Datum od
Datum do

17.09.2020 | Mednarodna tekmovanja
Zmaji dvakrat zapravili vodstvo in končali evropsko pot
Nogometaši Olimpije se poslavljajo od kvalifikacij za UEFA Evropsko ligo. Čeprav so zmaji z goloma Ivanovića in Vombergarja dvakrat povedli, je Zrinjski po zaslugi Bilbije dvakrat izenačil, v uvodu polurnega podaljška pa je za napredovanje Mostarčanov zadel Ivančić.
17.09.2020 | Mednarodna tekmovanja
Pomurke v pričakovanju žreba
To kvalifikacijsko sito (dva kroga) bo dalo 10 klubov, ki se bodo pridružili 22 ekipam, ki bodo tekmovanje začele v šestnajstini finala, torej konkurenci 32 ekip. Datum žreba parov šestnajstine finala še ni znan. So pa znani termini tekem – 8./9. december ter 15./16. december.
16.09.2020 | Mednarodna tekmovanja
Mura v Fazaneriji išče novo evropsko zmago
Pristaši Mure so morale na preboj svojih ljubljencev v drugi krog kvalifikacij za UEFA Evropsko ligo čakati nekoliko dlje od drugih. Mura se je, potem ko je tekma v Estoniji odpadla, s Kaljujem pred dobrim tednom pomerila v Budimpešti in ga suvereno premagala.
16.09.2020 | Mednarodna tekmovanja
Po napredovanje tudi z Vombergarjem
Nogometaše Olimpije čaka tekma drugega kroga kvalifikacij za UEFA Evropsko ligo. Zmaji se bodo v Stožicah pomerili z Zrinjskim iz Mostarja, Ljubljančani pa bodo napredovanje napadli tudi s povratnikom Andresom Vombergarjem.
10.09.2020 | Mednarodna tekmovanja
Mura napredovanje potrdila že v prvem polčasu
Po Olimpiji so si uvrstitev v drugi krog kvalifikacij UEFA Evropske lige priigrali tudi nogometaši Mure. Sobočani so bili v Budimpešti boljši od oslabljenega Kaljuja, ki se je na kolenih znašel že v prvem polčasu. Dvakrat je v polno meril Kevin Žižek, še pred odmorom pa sta zadela tudi Žiga Kous in Alen Kozar.
09.09.2020 | Mednarodna tekmovanja
V Budimpešti za drugi krog
Nogometaši Mure so se avgusta iz Estonije vrnili brez odigrane tekme. Nõmme Kalju ni dobil dovoljenja vladnih služb, da bi organiziral tekmo prvega kroga kvalifikacij UEFA Evropske lige, zato se bosta tekmeca v četrtek pomerila v Budimpešti.  
01.09.2020 | Mednarodna tekmovanja
Znani tudi pari tretjega kroga kvalifikacij
Včeraj smo dobili pare drugega kroga kvalifikacij za UEFA Evropsko ligo, danes pa so na sedežu UEFA izžrebali še pare tretjega kroga kvalifikacij. V bobnu so bili tudi trije slovenski predstavniki.
31.08.2020 | Mednarodna tekmovanja
Mura in Olimpija dobila nasprotnika v drugem krogu kvalifikacij
V švicarskem Nyonu so popoldne izžrebali pari drugega kroga kvalifikacij za UEFA Evropsko ligo. Svoja nasprotnika sta dobila tudi Olimpija in Mura, ki jo sicer še čaka dvoboj z estonskim Kaljujem.
27.08.2020 | Mednarodna tekmovanja
Maribor obstal pred prvo evropsko oviro
Severnoirski malček Coleraine je končal evroprsko sezono Maribora. O napredovanju so po tem, ko 120 minut igre ni dalo zmagovalca, odločali kazenski udarci, potnica v drugi krog kvalifikacij UEFA Evropske lige pa je odločil udarec Rudija Požega Vancaša v vratnico.
27.08.2020 | Mednarodna tekmovanja
Prenovljeni zmaji za napredovanje potrebovali podaljške
Ljubljančani so se morali pošteno potruditi za preboj v drugi krog kvalifikacij UEFA Evropske lige. Prenovljeni zmaji so vse od pete minute tekme z Vikingurjem igrali z možem več, z golom Finka pa so izenačili šele v 88. minuti. Za napredovanje je v začetku drugega podaljška zadel Bosić.
26.08.2020 | Mednarodna tekmovanja
Celje po norveškem preobratu brez napredovanja
Nogometaši Celja so pot v kvalifikacijah UEFA Lige prvakov zaključili v drugem krogu. Slovenski prvak je po golu načetega Mitje Lotriča dobil prvi polčas, v norveški Molde pa je v nadaljevanju dvoboja prišel do preobrata, zmage in napredovanja v tretji krog kvalifikacij.
26.08.2020 | Mednarodna tekmovanja
Severni Irci prva evropska ovira Maribora
Kot zadnji med četverico slovenskih predstavnikov v tekmovanjih pod okriljem UEFA svojo pot pričenjajo Mariborčani. Državni podprvak se bo v domačem Ljudskem vrtu ob 20.45 meril s severnoirskim klubom Coleraine.
26.08.2020 | Mednarodna tekmovanja
Spremenjena ekipa zmajev želi ponoviti dosežek Kopra
Nogometaši Olimpije nekaj dni po vrnitvi iz dvotedenske karantene pričenjajo novo sezono. Zmaji uvodoma čaka evropska preizkušnja, močno spremenjeno zasedba se bo v Stožicah pomerila z islandskim Vikingurjem, ki na zadnje gostovanje v Sloveniji nima najlepših spominov.
25.08.2020 | Mednarodna tekmovanja
Po Ircih z Norvežani
Celjani odštevajo ure do sredinega dvoboja drugega kroga kvalifikacij UEFA Lige prvakov. Grofi bodo tudi tokrat gostitelji srečanja, bodo pa za razliko od tekme z Dundalkom, norveški Molde gostili v knežjem mestu.
19.08.2020 | Mednarodna tekmovanja
Celjani do drugega kroga kvalifikacij
Nogometaši Celja so v prvem krogu kvalifikacij za UEFA Ligo prvakov v Budimpešti premagali irskega prvaka Dundalk s 3:0. V končnici prvega polčasa je z nekaj sreče zadel Luka Kerin, celjsko zmago pa sta v izdihljajih tekme potrdila Dario Vizinger in Filip Dangubić. V drugem krogu jih v Celju čaka Molde.
19.08.2020 | Mednarodna tekmovanja
V Budimpešto po drugi krog kvalifikacij
V celjskem klubu odštevajo ure do zgodovinskega trenutka. Grofe jutri čaka prva tekma v kvalifikacijah UEFA Lige prvakinj v zgodovini kluba, četa Dušana Kosiča se bo v Budimpešti pomerila z irskim prvakom Dundalkom.
10.08.2020 | Mednarodna tekmovanja
Evropske nasprotnike dobili tudi Maribor, Mura in Olimpija
Po nedeljskem žrebu parov prvega kroga kvalifikacij za UEFA Ligo prvakov, ki je odločil, da se bo Celje pomerilo z irskim Dundalkom, so imena evropskih nasprotnikov izvedeli tudi v taborih Maribora, Olimpije in Mure.
09.08.2020 | Mednarodna tekmovanja
V prvem krogu kvalifikacij z irskim prvakom
Nogometaši Celja, ki so pred tedni proslavili prvi naslov naslov državnega prvaka v zgodovini kluba, so dobili nasprotnika v prvem krogu kvalifikacij za UEFA Ligo prvakov. Nasprotnik slovenskega prvaka bo irski Dundalk.
27.11.2019 | Mednarodna tekmovanja
Porto ni dovolil presenečenja
Upom Domžal na povratni tekmi drugega kroga UEFA Mladinske lige prvakov ni uspelo presenetiti Porta. Aktualni zmagovalec tekmovanja je bil ob Kamniški Bistrici, kjer se je zbralo več kot dva tisoč gledalcev, boljši s 3:0.
26.11.2019 | Mednarodna tekmovanja
Pred polnim stadionom po presenečenje
Mladinsko selekcijo Domžal jutri čaka povratno srečanje drugega kroga UEFA Mladinske lige prvakov. Varovanci Darka Birjukova bodo ob podpori tritisočglave množice iskali pot do presenečenja, izločitve aktualnega evropskega prvaka in s tem preboja v pomladanski del tekmovanja.
1
2
3
...
9
10
11
12
13
14
15
16
...
23
24
25

DELI NA