TEKME
V ŽIVO

               


Prvoligaško tekmovanje zdaj Prve liga Telekom Slovenije


Prvoligaško tekmovanje zdaj Prva liga Telekom Slovenije

Prvoligaški nogomet se vrača. Slovenska Prva liga se po zimskem premoru nadaljuje s tekmami 22. prvenstvenega kroga in z novo grafično podobo. Novost v logotipu tekmovanja je napis generalnega pokrovitelja tekmovanja Telekoma Slovenije.

Novost v spomldanskem delu sezone pa bodo tudi televizijski prenosi. V jesenskem delu smo večino prenosov izpeljali preko spletne strani prvaliga.si, tekme pa se sedaj selijo na TV Slovenija 2 in Planet TV. Obe televizijski postaji bosta tedensko prenašali eno tekmo, prvi izbor bo imela TV Slovenija, ki bo praviloma prenašala tekme v soboto ob 20. uri, medtem ko bo termin za slovenski nogomet na Planet TV rezerviran v soboto ob 17.30 uri za prenos tekme s studijskim programom. V 23. krogu bodo tako gledalci na Planet TV lahko spremljali sobotno tekmo med Celjem in Muro, na TV Slovenija pa nov veliki derbi med Olimpijo in Mariborom.


Ta vikend štiri tekme

Vremenske razmere v Sloveniji pa v zadnjem obdobju niso šle na roko začetku spomladanskega dela nogometne sezone. Še posebej problematična zaradi velikih količin snežnih padavin in kasneje dežja je bila Murska Sobota. Kljub trudu organizatorjev in poskusom, da se pripravi travnata površina, v Fazaneriji ta vikend ne bo možno igrati nogometa. Tako je vodstvo tekmovanja na prošnjo kluba in ob ogledu igrišča prestavilo tekmo med Muro 05 in Olimpijo na kasnejši termin. Tekma bo tako najverjetneje odigrana 13. marca, ko je na sporedu tudi zaostala tekma 17. kroga med Rudarjem in Mariborom.
Bookmark and Share
Zadnje novice
18.09.2014  Pred tekmo: Celje – Rudar Velenje

Celjani vstopajo v 64. savinjsko-šaleški derbi v vlogi favorita, čeprav Velenjčanov niso premagali pred domačim občinstvom že več kot štiri leta.

18.09.2014  Odslej v TV prenosih tri tekme na krog

Ljubitelji prvoligaškega nogometa imamo nov razlog za veselje, saj si bomo odslej lahko v neposrednih televizijskih prenosih ogledali kar tri tekme na krog. V družbi pozdravljamo Areno TV.

18.09.2014  Pred tekmo: Luka Koper – Maribor

Koper čaka na prvo domačo točko, medtem ko se Maribor še ni proslavil v gosteh. Obe moštvi potrebujeta zmago, saj vodilni Domžalčani ne popuščajo.

16.09.2014  Zgodba #17: Domen Črnigoj

V sedemnajsti zgodbi predstavljamo nogometaša Kopra, ki ogromno obeta. Domen Črnigoj je mladi reprezentant Slovenije, ki se lahko pohvali že s šestdesetimi prvoligaškimi nastopi, čeprav bo šele meseca novembra dopolnil devetnajst let. 

15.09.2014  Trifkovič se je vrnil domov

Damjan Trifkovič podpisal pogodbo z velenjskim Rudarjem.

Uradne objave
18.09.2014
Prepoved nastopa v 9. krogu Prve lige Telekom Slovenije
16.09.2014
Delegiranje 11. kroga Prve lige Telekom Slovenije
15.09.2014
Delegiranje 9. kroga Prve lige Telekom Slovenije
11.09.2014
Delegiranje 10. kroga Prve lige Telekom Slovenije
09.09.2014
Delegiranje 8. kroga Prve lige Telekom Slovenije
Arhiv