodna tekmovanja
Ljudski vrt slavi prvo točko
Polne tribune so s svojimi ljubljenci pozdravile prvo točko v letošnji izdaji UEFA Lige prvakov, ki jo je pet minut pred koncem dvoboja pristreljal razigrani Damjan Bohar.
13.09.2017 | Mednarodna tekmovanja
Spartak pokleknil pred upi Maribora
Če se po jutro dan pozna, potem se Mariborčanom to jesen na mednarodni sceni obetajo dobri časi. Mladinska selekcija vijoličastih je skupinski del UEFA Mladinske lige prvakov odprla s skalpom moskovskega Spartaka.
12.09.2017 | Mednarodna tekmovanja
Razprodani Ljudski vrt pričakuje prvo tekmo lige prvakov
V razprodanem Ljudskem vrtu je vse pripravljeno za uvodno tekmo skupinskega dela UEFA Lige prvakov. Mariborčani, ki bodo tretjič v klubski zgodovini del najelitnejšega klubskega tekmovanja, bodo v uvodni preizkušnji gostili moskovski Spartak.
12.09.2017 | Mednarodna tekmovanja
Evropski izzivi tudi pred mladinci Maribora
Pričenja se nova sezona UEFA Lige prvakov, del katere bo najmanj do konca jeseni tudi Maribor. Ekipa Darka Milaniča pa ni edini predstavnik na mednarodni sceni, saj se bodo v evropski konkurenci dokazovali tudi mladinci vijoličastih.
1
2
3
...
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18

DELI NA