Datum od
Datum do

17.07.2019 | Mednarodna tekmovanja
V Rigo po preobrat
Prvi spopad uvodnega kroga kvalifikacij UEFA Evropske lige se ni razpletel po željah Ljubljančanov. Zmaji bodo v Latviji lovijo precejšenj zaostanek, za napredovanje pa potrebujejo zmago z dvema goloma razlike.
16.07.2019 | Mednarodna tekmovanja
Napredovanje potrditi z zmago
Tretji julijski teden prinaša nove evropske preizkušnje. Mariborčane v sredo čaka povratni obračun z islandskim prvakom Valurjem, ki pa po visokem porazu na domači zelenici nima več pravih možnosti za preboj v drugi krog kvalifikacij UEFA Lige prvakov.
11.07.2019 | Mednarodna tekmovanja
V Stožicah veselje Latvijcev
Uvodne dejanje nove sezone se ni izšlo po željah Ljubljančanov. Olimpija je v domačih Stožicah pokleknila pred latvijskim Rigasom, ki je odigral šele prvo evropsko tekmo in v nori končnici slavil z 2:3.
11.07.2019 | Mednarodna tekmovanja
Mura poražena iz Izraela
Prekmurci se z gostovanja v izraelski Haifi vračajo s porazom. Gostitelji so mrežo Mure  zatresli dvakrat, uspešna sta bila Aškenazi in Awad.
11.07.2019 | Mednarodna tekmovanja
V dvoboju preobratov do zmage
Domžalčani se z Malte vračajo z zmago. Rumeni so v dvoboju preobratov - mreži sta se zatresli kar sedemkrat - vknjižili tesno prednost, Balzan bo ob Kamniški Bistrici lovil zadetek zaostanka.
10.07.2019 | Mednarodna tekmovanja
Zmaji v lov po drugi krog
Kot zadnji med štirimi slovenskimi predstavniki v evropskih tekmovanjih bo sezono odprla Olimpija. Ljubljančani za razliko od Domžal, Maribora in Mure gostijo prvo evropsko preizkušnjo, v Stožicah bo gostoval latvijski Rigas. Cilj Ljubljančanov je napredovanje.
10.07.2019 | Mednarodna tekmovanja
V Izrael po ugodno izhodišče
Nogometaši Mure do evropske premiere odštevajo na bližnjem vzhodu, v Izraelu. Črno-beli, ki so bili pred žrebom kot edini med četverico slovenskih klubov postavljeni v vlogo izzivalca, so gostje Maccabija iz Haife.
10.07.2019 | Mednarodna tekmovanja
Odkrito po napredovanje
Četrtek bo bogat z nogometno ponudbo, evropsko popotovanje pričenja tudi trojica slovenskih predstavnikov v kvalifikacijah UEFA Evropske lige. Najprej bodo na zelenico zakorakali Domžalčani, ki jih uvodoma čaka ovira v obliki malteškega Balzana.
08.07.2019 | Mednarodna tekmovanja
Evropska pot se pričenja na Islandiji
Konec tedna se pričenja nova sezona Prve lige Telekom Slovenije, četverico slovenskih klubov pa že prej čakajo uvodne evropske preizkušnje. Državni prvak Maribor evropsko popotovanje pričenja na daljnji Islandiji, v Reykjaviku, pri tamkajšnjem prvaku Valurju.
21.06.2019 | Mednarodna tekmovanja
Pomurke dobile tekmice v lovu na LP
V letošnji sezoni ženske lige prvakinj sodeluje 62 ekip iz 50 nacionalnih nogometnih zvez. Dvaindvajset ekip je neposredno uvrščenih v glavni del tekmovanja, ostalih 40 pa se bo za 10 vozovnic merilo v kvalifikacijah. Debitanti v tekmovanju so Braga, ŽNK Split, Beşiktaş, Flora Tallinn, FC Nike in Alashkert.
19.06.2019 | Mednarodna tekmovanja
Znani tudi potencialni nasprotniki v drugem krogu
Maribor, Olimpija, Domžale in Mura so danes izvedeli tudi imena potencialnih nasprotnikov v drugem krogu evropskih tekmovanj. Žreb so v vlogi nosilca pričakali zgolj Mariborčani, preostala trojica bo tekmece napadla v vlogi izzivalca.
18.06.2019 | Mednarodna tekmovanja
Prva ovira islandski prvak
Nogometaši Maribora so danes izvedeli ime uvodne evropske ovire v sezoni 2019/20. Štajerci se bodo v prvem krogu kvalifikacij UEFA Lige prvakov pomerili z islandskim prvakom Valurjem iz Reykjavika.
18.06.2019 | Mednarodna tekmovanja
Olimpija v Latvijo, Mura v Izrael, Domžale na Malto
Po Mariboru je svoje nasprotnike dobila še trojica, ki bo slovenski nogomet to poletje zastopala v kvalifikacijah UEFA Evropske lige. Najtežjo nalogo bodo imeli nogometaši Mure, medtem ko je Domžalčanom in Ljubljančanom pred žrebom pripadla vloga nosilca.
08.06.2019 | Mednarodna tekmovanja
Kvalifikacije za ligo prvakinj spet v Sloveniji
Po dveh letih se bodo slovenske državne prvakinje ŽNK Telemach GMT Beltinci spet pomerile in pokazale na evropski sceni. Še več: Pomurke bodo doma gostile kvalifikacije za vstop med elitno 32-člansko ligo prvakinj. Dobra novica za slovenski nogomet je prišla s sedeža Uefe, evropske nogometne zveze.
14.11.2018 | Mednarodna tekmovanja
Petkratnemu evropskemu prvaku nudili dober odpor
V Alytusu jih je pričakovano premagal branilec naslova, španski Inter, ki je bil boljši s 5:1 (3:0). Edini gol za Slovence je v 37. minuti dosegel Klemen Duščak, ki je znižal izid na 1:4.
13.11.2018 | Mednarodna tekmovanja
V Litvi začenjajo s petkratnim evropskim klubskim prvakom
Na delu bo tudi državni prvak Hrvaške Novo Vrijeme Makarska, kjer igra kapetan slovenske futsal reprezentance Igor Osredkar, njegova ekipa je na Portugalskem, kjer lizbonski Sporting gosti skupino C, v njej pa bodo poleg hrvaške in portugalske ekipe igrali še ruski Sibiryak in Benfica.
24.10.2018 | Mednarodna tekmovanja
Sigma končala evropsko pot Maribora
Mladinska ekipa Maribora je evropsko dokazovanje sklenila z minimalnim porazom. Povratna tekma prvega kvalifikacijskega kroga UEFA Mladinske lige prvakov je ponudila dva preobrata, mrežo Sigme pa je ob porazu s 3:2 dvakrat zatresel Aljoša Matko.
24.10.2018 | Mednarodna tekmovanja
Upi Maribora v iskanju preobrata
Ljudski vrt bo po včerajšnjem pokalnem obračunu Maribora in Domžal danes gostil evropsko preizkušnjo. Mladinska selekcija Maribora bo v povratni tekmi prvega kroga kvalifikacij UEFA Mladinske lige prvakov lovila zaostanek iz Olomouca.
03.10.2018 | Mednarodna tekmovanja
Mariborski upi klonili na Češkem
Mariborski mladinci so na Češkem izgubili uvodno tekmo prvega kvalifikacijskega kroga UEFA Mladinske lige prvakov. Sigma Olomouc je bila na domačem igrišču boljša s 4:1.
04.09.2018 | Mednarodna tekmovanja
Mladinci Maribora s češkim prvakom
Slovenski predstavniki se poleti niso uspeli prebiti v UEFA Ligo prvakov, UEFA Ligo prvakinj oziroma UEFA Evropsko ligo, kljub temu pa slovenski nogomet ni ostal brez predstavnika v evropskih tekmovanjih.
1
2
3
...
12
13
14
15
16
17
18
19
...
23
24
25

DELI NA