Datum od
Datum do

24.04.2023 | Futsal ženska A reprezentanca
Selektor pohvalil igralke
"Dekleta bi rad pohvalil za trud, prizadevnost, željo, voljo. Kapo dol," je priprave ocenil selektor Drago Adamič. S temi pripravami se je sklenil spomladanski reprezentančni del, izbrana vrsta z delom nadaljuje jeseni.
09.04.2023 | Futsal ženska A reprezentanca
Na priprave v Maribor
Ženska futsal reprezentanca bo izvedla krajše vikend priprave. Izbrana vrsta se bo zbrala v petek, 21. aprila v Mariboru. Selektor Drago Adamič je obelodanil seznam igralk, na katere računa.
20.03.2023 | Futsal ženska A reprezentanca
Španke prvakinje, finale s slovenskim pečatom
Na Madžarskem se je sklenilo 3. evropsko prvenstvo. Naslov, že tretji zaporedni, vnovič Španiji, naš sodnik Dejan Veselič sodil finale in polfinale Španija – Portugalska.
06.03.2023 | Futsal ženska A reprezentanca
NZS Futsal center deklet in pregledni trening reprezentance
Nogometna zveza Slovenije bo v okviru NZS centrov v mesecu marcu izvedla pregledni trening igralk, na katere bi lahko v bodoče računal selektor ženske futsal reprezentance Drago Adamič. Le ta bo skupaj s svojim strokovnim štabom v nedeljo, 12.3., najprej opravil NZS Futsal center za dekleta.
09.02.2023 | Futsal ženska A reprezentanca
Še enkrat z evropsko velesilo
Danes se v Ljutomeru obeta nov futsal praznik. V Prlekiji gostuje ženska futsal reprezentanca, ki bo odigrala 35. uradno tekmo, na drugi strani pa Madžarska, ena od štirih najboljših ekip v Evropi. Tekma se začne ob 17.30, tudi s prenosom na Šport TV-ju.
08.02.2023 | Futsal ženska A reprezentanca
Dobra igra lepo vabilo v Ljutomer
Ženska futsal reprezentanca je na prvi od dveh medsebojnih tekem z 0:2 klonila proti Madžarski. Ekipi se bosta vnovič pomerili jutri, v četrtek, v Ljutomeru, kjer se tekma začne ob 17.30.
08.02.2023 | Futsal ženska A reprezentanca
Danes v gosteh, jutri v Ljutomeru
Naša ženska futsal reprezentanca se bo danes v Zalaegerszegu pomerila z Madžarsko, polfinalistko in gostiteljico letošnjega evropskega prvenstva članic. Današnja tekma bo ob 17.30, jutri se bosta ekipi pomerili še v Ljutomeru, (17.30), kamor ste vsi lepo vabljeni.
07.02.2023 | Futsal ženska A reprezentanca
V pričakovanju spektakla v Ljutomeru
Ženska članska futsal reprezentanca se je zbrala in včeraj trenirala v Ljutomeru. Pred izbrano vrsto, ki jo vodi selektor Drago Adamič, sta dve pripravljalni tekmi. Pomerili se bodo z Madžarsko, ki letos marca doma v Debrecenu gosti evropsko prvenstvo članic.
01.02.2023 | Futsal ženska A reprezentanca
Veselijo se tekme v Ljutomeru
Ženska futsal reprezentanca je opravila priprave, izbrano vrsto selektorja Draga Adamiča pa prihodnji teden čakata dve zahtevni tekmi z Madžarsko. V četrtek, 9.2., v Ljutomeru.
25.01.2023 | Futsal ženska A reprezentanca
Evropska velesila pred EP v Slovenijo
Med 17. in 19. marcem bo madžarski Debrecen gostil 3. evropsko prvenstvo članic. Sinoči so sosedje opravili slavnosten žreb, po katerem je jasno, da sta polfinalna para Španija – Portugalska in Ukrajina – Madžarska, sosede na tekmo tudi v Slovenijo.
22.01.2023 | Futsal ženska A reprezentanca
Najprej priprave, potem z Madžarsko
Ženska futsal reprezentanca v letu 2023 pričenja nov cikel priprav za naslednje večje tekmovanje, to pa so kvalifikacije za svetovno žensko futsal prvenstvo, ki bo leta 2024.
04.12.2022 | Futsal ženska A reprezentanca
V pričakovanju NZS Futsal centra za futsal igralke
Nogometna zveza Slovenije bo v okviru NZS centrov v mesecu decembru izvedla prvi pregledni trening igralk, na katere bi lahko v bodoče računal selektor ženske futsal reprezentance Drago Adamič, ki bo igralke zbral v soboto, 10.12., v Športni dvorani v Spodnjem Dupleku.
22.10.2022 | Futsal ženska A reprezentanca
Portugalska prevelik zalogaj
Portugalska je potrdila, da je v izvrstni formi in da odkrito cilja na svojo tretjo zaporedno uvrstitev na evropsko prvenstvo. Dosedaj je bila tam dvakrat, vsakič pa je v finalu klonila proti Španiji.
20.10.2022 | Futsal ženska A reprezentanca
Po dobrem prvem polčasu v nadaljevanju pošle moči
Slovenija je s porazom proti Italiji začela kvalifikacije za evropsko prvenstvo, ki bo prihodnje leto. Jutri se bo Slovenija pomerila z evropskimi podprvakinjami Portugalsko.
19.10.2022 | Futsal ženska A reprezentanca
Odpotovale na Portugalsko, jutri proti Italiji
Po pripravah v Novi Gorici je ženska futsal reprezentanca odpotovala na Portugalsko, kjer jutri, v četrtek, začenja kvalifikacije za evropsko prvenstvo. Uvodoma se bo Slovenija pomerila z Italijo, reprezentanca pa je ostala brez Anje Žvokelj, ki je zaradi poškodbe ostala doma.
17.10.2022 | Futsal ženska A reprezentanca
Ambiciozno in odločno na Portugalsko
„Vedno sem ambiciozen, težim k zmagovalni mentaliteti. Sem pa tudi realen. Zavedam se, da so vse tri reprezentance v kvalifikacijah po ratingu močnejše od nas. Je pa naša naloga, da se jim približamo, odigramo po najboljših močeh in skušamo do kake točke ali kaj več,“ sklene Adamič.
15.10.2022 | Futsal ženska A reprezentanca
V Novi Gorici zbor ženske futsal reprezentance
To so tretje kvalifikacije za evropsko prvenstvo, v katerih Slovenija sodeluje. Dosedaj je v glavnem delu kvalifikacij odigrala šest tekem in jih vseh šest izgubila. Letos je Slovenija tekmovanje začela že v predkvalifikacijah, kjer pa je nanizala tri zmage v prav toliko tekmah. Tokrat jo na Portugalskem čakajo tri tekme – proti Italiji, Portugalski in Belorusiji.
10.10.2022 | Futsal ženska A reprezentanca
Po pripravah v Novi Gorici na kvalifikacije
Pred žensko futsal reprezentanco so kvalifikacije za evropsko prvenstvo, ki bo prihodnje leto. Naša izbrana vrsta, ki jo vodi selektor Drago Adamič, se bo zbrala v soboto, 15.10., v Novi Gorici. Tam bo reprezentanca opravila priprave, 18.10. pa odletela na kvalifikacije na Portugalsko.
01.10.2022 | Futsal ženska A reprezentanca
Še druga zmaga v dveh dneh
Ženska futsal reprezentanca je tudi na drugi pripravljalni tekmi premagala Češko. Danes je dva gola k zmagi dodala Anja Ložar, enega pa Maja Zajc, tekma se je končala z rezultatom 3:1. To je bil zadnji in zelo uspešen test reprezentance pred skorajšnjimi kvalifikacijami za EP 2023.
30.09.2022 | Futsal ženska A reprezentanca
Slovenija premagala Češko
Ženska futsal reprezentanca je na prvi od dveh pripravljalnih tekem v gosteh s 3:1 porazila Češko. Anja Žvokelj je dosegla dva gola, Ines Ermenc enega, druga tekma bo jutri dopoldan.
1
2
3
4
5

DELI NA