Datum od
Datum do

26.06.2023 | A
Vombergar iz Argentine v Združene arabske emirate
Slovenski nogometni reprezentant Andres Vombergar bo kariero nadaljeval v Združenih arabskih emiratih. Tamkajšnji prvoligaš Itihad Kalba je na družbenih omrežjih potrdil prestop 28-letnega napadalca.
19.06.2023 | A
V polnih Stožicah do nove točke
Slovenska nogometna reprezentanca je na četrti tekmi kvalifikacij za evropsko prvenstvo 2024 v Stožicah remizirala z Dansko. Slovenci so v 25. minuti povedli z golom Andraža Šporarja, Danci pa so izenačili v 42. minuti, ko je zadel Rasmus Hoejlund.
19.06.2023 | A
Pomembne informacije pred tekmo z Dansko
Slovenska nogometna reprezentanca se bo v ponedeljek, 19. junija 2023, ob 20.45 pomerila z Dansko v razprodanih Stožicah. Nogometna zveza Slovenije je za vse obiskovalce pomembne kvalifikacijske tekme pripravila posebne napotke, ki vam bodo olajšali prihod na prizorišče tekme in izboljšali navijaško izkušnjo.
19.06.2023 | A
Slovenska nogometna reprezentanca danes z Dansko
Slovenska nogometna reprezentanca bo drevi ob 20.45 v Stožicah igrala četrto tekmo kvalifikacij za evropsko prvenstvo 2024. Po uvodnih dveh zmagah je v petek izgubila na Finskem, zdaj pa jo čaka prvi favorit skupine H - Danska. V skupini, v kateri imajo štiri ekipe po šest točk, je vsaka tekma pomembna.
18.06.2023 | A
Kek: Danska ekipa svetovnega formata, pričakujem dobro Slovenijo
Slovenska nogometna reprezentanca bo v ponedeljek ob 20.45 v Stožicah igrala četrto tekmo kvalifikacij za evropsko prvenstvo 2024. Po uvodnih dveh zmagah je v petek izgubila na Finskem, zdaj pa jo čaka prvi favorit skupine H - Danska. V skupini, v kateri imajo štiri ekipe po šest točk, je vsaka tekma pomembna, tako bo tudi ponedeljkova.
17.06.2023 | A
Finska pozabljena, proti Danski z dvanajstimi igralci
Slovenska nogometna reprezentanca je v petek v Helsinkih izgubila tretjo tekmo kvalifikacij za evropsko prvenstvo 2024 proti Finski z 0:2. Čeprav so v slovenskem taboru videli nekaj dobrih stvari ob porazu, jih v ponedeljek čaka Danska, prvi favorit skupine H, in posledično nov težak izziv.
16.06.2023 | A
Iz Helsinkov brez točk
Reprezentanca Slovenije je po dveh zmagah na tretji tekmi kvalifikacij za evropsko prvenstvo 2024 v Helsinkih z izidom 2:0 izgubila proti Finski. Domačine je v 13. minuti v vodstvo popeljal Joel Pohjanpalo, v 64. minuti pa je prednost podvojil Oliver Antman.
16.06.2023 | A
Slovenija danes s Finsko
Slovenska nogometna reprezentanca bo danes ob 18. uri po slovenskem času v Helsinkih igrala tretjo tekmo kvalifikacij za evropsko prvenstvo 2024. Po zmagah v Kazahstanu in doma proti San Marinu si v slovenskem taboru želijo nov pozitiven izid.
15.06.2023 | A
Kek: Pričakujemo dobro tekmo in pozitiven rezultat
Slovenska nogometna reprezentanca bo v petek ob 18. uri po slovenskem času v Helsinkih igrala tretjo tekmo kvalifikacij za evropsko prvenstvo 2024. Po zmagah v Kazahstanu in doma proti San Marinu si v slovenskem taboru želijo nov pozitiven izid.
14.06.2023 | A
Slovenci zaključili priprave, v četrtek odhod na Finsko
Slovenska nogometna reprezentanca je danes v Nacionalnem nogometnem centru Brdo opravila še zadnji trening pred odhodom na Finsko. Naši fantje bodo v četrtek zjutraj poleteli proti Helsinkih, kjer jih čaka uradni trening pred pomembno petkovo preizkušnjo.
14.06.2023 | A
Nogometaše nagovoril predsednik, s treningi pričel tudi Zajc
Slovenska nogometna reprezentanca je v torek popoldan v Nacionalnem nogometnem centru Brdo opravila nov trening pred kvalifikacijsko tekmo s Finsko, ki bo v četrtek ob 18.00 v Helsinkih. Reprezentante je pred treningom pozdravil predsednik NZS Radenko Mijatović in jim zaželel srečo na prihajajočih obračunih.
13.06.2023 | A
Slovenci trenirali v Stožicah
Pred slovensko moško nogometno reprezentanco sta naslednja izziva v kvalifikacijah za nastop na evropskem prvenstvu 2024. Izbranci selektorja Matjaža Keka bodo v petek gostovali na Finskem, v ponedeljek pa jih čaka domača tekma z Dansko v razprodanih Stožicah.
12.06.2023 | A
Danska razprodana, v prodaji vstopnice za tekmo s Severno Irsko
V Sloveniji vlada prava nogometna mrzlica, saj so teden dni pred tekmo med Slovenijo in Dansko pošle še zadnje vstopnice za pomemben kvalifikacijski obračun. Stadion Stožice bo prihodnji ponedeljek pokal po šivih, Nogometna zveza Slovenije pa je prepričana, da bo dobro in športno vzdušje na tribunah dodatno pripomoglo k novemu uspehu slovenske reprezentance.
10.06.2023 | A
Reprezentanti sklenili prvi del priprav
Slovenska nogometna reprezentanca je z današnjim treningom v Nacionalnem nogometnem centru Brdo zaključila s prvim delom priprav na kvalifikacijski tekmi s Finsko in Dansko.
09.06.2023 | A
Vsaka tekma Slovenije kot praznik
Slovenska nogometna reprezentanca nadaljuje s pripravami v Nacionalnem nogometnem centru Brdo. Fantje so po sredinem zboru opravili dva treninga v skoraj kompletni zasedbi, že danes pa bosta na sporedu nova dva. Vzdušje v reprezentančni bazi je odlično, k čemur sta nedvomno pripomogla tudi odličen začetek kvalifikacij in velika pričakovanja pred naslednjimi obračuni.
08.06.2023 | A
Reprezentanca pričela s pripravami
Slovenska nogometna reprezentanca se je v sredo zbrala na Brdu pri Kranju, kjer je pričela s pripravami na prihajajoči kvalifikacijski tekmi s Finsko in Dansko.
07.06.2023 | A
Kek izbral za Finsko in Dansko
Slovenski selektor Matjaž Kek je na današnji novinarski konferenci predstavil seznam vpoklicanih reprezentantov za kvalifikacijski tekmi s Finsko in Dansko.
06.06.2023 | A
Reprezentanti opravili še zadnje klubske obveznosti pred nadaljevanjem kvalifikacij
Slovenski reprezentanti so opravili še zadnje klubske obveznosti pred junijskima kvalifikacijskima tekmama. Za nekatere je bilo prvenstvo končano že pred tednom dni, pretekli vikend pa je klubsko sezono končalo še ducat reprezentantov. Tiskovna konferenca, na kateri bo selektor Matjaž Kek objavil seznam za prihodnji dve srečanji, bo v torek, 7. junija ob 14. uri s spletnim prenosom na strani NZS.
30.05.2023 | A
Reprezentanti pred zborom v strelski in podajalski formi
Medtem ko je za osmerico klubska sezona že konačana, se je preostala četa reprezentantov pretekli konec tedna izkazala s štirimi zadetki in dvema ključnima podajama. Celar je sezono končal kot tretji strelec švicarksega prvenstva, Šeško se je na predzadnji tekmi prvenstva dokazal s podajo in zadetkom.
23.05.2023 | A
Za tekmo z Dansko na voljo le še 2.000 vstopnic
Nogometna vročica ne popušča tudi po zaključku klubske sezone, saj se v ospredje vrača slovenska nogometna reprezentanca, ki jo čakata izjemno pomembni tekmi v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo 2024. Izbranci Matjaža Keka se bodo 16. junija v Helsinkih pomerili s Finsko, 19. junija ob 20.45 pa bodo v Stožicah gostili še Dansko.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
...
104
105
106

DELI NA