Datum od
Datum do

31.08.2023 | Mednarodna tekmovanja
Celje po neodločenem izidu proti Maccabiju končalo evropsko pot
Nogometaši Celja so na povratni tekmi zadnjega kroga kvalifikacij za konferenčno ligo doma igrali neodločeno 1:1 (1:0) z Maccabijem iz Tel Aviva in tako končali letošnje evropsko udejstvovanje.
31.08.2023 | Mednarodna tekmovanja
Zmaji v UEFA Evropsko konferenčno ligo
Olimpija bo jeseni igrala v skupinskem delu UEFA Evropske konferenčne lige. Ljubljančani so na povratni tekmi s Qarabagom po izenačenju Dioga Pinta iztržili remi, kar ni bilo dovolj za preboj v UEFA Evropsko ligo.
30.08.2023 | Mednarodna tekmovanja
Na domačem igrišču v lov po novo evropsko zmago
Celjani si v Tel Avivu niso uspeli priigrati ugodnega izhodišča za povratno tekmo z Maccabijem, 23-kratni izraelski prvaki so dvoboj na domačem igrišču dobili z izidom 4:1. Lahko grofom pred domačimi gledalci uspe priti do sanjskega preobrata? 
30.08.2023 | Mednarodna tekmovanja
V Bakuju nadoknaditi zaostanek s prve tekme
Bodo zmaji jesen preživeli v UEFA Evropski ligi ali UEFA Evropski konferenčni ligi? Dokončen odgovor na to vprašanje bo znan po četrtkovi povratni tekmi s Qarabagom, ki se bo v Bakuju pričela ob 18. uri.
24.08.2023 | Mednarodna tekmovanja
Olimpija v Baku z dvema goloma zaostanka
Zmaji bodo v Bakuju lovili dva gola zaostanka, Qarabag je na prvi tekmi za skupinski del UEFA Evropske lige slavil z izidom 0:2. Mrežo Olimpije sta zatresla Medina in Andrade.
24.08.2023 | Mednarodna tekmovanja
Celjani iz Izraela z visokim zaostankom
Nogometaši Celja so izgubili prvo tekmo zadnjega kroga kvalifikacij za skupinski del UEFA Konferenčne lige. V Tel Avivu jih je s 4:1 (1:1) premagal najuspešnejši izraelski klub, 23-kratni prvak te države, Maccabi Tel Aviv.
23.08.2023 | Mednarodna tekmovanja
Po petih letih znova s Qarabagom
Nogometaši Olimpije so se v Carigradu poslovili od kvalifikacij UEFA Lige prvakov, zdaj pa jih čaka spopad za skupinski del UEFA Evropske konferenčne lige. Tekmec zmajev bo azerbajdžanski prvak Qarabag.
23.08.2023 | Mednarodna tekmovanja
Celjani napadajo zgodovinski dosežek
Celjski klub se je minuli četrtek prvič v zgodovini prebil do zadnje stopničke kvalifikacij evropskih tekmovanj. Grofje se bodo za zgodovinski preboj v skupinski del UEFA Evropske konferenčne lige pomerili z Maccabijem iz Tel Aviva.
17.08.2023 | Mednarodna tekmovanja
Maribor evropsko sezono sklenil s porazom
Maribor po šestih mednarodnih preizkušnjah zaključuje evropsko popotovanje v sezoni 2023/24. Fenerbahče je tudi na povratni tekmi v Ljudskem vrtu trikrat zatresel mrežo vijoličastih, dvakrat po polurni prekinitvi.
17.08.2023 | Mednarodna tekmovanja
Celjani zanesljivo v zadnji kvalifikacijski krog UEFA Evropske konferenčne lige
Nogometaši Celja so na povratni tekmi tretjega kroga kvalifikacij za UEFA Evropsko konferenčno ligo v Györu premagali beloruski Neman Grodno s 4:1 (2:0). V zadnjem krogu kvalifikacij Celjane čaka Maccabi Tel Aviv.
16.08.2023 | Mednarodna tekmovanja
V polnem Ljudskem vrtu upajo na preobrat
Polne tribune Ljudskega vrta bodo v četrtkovem večeru donele za nov preobrat. Nogometaši Maribora v povratni tekmi tretjega kroga kvalifikacij UEFA Evropske konferenčne lige proti Fenerbahčeju lovijo dva gola zaostanka. 
16.08.2023 | Mednarodna tekmovanja
Na Madžarsko po novo napredovanje
Celjani bodo napredovanje v četrti krog kvalifikacij UEFA Evropske konferenčne lige lovili v madžarskem Györu. Na stadionu tamkajšnjega drugoligaša Gyirmota bo grofe gostil beloruski Neman.
15.08.2023 | Mednarodna tekmovanja
Turki razblinili ljubljanske sanje
Galatasaray je z minimalno zmago potrdil napredovanje, Olimpija pa se seli v zadnji krog kvalifikacij za UEFA Evropsko ligo.
14.08.2023 | Mednarodna tekmovanja
V Carigrad po pozitiven razplet
Galatasaray si je na prvi tekmi v Stožicah priigral zajetno prednost, a v taboru Olimpije pred dvobojem v Carigradu še niso obupali. Lahko na vročem gostovanju iztržijo pozitiven rezultat?
10.08.2023 | Mednarodna tekmovanja
Celjani do minimalne prednosti v dvoboju z Nemanom
Nogometaši Celja so na prvi tekmi 3. kroga kvalifikacij za konferenčno ligo v Ljubljani premagali Neman Grodno iz Belorusije z 1:0 (0:0). Povratna tekma bo prihodnji četrtek v Györu na Madžarskem.
10.08.2023 | Mednarodna tekmovanja
V končnici tekme ob ugodno izhodišče za povratni dvoboj
Vse do zaključnih minut je kazalo, da bo Maribor v Ljudskem vrtu lovil gol zaostanka, a je Fenerbahče v izdihljajih tekme prišel do enajstmetrovke za zmago s 3:1.
09.08.2023 | Mednarodna tekmovanja
V Turčijo po ugoden rezultat za povratno tekmo
Mariborčani se bodo po Birkirkari in Differdangeu udarili s precej bolj zvenečim nasprotnikom, tretji evropski tekmec vijoličastih je turški velikan Fenerbahče. 
09.08.2023 | Mednarodna tekmovanja
V Stožicah z dobrodelno noto in jasnim ciljem
Celjanom je v portugalskem Guimaraesu uspel veliki met, saj so po strelih z bele točke izločili Vitorio, v tretjem krogu kvalifikacij UEFA Evropske konferenčne lige pa bodo skušali podvig ponoviti še v spopadu z beloruskim Nemanom.
09.08.2023 | Mednarodna tekmovanja
Olimpija v Turčijo s tremi goli zaostanka
Nogometaši Olimpije so na prvi tekmi 3. kroga kvalifikacij za UEFA Ligo prvakov v polnih Stožicah izgubili proti Galatasarayu z 0:3 (0:1). Povratna tekma bo čez teden dni v Istanbulu.
07.08.2023 | Mednarodna tekmovanja
Olimpija, Celje in Maribor dobili tekmece v zadnjem krogu kvalifikacij
Slovenski nogomet ima v tretjem krogu kvalifikacij evropskih tekmovanj še tri svoje predstavnike, Olimpija, Celje in Maribor pa so danes dobili tudi morebitne tekmece v četrtem predkrogu.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
...
23
24
25

DELI NA