TEKME
V ŽIVO

               


Prvoligaško tekmovanje zdaj Prve liga Telekom Slovenije


Prvoligaško tekmovanje zdaj Prva liga Telekom Slovenije

Prvoligaški nogomet se vrača. Slovenska Prva liga se po zimskem premoru nadaljuje s tekmami 22. prvenstvenega kroga in z novo grafično podobo. Novost v logotipu tekmovanja je napis generalnega pokrovitelja tekmovanja Telekoma Slovenije.

Novost v spomldanskem delu sezone pa bodo tudi televizijski prenosi. V jesenskem delu smo večino prenosov izpeljali preko spletne strani prvaliga.si, tekme pa se sedaj selijo na TV Slovenija 2 in Planet TV. Obe televizijski postaji bosta tedensko prenašali eno tekmo, prvi izbor bo imela TV Slovenija, ki bo praviloma prenašala tekme v soboto ob 20. uri, medtem ko bo termin za slovenski nogomet na Planet TV rezerviran v soboto ob 17.30 uri za prenos tekme s studijskim programom. V 23. krogu bodo tako gledalci na Planet TV lahko spremljali sobotno tekmo med Celjem in Muro, na TV Slovenija pa nov veliki derbi med Olimpijo in Mariborom.


Ta vikend štiri tekme

Vremenske razmere v Sloveniji pa v zadnjem obdobju niso šle na roko začetku spomladanskega dela nogometne sezone. Še posebej problematična zaradi velikih količin snežnih padavin in kasneje dežja je bila Murska Sobota. Kljub trudu organizatorjev in poskusom, da se pripravi travnata površina, v Fazaneriji ta vikend ne bo možno igrati nogometa. Tako je vodstvo tekmovanja na prošnjo kluba in ob ogledu igrišča prestavilo tekmo med Muro 05 in Olimpijo na kasnejši termin. Tekma bo tako najverjetneje odigrana 13. marca, ko je na sporedu tudi zaostala tekma 17. kroga med Rudarjem in Mariborom.
Bookmark and Share
Zadnje novice
23.04.2014  Pred tekmo: Celje – Zavrč

Celjani bodo skušali pozabiti dva gostujoča poraza proti Zavrču, ki na Areni Petrol še ni zmagal. Bodo Zavrčani ostali v zgornjem delu prvenstvene lestvice?

22.04.2014  Pred tekmo: Maribor – Rudar Velenje

Velenjčani pripravljajo enega zadnjih poskusov napada na suverenost državnih prvakov, ki v svojem ritmu divjajo proti novemu naslovu. 

22.04.2014  Pred tekmo: Gorica – Krka

Goričani zaključujejo s serijo domačih tekem proti Krki, kjer bodo skušali popraviti neprepričljiv spomladanski vtis. Točke seveda potrebujejo tudi Novomeščani, saj Triglav ne misli popustiti.

22.04.2014  Pred tekmo: Olimpija – Luka Koper

Zdesetkani Ljubljančani v letošnji sezoni še niso izgubili proti Primorcem, ki v izvrstni formi sledijo vodilnemu Mariboru. Se bo kriza Olimpije še poglobila?

22.04.2014  Pred tekmo: Triglav – Domžale

Gorenjci vse bolj odločno napadajo deveto pozicijo Krke, čeprav ne poznajo zmage že sedem krogov. Motivirani pa so seveda tudi Domžalčani, ki imajo novo priložnost za preboj v zgornjo polovico prvenstvene lestvice.

Uradne objave
23.04.2014
Delegiranje 32. kroga Prve lige Telekom Slovenije
23.04.2014
Delegiranje 30. kroga Prve lige Telekom Slovenije
20.04.2014
Prepoved nastopa v 29. krogu Prve lige Telekom Slovenije
17.04.2014
Prepoved nastopa v 28. krogu Prve lige Telekom Slovenije
14.04.2014
Delegiranje 31. kroga Prve lige Telekom Slovenije
Arhiv