01.10.2012 | 2. SNL
9. krog 2. SNL: Zavrč lovi Krko
Nogometaši Krke so po izvrstnem začetku sezone, ko so v prvih sedmih krogih nanizali šest zmag in neodločen izid, v zadnjih dveh malce popustili. V prejšnjem krogu so doživeli poraz, v 9. pa v Radomljah prišli "le" do točke. Igrali so 1:1 in imajo pred Zavrčem, ki je tokrat doma premagal celjski Šampion z 2:1, le še točko prednosti (20:19).

V preostalih tekmah je Dravinja Kostroj s 3:1 premagala Garmin Šenčur, Šmartno 1928 in Bela krajina sta se razšla z 1:1, Krško pa je doma klonilo pred tretjeuvrščenim Roltekom Dobom z 0:1.

ZAVRČ - ŠAMPION 2:1 (2:0)

* Zavrč, gledalcev 500, sodniki: Perić, Ajdovec (oba Kranj) in Rep (Radovljica).
* Strelci: 1:0 Matjašič (30.), 2:0 Murat (43.), 2:1 Bodiroža (59.).
* Zavrč: Fink, S. Čeh, Sambolec, Murko, Kokol, Kuserbanj (od 65. Dugolin), Golubar, Kelenc (od 81. Šnajder), A. Čeh, Matjašič, Murat (od 54. Avguštin).
* Šampion: Podgajski, Škoflek, Kompan, Goropevšek, Jovanovič, Lazičić, Džaferovič (od 62. Djuranović), Čretnik, Torra (od 46. Bodiroža), Horvat (od 86. Čonč), Leskovar.
* Rumeni kartoni: Kuserbanj, Kokol; Leskovar, Horvat
* Rdeč karton: /.

KALCER RADOMLJE - KRKA 1:1 (0:0)

* Radomlje, gledalcev 140, sodniki: Pavlović (Krško), Kmetec (Orehova vas) in Šinkovec (Maribor).
* Strelca: 1:0 Seferovič (62.), 1:1 Burgar (65.).
* Kalcer Radomlje: Juračič, Mušić, Zalaznik, Varga, Kosec, Barukčič, Zadnikar (od 85. Ilić), Cerar (od 75. Robič), Zavrl, Seferovič, Lunder (od 89. Šutić).
* Krka: Obradovič, Vučkić, Volarič (od 82. Kramar), Rujović, Burgar, Grabić, Cvijanović, Cankar (od 60. Mojstrovič), Mišura, Dežmar, Marinič (od 82. Zupančič).
* Rumeni kartoni: Zavrl, Seferovič; Dežmar, Cvijanović, Marinič.
* Rdeč karton: /.

DRAVINJA KOSTROJ - GARMIN ŠENČUR 3:1 (0:1)

* Slovenske Konjice, gledalcev 120, sodniki: Balažič (Šmarje - Sap), Povšnar (Zagorje ob Savi) in Subotić (Novo mesto).
* Strelci: 0:1 Šmitran (2./avtogol), 1:1 Žurej (56.), 2:1 Žurej (62.), 3:1 Čander (75.).
* Dravinja Kostroj: Klevže, Klokočovnik, Čerenak, Zukić, Gaber (od 46. Žurej), Šmitran, Čander, Boljanović, Pristovnik (od 46. Gosak), Kotnik (od 87. Štrukelj), Štante.
* Garmin Šenčur: Topič, Frantar (od 75. D. Košnik), Aljančič, Kern, Bunderla, Rant Roos (od 79. Šmid), Marijan (od 62. Kek), Kotnik, Stjepanović, Križaj, A. Košnik.
* Rumeni kartoni: Klokočovnik, Štante, Čerenak; Kotnik, Frantar, Kern.
* Rdeč karton: /.

ŠMARTNO 1928 - BELA KRAJINA 1:1 (0:1)

* Šmartno ob Paki, gledalcev 600, sodniki: Dobrun (Ljubljana), Pavlič (Laze v Tuhinju) in Praprotnik (Ljubljana).
* Strelca: 0:1 Ćehić (10.), 1:1 Čirić (77.).
* Šmartno 1928: Pusovnik, Ristovski, Vidmajer, Hankić, Dragosavac, Koder, Kolenc, Lenošek (od 58. Bizjak), Tisaj, Kolar (od 68. Čirić), Zamernik.
* Bela krajina: Vidergar, Brkić, Vrščaj, Lunder, Žugelj, Šuman (od 63. Žagar), Mujaković, Špelić (od 69. Hodžič), Ćehić, Pejić, Bordon (od 89. Rustemi).
* Rumeni kartoni: Tisaj, Čirić; Žugelj, Ćehić, Mujaković, Vrščaj, Bordon, Derviševič.
* Rdeča kartona: Ćehić (58.), Čirić (87.).

KRŠKO - ROLTEK DOB 0:1 (0:0)

* Krško, gledalcev 100, sodniki: Kovačič (Grosuplje), Gabor (Martjanci) in Žekš (Črenšovci).
* Strelec: 0:1 Prašnikar (70.).
* Krško: Barukčič, Barkovič, Slivšek, Urbanč, Dvorančič, Romih, Drnovšek, Lazanski, Jakolić (od 76. Pilipovič), Lulić, Vrčko (od 70. Blažinčič).
* Roltek Dob: Vezirovič, Škof (od 64. Simič), Češnjevar, Mohar, Goropečnik, Krcić (od 86. Stanko), Mešanović, Kunstelj, Prašnikar (od 76. Avbelj), Cimprič, Klopčič.
* Rumeni kartoni: Lazanski, Urbanč; Kunstelj, Škof, Klopčič.
* Rdeč karton: /.

Tekst: STA

{{lestvica mode=lestvica-krog sifraLige=2SNL1213 krog=9 nazivLestvice=Lestvica#po#9.#krogu}}

SORODNE NOVICE

  • 08.05.2024 | 2. SNL
    Primorje lovi Nafto, Gorica se bo v dvoboju zgornjega dela lestvice udarila z Beltinci
    Tako kot Prva liga Telemach se tudi drugoligaško tekmovanje približuje koncu. Pred nami je predzadnji krog 2. SNL, ki ga bo zaznamoval predvsem dvoboj med Primorjem in Triglavom. Obračun v Ajdovščini boste lahko spremljali na Sportklubu, pred kamero NZS pa se bosta v reprizi pokalnega polfinala pomerili ekipi Gorice in Beltincev.
  • 04.05.2024 | 2. SNL
    Gorica le s točko iz Sežane, Nafta vse bližje naslovu v 2. SNL
    Gorica je z gostovanja v Sežani odnesla le točko, brez zmagovalca pa so se razšle tudi BIlje in Dravinja. Grosuplje je doma premagalo Krko, Rudar pa Dekane.
  • 03.05.2024 | 2. SNL
    Triglav gosti vodilno Nafto, Primorje s Fužinarjem
    Tri tekme pred koncem 2. SNL najbolje kaže Nafti, ki bo s petkovim gostovanjem pri Triglavu odprla 28. krog prvenstva. Srečanje iz Kranja boste lahko spremljali tudi na Sportklubu. V primorskem obračunu se bosta pred kamero NZS pomerila Tabor in Gorica, Ajdovci pa v nedeljo gostijo Ravenčane.
  • 28.04.2024 | 2. SNL
    Ilirija z zmago ujela Kraševce, Ajdovci dobili severnoprimorski derbi
    Sežanci so po štirih zaporednih zmagah doživeli boleč poraz, Ilirija pa je z zmago izenačila izkupiček Kraševcev. Vodilna Nafta je na domačem igrišču remizirala z Rudarjem, Beltinci so izgubili v Slovenski Bistrici, severnoprimorski derbi v Novi Gorici pa je pripadel Ajdovcem.
  • 26.04.2024 | 2. SNL
    Goričani po preboju v pokalni finale gostijo severnoprimorski derbi z Ajdovci
    Tudi drugoligaše le še štirje krogi ločijo do zaključka sezone. Vrhunec tokratnega kroga bo zaključno dejanje, v severnoprimorskem derbiju se bodo udarili Goričani in Ajdovci. Vodilna Nafta se bo pred kamero NZS pomerila z velenjskim Rudarjem, tretji Beltinci gostujejo v Slovenski Bistrici.
  • 21.04.2024 | 2. SNL
    Beltinci po petkovem porazu zdrsnili na tretje mesto, Goričani prvi zasledovalci Nafte
    Beltinčani so izgubili s Krko in zapravili priložnost, da se vsaj za en dan povzpnejo na vrh lestvice, poraz "žutih" pa so izkoristili Goričani, ki so se z zmago na Koroškem povzpeli na drugo mesto. Na vrhu lestvice ostaja Nafta, ki je bila po dveh porazih uspešna v Biljah. Tabor je z novo zmago zapustil cono izpada.
  • 18.04.2024 | 2. SNL
    Pred drugoligaši še pet krogov
    Še pet krogov nas loči do zaključka letošnjega drugoligaškega prvenstva, boj za vrh lestvice pa se znova zapleta. Nafta po dveh porazih gostuje v Biljah, drugouvrščeni Beltinci pa se bodo pred kamerami Sportkluba že v petek pomerili s Krko.
  • 14.04.2024 | 2. SNL
    Triglav ustavil nalet Gorice, po Taboru do zmage tudi Ilirija
    Nogometaši Tabora so se na Portovalu veselili tretje zmage v nizu, do zmage pa je prišla tudi Ilirija, ki je bila na svojem igrišču boljša od Fužinarja. Triglav je ustavil nalet Gorice, Bistrica je remizirala s Primorjem, Beltinčani pa so se z zmago v Slovenskih Konjicah povsem približali vodilni Nafti, ki je izgubila z Grosupeljčani.
  • 11.04.2024 | 2. SNL
    Kranjčani izzivajo Goričane, vodilna Nafta gosti Grosupeljčane
    Drugoligaši bodo med petkom in nedeljo odigrali tekme 25. kroga. Kamere Sportkluba bodo v Novi Gorici, kjer bo Triglav izzval Gorico, v spletnem prenosu NZS pa si boste lahko ogledali dvoboj Bistrice in Primorja. Vodilna Nafta bo po porazu v Tolminu gostila Brinje.
  • 07.04.2024 | 2. SNL
    Nafta klonila v Tolminu, Gorica, Beltinci in Primorje spet bližje
    Goričani, Beltinčani in Ajdovci so s kompletom točk izkoristili priložnost, da se približajo vodilnim Lendavčanom, ki so v sobotnem popoldnevu izgubili v Tolminu.

DELI NA