Datum od
Datum do

16.02.2017 | Ženski Pokal Pivovarna Union
Ljubljančanke in Pomurke že v polfinalu
Para sta ŽNK Rudar Škale – ŽNK Ankaran in ŽNK Olimpija – ŽNK Teleing GMT Beltinci. Tekmi bosta na sporedu 12. marca, o potniku v finale odloča ena tekma. Finale bo na sporedu 31. maja, naslov prvakinj branijo igralke Pomurja.
29.09.2016 | Ženski Pokal Pivovarna Union
Kvartet suvereno v polfinale
ŽNK Rudar Škale, ŽNK Olimpija Ljubljana, ŽNK Ankaran in ŽNK Teleing GMT Beltinci so polfinalist ženskega pokala. Naslov prvakinj branijo Beltinčanke.
22.08.2016 | Ženski Pokal Pivovarna Union
Ankaran in Krim napredovala
Primorke bodo v 2. krogu gostile Gorenjke, Krimovke pa odhajajo v goste k Olimpiji. V 2. krogu nastopa osem ekip (zmagovalca 1. kroga in šest prostih ekip v 1. krogu).
21.08.2016 | Ženski Pokal Pivovarna Union
Začetek sezone za dekleta
Danes se sezona, tista uradna s tekmami, začenja tudi za ženske nogometne ekipe. Na sporedu je 1. krog Ženskega pokala. Pri ŽNK Ankaran gostuje Fužinar, Ajdovščina pa gosti ŽNK Krim. O napredovanju odloča ena tekma.
25.05.2016 | Ženski Pokal Pivovarna Union
Nova dvojna krona Pomurk
„Veseli smo, ker je dvojna krona spet v Beltincih! Ni bilo lahko. Po preveč napakah smo dobili zadetke. Pomagali pa so nam dobri nasveti našega trenerja. V drugem polčasu smo pokazali našo igro, zato tudi taka naša zmaga. Visoka in povsem zaslužena.“
24.05.2016 | Ženski Pokal Pivovarna Union
Ženski pokal: Pomurke po 6. naslov, Radomlje na največjo tekmo v zgodovini
Ženski pokal se igra od sezone 1994/95, prve prvakinje so postala igralke ŽNK Jarše. Tekmovanje se nadaljevalo v sezoni 2000/01, ko so se veselile ŽNK Škale. Letos se igra sedemnajsta izvedba tekmovanja, po pet naslovov premoreta Krka in Teleing Pomurje.
14.03.2016 | Ženski Pokal Pivovarna Union
Pomurke in Radomeljčanke v finalu pokala
Finale bo 25. maja.
13.03.2016 | Ženski Pokal Pivovarna Union
V lov na finale ženskega pokala NZS
Branilke naslova pokalnih prvakih ŽNK Rudar Škale so se že poslovile.
22.01.2016 | Ženski Pokal Pivovarna Union
Po žrebu polfinala Ženskega pokala NZS
O napredovanju odloča ena tekma. Če je rezultat neodločen, se takoj izvajajo enajstmetrovke.
20.05.2015 | Ženski Pokal Pivovarna Union
FOTO + IZJAVE: Pokal v Velenje
Drugi del so podjetneje začele varovanke Bojana Jančarja, ki so v 67. minuti prek Monike Conjar povedle 2:1 in naredile velik korak k obranitvi naslova. A se Velenjčanke niso predale. V svojem tretjem uspelem prodoru je izjemno razigrana Lara Prašnikar našla Loti Lukek, ki je poravnala rezultat na 2:2.
20.05.2015 | Ženski Pokal Pivovarna Union
V taboru finalistk zaskrbljeni zaradi poškodb
»S sredo in finalom se ne obremenjujemo. V prvenstvu nam je malce padel motiv, zdaj sem prepričan, da bo spet pravi,« Bojan Jančar ne dvomi, da njegova dekleta na Bonifiki ne bi imela dovolj dinamita in volje za obranitev naslov.
19.05.2015 | Ženski Pokal Pivovarna Union
V Beltincih in Velenju v pričakovanju pokalne srede
Ti dve zasedbi se bosta še četrtič zapored v Kopru, 20.5., pomerile za naslov pokalnih prvakinj. Zadnji trije pokali so pristali v klubski vitrini Beltinčank, dosedaj pa so jih največ, kar pet, osvojile igralke ŽNK Krka.
18.05.2015 | Ženski Pokal Pivovarna Union
Ženski pokal: Velenjčanke izzivajo prvakinje
Otvoritev finalnega dne pokalnih tekmovanj pripada nežnejšemu spolu. V Kopru se bodo še četrto leto zapored srečale igralke ŽNK Teleing Pomurja in ŽNK Rudar Škal, ki se bodo skušale Beltinčankam oddolžiti za pretekle poraze.
14.03.2015 | Ženski Pokal Pivovarna Union
V finalu vnovič Beltinčanke in Velenjčanke
Beltinčanke branijo naslov iz minule sezone.
17.02.2015 | Ženski Pokal Pivovarna Union
Znani pari ženskega in mladinskega pokala
Na sedežu Nogometne zveze Slovenije je danes potekal žreb polfinalnih parov Ženskega pokala NZS. Mariborčanke bodo skušale presenetiti branilke naslova iz Beltincev, medtem ko bodo Radomljanke iskale pot do Bonifike preko Rudar Škal. Današnji ples kroglic so z velikim zanimanjem pospremili tudi mladinci, saj smo dobili pare predkroga, četrtfinala in polfinala Mladinskega pokala NZS.
21.05.2014 | Ženski Pokal Pivovarna Union
FOTO+ VIDEO + IZJAVE: Nov naslov Pomurkam
Trener Rudarja Škal Dušan Uršnik je naredil nekaj rošad za drugi polčas, a veliko manevrskega prostora ni imel zavoljo kar štirih poškodovanih igralk prve postave. Pomurke so nadaljevale v svojem ritmu, v 66. so vodili 3:0, v 90. pa 4:0. Moira Murič je dosegla častni zadetek za ekipo iz Šaleške doline.
21.05.2014 | Ženski Pokal Pivovarna Union
Komu finale ženskega pokala?
Danes nekaj pred 20. uro bomo dobili pokalne prvakinje za sezono 2013/2014. V finalu se bosta pomerila branilec naslova ŽNK Teleing Pomurje in velenjski ŽNK Rudar Škale. To bo ponovitev lanskoletnega obračuna, ki je pripadel Pomurkam.
20.05.2014 | Ženski Pokal Pivovarna Union
Prvakinje stavijo na izkušnje, Velenjčanke neobremenjene
»Da le ne bomo dobivale poceni zadetkov. Mi pa moramo biti zbrane do konca in zadeti tisto, kar se nam ponudi,« še opozarja Tibautova.
19.05.2014 | Ženski Pokal Pivovarna Union
Brez kompleksa Pomurk, Jančar verjame v svoja dekleta
»Od danes smo tudi mi v filmu pokalnega finala,« začne Bojan Jančar, trene Teleing Pomurja, ki bi rad obranil lanskoletni naslov. »Mi smo sploh srečni, ker smo v finalu. Saj veste, kako rečejo – lepo je biti v finalu, še lepše pa ga je osvojiti,« nadaljuje Jančar, čigar ekipo pa so prizadele poškodbe. Manja Rogan ima težave z mišico, celo sezono koleno muči Tanjo Vrabel, Nina Marič pa je sezono tako ali tako že končala.
18.04.2014 | Ženski Pokal Pivovarna Union
Po žrebu za pokal članic in mladink
Danes je bil v prostorih Nogometne zveze Slovenije žreb, po katerem sta znani prvoimenovani ekipi v finalu pokala NZS članic in mladink. Žreb pa je določil tudi para polfinala pokala mladink (U17).
1
2
3
4
5
6

DELI NA