Datum od
Datum do

13.07.2023 | Mednarodna tekmovanja
V Domžalah visoka zmaga malteškega Balzana
Nogometaši Domžal so v prvi tekmi prvega kroga kvalifikacij UEFA Evropske konferenčne lige izgubili z Balzanom. Maltežani so si ob Kamniški Bistrici priigrali debelo prednost, saj so slavili z izidom 1:4.
12.07.2023 | Mednarodna tekmovanja
Maribor uvodoma s tekmecem, ki ga je dvakrat že izločil
Lanska evropska sezona ni razveselila navijačev Maribora, vijoličasta zasedba pa bo skušala vtis popraviti letos. Birkirkara, ki so jo Štajerci v preteklosti izločili že dvakrat, je prva ovira v kvalifikacijah UEFA Evropske konferenčne lige.
12.07.2023 | Mednarodna tekmovanja
Domžalčani po štirih letih znova z Balzanom
Domžalčani so bili maja največji dobitniki zadnjega kroga Prve lige Telemach, saj so si s četrtim mestom zagotovili nov nastop na mednarodnem odru. Rumeni bodo po sezoni premora znova zaigrali v kvalifikacijah UEFA Evropske konferenčne lige.
11.07.2023 | Mednarodna tekmovanja
Olimpija v Latvijo z golom prednosti
Olimpija je v Stožicah z zadetkoma Mustafe Nukića in Ruija Pedra dobila prvo tekmo uvodnega kroga kvalifikacij UEFA Lige prvakov, a je izhodišče pred povratno tekmo z golom v 88. minuti pokvaril Meissa Diop.
10.07.2023 | Mednarodna tekmovanja
Zmaji sezono odpirajo s tekmo proti latvijskemu prvaku
Nogometaši Olimpije so v sezoni 2022/23 osvojili dvojno krono, z naslovom državnih prvakov pa so si zagotovili nastop v kvalifikacijah UEFA Lige prvakov. Prvi tekmec na mednarodnem odru bo že v torkovem večeru latvijska Valmiera.
21.06.2023 | Mednarodna tekmovanja
Izžrebani pari drugega kroga evropskih tekmovanj
Olimpija, Celje, Maribor in Domžale, slovenski predstavniki v evropskih tekmovanjih, so danes dobili še nasprotnike v drugem krogu poletnih kvalifikacij.
20.06.2023 | Mednarodna tekmovanja
Mariborčani in Domžalčani na Malto
Nogometaši Maribora in Domžal bodo sezono 2023/24 odprli s prvim krogom kvalifikacij UEFA Evropske konferenčne lige. Tretjo in četrto ekipa Prve lige Telemach čaka gostovanje na Malti.
20.06.2023 | Mednarodna tekmovanja
Olimpija uvodoma z latvijskim prvakom
Nogometaši Olimpije so si z osvojitvijo naslova državnih prvakov priigrali nastop v kvalifikacijah UEFA Lige prvakov, z današnjim žrebom v Nyonu pa so dobili prvega nasprotnika.
05.10.2022 | Mednarodna tekmovanja
Domžalčani blizu, a vseeno daleč
Domžalčani so se od letošnje izvedbe UEFA Mladinske lige prvakov poslovili z remijem, čeprav so v drugem polčasu blizu tega, da izničijo zaostanek treh zadetkov s prvega srečanja v švicarskem Bernu.
05.10.2022 | Mednarodna tekmovanja
Danes povratni obračun s švicarskim prvakom
Čeprav so v švicarskem Bernu prejeli tri zadetke, se v mladinski selekciji Domžal pred povratno tekmo prvega kroga UEFA Mladinske lige prvakov še niso predali. 
13.09.2022 | Mednarodna tekmovanja
Domžalski mladinci s švicarskim prvakom
Mladinci Domžal so si ob koncu minule sezone priigrali nov nastop na mednarodnem odru. Rumeni upi bodo tudi letos zaigrali v UEFA Mladinski ligi prvakov, nasprotnik slovenskih prvakov pa bo švicarski prvak Young Boys.
25.08.2022 | Mednarodna tekmovanja
Mariborčani ostali brez skupinskega dela UEFA Evropske konferenčne lige
Slovenski nogomet letos ne bo imel svojega predstavnika v skupinskem delu tekmovanj UEFA. Maribor je v Cluju klonil po golu v 90. minuti, mrežo Štajercev je zatresel Lovro Cvek, bivši nogometaš Zavrča, Aluminija in Celja.
24.08.2022 | Mednarodna tekmovanja
V Romuniji za evropsko jesen
Dan D. Mariborčani v četrtkovem večeru odločajo o tem, če bodo evropsko sezono podaljšali tudi v jesen. Četa novega trenerja Damirja Krznarja mora za preboj v skupinski del UEFA Evropske konferenčne lige slaviti zmago v romunskem Cluj.
23.08.2022 | Mednarodna tekmovanja
Slovenski dvojec v predkrogu
V sredo se začenja 22. sezona futsal lige prvakov. Od danes do nedelje bo na sporedu osem turnirjev predkroga, v katerem bo igralo 32 ekip. Deljene so v osem skupin, prvaki turnirjev pa se bodo uvrstili v glavni del lige prvakov, kjer je že Dobovec, aktualni slovenski državni prvak.
21.08.2022 | Mednarodna tekmovanja
Pomurke do zmage nad Hayaso, a brez lige prvakinj
Nogometašice None Pomurja Beltincev so po porazu na prvi polfinalni tekmi prvega kvalifikacijskega turnirja za ligo prvakov proti Shelbournu danes v Radencih z 2:1 (2:0) premagale armensko Hayaso in zasedle tretje mesto.
18.08.2022 | Mednarodna tekmovanja
Kljub pobudi Pomurke klonile na prvi oviri
Že v prvi minuti obračuna v Fazaneriji so gostje prišle do najstrožje kazni, a je nato vratarka domačih Iva Kocijan obranila strel Noelle Murray. Toda v četrti minuti je pritisk Shelbourna s strelom z glavo unovčila Heather O'Reilly.
18.08.2022 | Mednarodna tekmovanja
Pomurke odločne, da se uvrstijo v 2. krog
V igri za napredovanje še Valur (Islandija) in Hayasa (Armenija). V 2. krog le zmagovalka turnirja v Murski Soboti. Tekmo med Pomurkami in vodilno ekipo prvenstva Republike Irske bomo od 17.30 naprej prenašali na spletni strani Nogometne zveze Slovenije.
17.08.2022 | Mednarodna tekmovanja
Z novim trenerjem in energijo nad Cluj
Bodo v Ljudskem vrtu tudi jeseni spremljali evropske preizkušnje? Romunski prvak Cluj je zadnja ovira do skupinskega dela UEFA Evropske konferenčne lige, Štajerci pa se v dvoboj podajajo z oslabljeno zasedbo in novim trenerjem Damirjem Krznarjem.
17.08.2022 | Mednarodna tekmovanja
Pred kamerami NZS v lov na ligo prvakinj
Pomurke so minuli vikend z zmago v 1. krogu Ženske nogometne lige (ŽNL) Triglav Zdravje uspešno začele državno prvenstvo. Takoj po tekmi proti Olimpiji pa so misli usmerile v evropsko tekmovanje, ki ga do nedelje gostijo prav doma. Ob Pomurkah se bodo za napredovanje borile še ekipe Shelbourne (Republika Irska), Valur (Islandija) in Hayasa (Armenija).
11.08.2022 | Mednarodna tekmovanja
Maribor z novim porazom izpadel iz boja za UEFA Evropsko ligo
Maribor se z novim porazom poslavlja od boja za skupinski del UEFA Evropske lige. Finski HJK je z golom Santerija Hostikke dobil tudi povratni obračun tretjega kroga kvalifikacij, Štajerci se zdaj selijo v UEFA Evropsko konferenčno ligo.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
...
23
24
25

DELI NA