Datum od
Datum do

11.04.2012 | A
Slovenija ohranila 28. mesto
Mesec marec z večjimi nogometnimi spektakli kar se reprezetanc tiče ni postregel. Sedaj je v ospredju razplet lig in pokalov. Ravno zato stanje na fifini jakostni lestvici miruje. Mednarodna nogometna organizacija je postregla z novim rangiranjem, kjer Slovenija ostala na 28. mestu, 205 članicam pa še vedno poveljuje Španija.
11.04.2012 | Pokal Pivovarna Union
Celjanom bo na Gorenjskem težko!
Tako je pred prvo polfinalno tekmo Hervis pokala Slovenije napovedal trener Garmin Šenčurja Brane Pavlin. Drugoligaš je zadovoljen z žrebom. Po tem, ko je z uvrstitvijo v polfinale pokalnega tekmovanja dosegel zgodovinski mejnik, so apetiti narasli. Gorenjci se vidijo v finalu in to z nikomer drugim, kot z vijoličastimi.
10.04.2012 | Ženska A
Damir Rob navdušen z Nizozemske, v teh dneh na konferenco v Rim
»Na drugi strani sem zelo zadovoljen nad prikazanim s strani naših igralk, in vprašanje je, kaj bi bilo, če ne bi prišlo do poškodbe v obrambnih vrstah, ko pa smo že zaradi odsotnosti nekaterih bili primorani rotirati določene igralke. Imeli smo tudi debitantko, ki je tako kot ostale z odliko opravila zastavljene naloge.«
10.04.2012 | Futsal AA
Igor Osredkar s soigralci nad Švejke za nastop na Tajskem
»Vedno je lepo igrati, če veš, da imaš podporo s tribune. Prepričan sem, da se bomo na koncu lahko veselili!«
10.04.2012 | U17
Kostićevi varovanci v generalki proti leto starejšim
Slovenska reprezentanca do 17 let, ki se pripravlja na evropsko prvenstvo na domačih tleh, se je na velikonočni ponedeljek zbrala v Mariboru, kjer bo v sredo odigrala prijateljsko tekmo s slovensko reprezentanco do 18 let, ki jo vodi Miloš Rus.
10.04.2012 | Pokal Pivovarna Union
Rudar razigran v Kranju, Maribor si je privoščil Nafto
Tako eno kot tudi drugo moštvo polfinalnega para Hervis pokala Slovenije je bilo konec tedna izjemno razpoloženo. Če so vijoličasti šestkrat zatresli mrežo Nafte, so samo gol manj v statitiko vknjižili knapi. Kaj pa pravi medsebojna statistika tekmecev?
09.04.2012 | Futsal AA
Selektor Andrej Dobovičnik: "Sanje so dovoljene, na Češko po zmago!"
»Vkolikor bom še naprej selektor, bom skušal Benjamina Melinka prepričati, da nadaljuje z igranjem za Slovenijo! Lep čas je bil naš najboljši igralec, z največ nastopi za reprezentanco, in prepričan se, da lahko še precej da tej ekipi.«
09.04.2012 | Futsal AA
Reprezentanca odpotovala, nocoj prvi trening, Pertič in Čujec jutri
»Dobro smo trenirali, motiva nam ne manjka,« pove kapetan Igor Osredkar, ki pa se zaveda, da je potrebno igrati pametno. »Parkrat smo že pregoreli na takih tekmah. Precej smo se naučili, zato sem prepričan, da vemo, kako proti Čehom.«
08.04.2012 | Pokal Pivovarna Union
Dvojica do zmage, kratko potegnili le Celjani
V prihodnjem tednu se nadaljuje pokalno tekmovanje. V boju za 21. naslov ostajajo Maribor, Celje, Rudar in Garmin Šenčur. Vijoličasti so Nafti zabili pol ducata golov, Rudar Triglavu samo enega manj. Slabše se je generalka pred Hervis pokalom Slovenije končala za Celjane, ki so z Domžalčani izgubili z 0:2, Garmin Šenčur pa je remiziral z Belo Krajino.
08.04.2012 | 1. SML
Klubi SML/SKL: NK Maribor
Tokrat smo se s predstavitvijo mladinskih in kadetskih pogonov ustavili pri drugouvrščeni ekipi kadetske in petouvrščeni ekipi mladinske lige, NK Maribor. O delu z mladimi pod Kalvarijo smo govorili s trenerjem kadetov in vodjo mladinske šole Markom Lešnikom ter trenerjem mladincev Zvonkom Breberjem.
07.04.2012 | NZS
10. oddaja Naš nogomet
V 10. oddaji Našega nogometa smo se posvetili žrebu skupin za UEFA evropsko prvenstvo v nogometu do 17 let, ki se je v sredo odvil v Ljubljani.
06.04.2012 | U17
Madžarska pritožba, prodaja vstopnic šele 13. 4.
Čeprav je bil danes načrtovan začetek prodaje vstopnic za UEFA evropsko prvenstvo v nogometu do 17 let, bomo morali na pričetek še nekoliko počakati. Zaradi pritožbe Madžarske, ki je sicer osvojila prvo mesto v skupini, vendar nato zaradi napake Rusov v srečanju proti Belgiji ostala brez nastopa na prvenstvu, bo uradni razpored prvenstva (na katerega je vezana tudi prodaja kart) potrjen šele 13. aprila.
06.04.2012 | Ženska A
Slovenke nudile dostojen odpor Nizozemkam
Slovenska vratarka Morijeva pa je morala še dvakrat po žogo v mrežo. V 70. minuti je bila uspešna domača kapetanka Kirsten van de Ven, v 81. pa Manon Melis.
05.04.2012 | Ženska A
Slovenke nocoj v gosteh proti Nizozemski, vprašljiva Niklova
Domačinke so velike favoritinje, saj zasedajo 1. mesto. V petih tekmah so zbrale 13 točk, grenkobe poraza še niso okusile. Zasedba selektorja Rogerja Reijnersa cilja na vrh in uvrstitev na evropsko prvenstvo.
04.04.2012 | U17
Slovenija skupaj z Nizozemsko, Poljsko in Belgijo
Slovenska nogometna reprezentanca do 17 let bo na evropskem prvenstvu, ki ga bodo med 4. in 16. majem gostili Maribor, Lendava, Domžale in Ljubljana, igrala v skupini B skupaj z reprezentancami Nizozemske, Poljske in Belgije. Tako je določil današnji žreb skupin v Ljubljani.
02.04.2012 | U17
Kostić: Sposobni smo premagati vsakogar
Še dober mesec je do začetka prvega evropskega nogometnega prvenstva na slovenskih tleh. Med 4. in 16. majem se bodo v Ljubljani, Domžalah, Mariboru in Lendavi za naslov najboljšega na stari celini merili nogometaši do 17 let, med njimi tudi izbranci Miloša Kostića, ki bodo na domačih tleh skušali iztržiti čim več.
02.04.2012 | U17
Največje presenečenje Islandija
Zadnji marčevski dan je bilo znanih vseh sedem kadetskih izbranih vrst, ki se bodo meseca maja v Sloveniji pomerile za naslov evropskega prvaka. Med njimi Francija, Poljska, Gruzija, Nemčija, Nizozemska, Islandija, Belgija in gostiteljica Slovenija. O reprezentancah, ki prihajajo k nam, smo govorili s selektorjem Milošem Kostičem.
02.04.2012 | 1. SML
Klubi SML/SKL: Hit Gorica
Tokrat predstavljamo kadetski in mladinski pogon iz Nove Gorice. Trenutno vodilni ekipi na mladinski razpredelnici kaže zelo dobro, medtem ko povsem pri dnu svoje lestvice. V klubu poudarjajo dobro delo in načrte za prihodnost, o mladinskem pogonu in mladinski ekipi pa smo se pogovarjali z vodjo mladinske šole Brankom Klanjščkom in mladinskim trenerjem Iztokok Kavčičem.
02.04.2012 | Ženska A
V Mariboru zbor ženske reprezentance pred odhodom na Nizozemsko
»Pomembno je odlična klima znotraj ekipe, vidim, da igralke imajo željo po učenju in napredovanju, vsi ob reprezentanci pa jim to moramo omogočiti. Veseli me, da čutijo dres ki ga nosijo in odgovornost za državni grb. Pot je prava, je pa trnova.«
01.04.2012 | U17
Kot zadnja v Slovenijo prihaja Gruzija
Končani so Elite round turnirji, ki so zmagovalcem posameznih skupin odprli vrata na 11. evropsko prvenstvo, ki ga čez dober mesec dni gosti Slovenija. Kot zadnja se je tja kvalificirala Gruzija, ki je v šesti minuti dvoboja z Ukrajino zapečatila vrstni red skupine tri.
1
2
3
...
688
689
690
691
692
693
694
695
...
779
780
781

DELI NA