Datum od
Datum do

08.12.2021 | Mednarodna tekmovanja
Opravljen žreb UEFA Pokala regij
Dan v švicarskem Nyonu, kjer domuje UEFA, je minil v znamenju žrebov. Po premoru zaradi epidemije koronavirusa se s sezono 2022/23 vrača tudi tekmovanje amaterskih reprezentanc UEFA Pokal regij.
25.11.2021 | Mednarodna tekmovanja
Mura v dvoboju s Tottenhamom do zgodovinske zmage
Nogometaši Mure se s pristaši kluba veselijo zgodovinskih točk v skupinskem delu UEFA Evropske konferenčne lige. Sobočani so po golu Tomija Horvata vodili več kot eno uro, po izenačenju Harryja Kanea pa je v 94. minuti za zmago zadel Amadej Maroša.
25.11.2021 | Mednarodna tekmovanja
Mura v Ljudskem vrtu s Tottenhamom
Nogometaši Mure bodo nocoj odigrali še zadnjo domačo evropsko preizkušnjo, slovenski prvak bo v Ljudskem vrtu gostil ekipo Tottenhama. Sobočani, ki nimajo več možnosti za napredovanje, lovijo prvo točko v skupinskem delu UEFA Evropske konferenčne lige.
04.11.2021 | Mednarodna tekmovanja
Mura znova drago prodala svojo kožo
Nogometaši Mure se iz Bretanije vračajo s tesnim porazom. Sobočani so se znova predstavili z borbeno, v drugem polčasu pa so si pripravili tudi nekaj udarcev. Sicer razpoloženi Matko Obradović je po golu Loica Badeja klonil v 76. minuti, po predložku iz prostega strela Lovra Majerja.
04.11.2021 | Mednarodna tekmovanja
Mura znova z Rennesom
Pred nogometaši Mure je nova, četrta preizkušnja skupinskega dela UEFA Evropske konferenčne lige. Slovenski prvak se bo znova pomeril s francoskim Rennesom, s katerim je pred dvema tednoma tesno izgubil v Ljudskem vrtu.
21.10.2021 | Mednarodna tekmovanja
Mura tesno izgubila z Rennesom
Sobočani so v tretjem krogu UEFA Evropske konferenčne lige doživeli nov poraz. Mura je z golom Mitje Lotriča izničila prednost po enajstmetrovki Sehrouja Guirassyja, za tesno zmago Rennesa pa je ob koncu prvega polčasa zadel Gaëtan Laborde.
21.10.2021 | Mednarodna tekmovanja
Sobočani v pričakovanju spopada z Rennesom
Francoski Rennes je tretji nasprotnik slovenskega državnega prvaka v skupinskem delu UEFA Evropske konferenčne lige. Mura bo po dveh porazih lovila prve in zgodovinske točke.
20.10.2021 | Mednarodna tekmovanja
Remi premalo za drugi krog
Domžalski mladinci so v Empoliju sklenili letošnjo sezono na mednarodnem prizorišču. Fantje v rumenem so na povratni tekmi z italijanskim prvakom iztržili remi, kar pa na koncu ni zadostovalo za preboj v drugi krog UEFA Mladinske lige prvakov.
19.10.2021 | Mednarodna tekmovanja
Domžalski mladinci lovijo napredovanje
Mladinska selekcija Domžal bo v osrčju Toskane odigrala povratno srečanje prvega kroga UEFA Mladinske lige prvakov. Četa Darka Birjukova bo po minimalnem porazu na domači tekmi znova napadla upe Empolija, ki so v minuli sezono osvojili naslov državnega prvaka.
30.09.2021 | Mednarodna tekmovanja
Zmago Tottenhama potrdil šele Harry Kane
Mura se iz Londona vrača brez točk. Tottenham je hitro povedel z dvema zadetkoma, Sobočani pa so se zatem predstavili v boljši podobi in v 52. minuti znižali zaostanek z evrogolom Žige Kousa. Zmago Londončanov je s "hat-trickom" po vstopu v igro potrdil Harry Kane.
29.09.2021 | Mednarodna tekmovanja
Sobočani izzivajo Tottenham
Pred slovenskim državnim prvakom je druga preizkušnja v skupinskem delu UEFA Evropske konferenčne lige. Mura bo četrtkovem večeru gostovala v Londonu, v angleški prestolnici pa bo izzvala ekipo Tottenhama.
29.09.2021 | Mednarodna tekmovanja
Domžalčani bodo v Toskani lovili zaostanek
Domžalski mladinci so si na domači tekmi prvega kroga UEFA Mladinske lige prvakov pridelali gol zaostanka. Empoli je ob Kamniški Bistrici slavil z zadetkoma Ekonga in Baldanzija, pri domačih je bil uspešen Černe.
28.09.2021 | Mednarodna tekmovanja
Domžalski mladinci jutri nad italijanskega prvaka
Jutri z evropskimi boji pričenja mladinska selekcija Domžal, ki bo že četrtič nastopila v UEFA Mladinski ligi prvakov. Četa dolgoletnega stratega Darka Birjukova se bo na domači zelenici zoperstavila italijanskemu prvaku Empoliju.
16.09.2021 | Mednarodna tekmovanja
Mura v Ljudskem vrtu izgubila z Vitessejem
Prvi nastop Mure v skupinskem delu tekmovanj pod okriljem UEFA se je končal s porazom. Sobočani so morali v Ljudskem vrtu čestitati Vitesseju, mrežo gostiteljev sta zatresla Sondre Tronstad in Danilho Doekhi.
15.09.2021 | Mednarodna tekmovanja
Uvodoma nad Vitesse
Mura bo po Mariboru drugi slovenski klub, ki bo zaigral v skupinskem delu tekmovanj Evropske nogometne zveze. Slovenski državni prvak si je z nastopi v poletnih kvalifikacijah zagotovil nastop v novoustanovljeni UEFA Evropski konferenčni ligi, prvi tekmec črno-belih pa bo nizozemski Vitesse.
31.08.2021 | Mednarodna tekmovanja
Domžalčani pričakujejo italijanskega prvaka
Slovenijo bodo v letošnji izvedbi UEFA Mladinske lige prvakov zastopali Domžalčani. Rumeni imajo s tem tekmovanjem že nekaj izkušenj, današnji žreb pa jim je v prvem krogu namenil obračun z italijanskim prvakom Empolijem.
27.08.2021 | Mednarodna tekmovanja
Mura dobila nasprotnike v skupinskem delu tekmovanja
Mura bo prvič v svoji zgodovini igrala tekme skupinskega dela enega od tekmovanj Evropske nogometne zveze. Slovenski prvak je z današnjim žrebom dobil nasprotnike v novoustanovljeni UEFA Evropski konferenčni ligi.
26.08.2021 | Mednarodna tekmovanja
Mura bo igrala v konferenčni liginčni ligi
Slovenski državni prvaki, nogometaši Mure, bodo jeseni igrali skupinskem delu UEFA Evropske konferenčne lige. V povratni tekmi zadnjega kroga kvalifikacij za UEFA Evropsko ligo so še drugič morali priznati premoč graškemu Sturmu, tokrat so v gosteh izgubili z 0:2.
25.08.2021 | Mednarodna tekmovanja
Mura v Gradcu napada preobrat
Pričelo se je odlično, s hitrim zadetkom Žige Škofleka, zaključilo se je slabše. Mura je v drugem polčasu prejela dva zadetka, črno-beli pa bodo na povratni tekmi v Gradcu lovili precejšen zaostanek. Kljub temu iz vrst slovenskega prvaka prihaja sporočilo, da se še niso predali.
21.08.2021 | Mednarodna tekmovanja
Konec evropske sezone za Pomurke
Igralke None Pomurja Beltincev so s porazom končale kvalifikacijski turnir 1. kroga nogometne lige prvakinj. V finalu so Pomurke v Gornji Radgoni izgubile proti ukrajinskemu Žitlobudu iz Harkova z 1:4 (1:2).
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
...
23
24
25

DELI NA