Datum od
Datum do

04.07.2011 | NZS
Video: Odločilni zadetek v Biljah Pahorju
Bilje pri Novi Gorici so že drugo leto zapored zaživele v duhu dobrodelnosti in nogometa. Reprezentanta Valter Birsa in Tim Matavž, po katerih se imenuje nogometna šola ND Bilje, sta se spomnila svojih nogometnih začetkov in druženje povezala z dobrodelnostjo, povabljeni pa so bili presenečeni nad tem, kako majhno mestece blizu Italije diha z nogometom.
04.07.2011 | Pokal Pivovarna Union
V petek dvoboj prvakov
Tekma med državnim in pokalnim prvakov je v zadnjih nekaj letih postala tradicionalen uvod v novo klubsko sezono, nič drugače pa ni tudi tokrat. Za uvod v sezono 2011/12 se bosta že ta petek pomerili ekipi Maribora in Domžal, ponovitev letošnjega pokalnega finala pa bo vodil sodnik Matej Jug.
02.07.2011 | NZS
Foto: Nogometni spektakel v Biljah
Valter Birsa in Tim Matavž sta v Biljah že drugo leto zapored priredila dobrodelni nogometni praznik, ki so se ga udeležila nekatera znana slovenska športna imena.
29.06.2011 | A
V jesenske kvalifikacije z 21. mesta
Prva poletna jakostna lestvica nogometnih držav Fife je Slovenijo potisnila za štiri mesta nazaj in izrinila iz dvajseterice. Kekovi varovanci zadnje kvalifikacijske boje za evropsko prvenstvo na Poljskem in v Ukrajini tako napadajo z 21. pozicije.
27.06.2011 | NZS
Birsa in Matavž ponovno dobrodelna
V petek, 1. 7., bo v Biljah ponovno potekal dobrodelni nogometni spektakel, ki ga z domačim klubom in fundacijo Vrabček upanja organizirata slovenska reprezentanta Valter Birsa in Tim Matavž ter ostali partnerji. Spektakel se bo pričel ob 17:30, vstop bo prost, zbirali pa se bodo prostovoljni prispevki za dobrodelne namene.
25.06.2011 | Futsal U21
Futsal U21: Boljši še Hrvati
Na prav poseben dan za obe državi, Slovenijo in Hrvaško, ki slavita 20. rojstni dan, sta se v istrskem mestu Kastav pomerili selekciji U21, zmaga je ostala doma, varovanci selektorja Mladena Perice so slavili s 3:0.
24.06.2011 | NZS
Naš nogomet, oddaja 3
Če ste med vikendom zamudili oddajo Naš nogomet, si jo lahko sedaj ogledate tudi na naši spletni strani. V tokratni oddaji smo se spomnili kako so Domžalčani osvojili prvi pokalni naslov, izvedeli več o Damirju Skomini, pa tudi o tem kako poteka projekt organizacije evropskega prvenstva za fante do 17 let, ki bo prihodnje leto v Sloveniji.
23.06.2011 | Futsal U21
Futsal U21: Poraz Slovenije proti Italiji
Slovenska mlada reprezentanca je v Poreču na prvi izmed dveh tekem priznala premoč Italiji, ki je bila boljša s 4:2. V soboto v Zatiki Slovenija proti Hrvaški.
23.06.2011 | A
Vstopnice za generalko z Belgijo že v prodaji
Ob 12. uri je stekla prodaja za generalko slovenske članske reprezentance pred zadnjima domačima kvalifikacijskima tekmama v skupinskem delu. Slovenija se bo 10. avgusta v Stožicah pomerila z Belgijo, vstopnice za nov nogometni spektakel pa si lahko zagotovite po popularni ceni.
21.06.2011 | U17
Kostič: "Potrebno je vztrajati pri našem delu."
Slovenska reprezentanca do 17 let, v prihodnjem letu jo čaka evropsko prvenstvo v Sloveniji, se od ponedeljka do petka pripravlja v Kranjski gori, ko bodo poskušali izboljšati podrobnosti, ki si jih je v svojo beležnico po tekmah proti Angliji, Franciji in na turnirju Gradiška zabeležil selektor Miloš Kostič. Tokrat objavljamo daljši intervju s selektorjem Kostičem, posnet za drugo oddajo Našega nogometa.
17.06.2011 | NZS
Naš nogomet v soboto ob 17:15 (TVS 2)
V soboto bo na programu TV Slovenija 2 na sporedu že tretja oddaja magazina Nogometne zveze Slovenije, Naš nogomet. V tokratni oddaji se bomo spomnili kako so Domžalčani osvojili prvi pokalni naslov, izvedeli več o Damirju Skomini, pa tudi o tem kako poteka projekt organizacije evropskega prvenstva za fante do 17 let, ki bo prihodnje leto v Sloveniji.
15.06.2011 | NZS
O nacionalnem nogometnem centru na Brdu
O nacionalnem nogometnem centru na Brdu Slovenski nogomet bo v letu 2013 dobil veliko pridobitev, saj bo na Brdu pri Kranju v uporabo predan nacionalni nogometni center. Nogometni objekt s tremi igrišči, garderobami in spremljevalnimi prostori bo odprl novo poglavje v slovenskem nogometu, o njegovi pomembnosti, uporabi in ciljih pa smo se pogovarjali z generalnim sekretarjem Nogometne zveze Slovenije Alešem Zavrlom.
15.06.2011 | A
Korenov zadetek za zgodovino
Te dni, če smo natančnejši 13. junija, je minilo eno leto od prve slovenske zmage na svetovnem prvenstvu. V zgodovino se je vpisal kapetan Robert Koren, ki je s strelom z roba kazenskega prostora premagal alžirskega vratarja Faouzija Chaouchija. Zadetek je na ulicah po Sloveniji in v Polokwaneju združil slovenske navijače, Korena in soigralce pa izstrelil med legende.
14.06.2011 | Futsal U21
Futsal U21 selektor Kavčič objavil seznam izbrancev
Futsal reprezentanca Slovenije do 21 let se bo od 22.06. do 25.06.2011 udeležila turnirja štirih reprezentanc na Hrvaškem (Poreč) in v Italiji (Čedad).
09.06.2011 | A
Do Eura 2012 še leto dni
V poljskih in ukrajinskih mestih, ki bodo gostila prihodnje evropsko prvenstvo, te dni potekajo aktivnosti, ki obeležujejo pomemben mejnik pri organizaciji evropskega prvenstva. Do največjega dogodka namreč obe države loči le še leto dni, zato je primerno, da pregledamo kako trenutno kaže reprezentancam v kvalifikacijskih skupinah.
08.06.2011 | A
Ferci pomešali štrene v skupini C
Zmaga slovenske reprezentance v Toftirju je dobila novo vrednost. Slovenci so se s Ferskih otokov vrnili s tremi točkami, ki so bile v slovenski javnosti skoraj samoumevne. Selektor Kek je sicer opozarjal, da favoriti ne slavijo vedno, njegove besede pa še kako držijo za gostovanje Estonije na Ferskih otokih. Ekipa, ki je bila še do nedavnega v kombinacijah za drugo mesto v skupini, je s porazom na štadionu, kjer je nekaj dni poprej slavila Slovenije, izgubila možnosti za mesto, ki vodi v dodatne kvalifikacije.
07.06.2011 | A
Foto: Utrinki s tekme v Toftirju
Slovenska reprezentanca je z razmočenega in vetrovnega igrišča v Toftirju odnesla vse tri točke ter tako obdržala trenutno drugo mesto v kvalifikacijski skupini C. Srbija s tekmo manj na tretjem mestu za Slovenijo zaostaja za tri točke. Obudite spomine v fotogaleriji.
07.06.2011 | A
Slovenija v drugem bobnu
Slovenska članska reprezentanca bo žreb kvalifikacijskih skupin za naslednje svetovno prvenstvo dočakala v drugem bobnu. Izbrana vrsta s selektorjem Kekom na čelu je od zadnjega žreba za kvalifikacije za Euro 2012 napredovala kar za dva bobna.
06.06.2011 | U15
Največ minutaže M. Mevlji, Vinko 4. strelec sezone
Ob koncu sezone je prav, da naredimo prerez tega, kako so se mladi reprezentanti držali skozi celotno sezono na domačem prizorišču. Nekateri izstopajo v pozitivnem smislu, spet drugi v klubskih sredinah niso zasijali v vsem svojem znanju in nogometnih veščinah. Zanje še vedno ostane dokazovanje v prihodnji sezoni.
03.06.2011 | A
Nogometaši izpolnili obljubo – vračajo se z novimi tremi točkami
Pred slovensko izbrano vrsto je bil že sedmi kvalifikacijski obračun v lovu za nastop na evropskem prvenstvu na Poljskem in v Ukrajini prihodnje leto, ki je zmago morala iskati zgolj z deseterico. Že v 25. minuti je bil namreč zaradi prekrška izključen Marko Šuler. Neposredna pot v slačilnico slovenskega branilca pa ni prinesla velikih sprememb. Samo štiri minute zatem je Slovenija že vodila in se na koncu veselila zmage z 2:0.
1
2
3
...
718
719
720
721
722
723
724
725
...
788
789
790

DELI NA