03.03.2024 | Prva liga Telemach
Bravo v drugem polčasu do zmage pri Radomljah

Kalcer Radomlje - Bravo Kostel 0:1 (0:0)

* Športni park, sodniki: Matoša, Kovačič, Kasapović.
* Strelec: 0:1 Jakšić (76.).
* Radomlje: Velić, Ševelj (od 88. Cerar), Korun, Dobrovoljc, Hrvoj (od 73. Marković), Moses, Gnjatić, Koderman (od 73. Pogačar), Vokić (od 89. Davidović), Šošić, Kukovec (od 73. Cruz).
* Bravo: Orbanić, Španring, Gorenc, Gurlica, Jakšić, Štravs, Trdin, Pečar (od 80. Kerin), Stanković, Ivanšek, Poplatnik (od 80. Tučić).
* Rumeni kartoni: Gnjatić; Štravs, Španring, Jakšić.
* Rdeči karton: /.

Radomlje se na domačem terenu v Domžalah še naprej ne znajdejo. Zadnjo zmago so tam vpisale septembra, tudi tokrat pa so ostale praznih rok, ko jih je premagal Bravo. Ta se je s tremi točkami povzpel na četrto mesto, Radomljani ostajajo predzadnji.

Uvodnih 20 minut ni bilo posebej razburljivih, pri domačih je sicer v šesti minuti Nino Kukovec z volejem žogo poslal malo mimo vrat, na drugi strani pa je v 19. minuti Matic Ivanšek za malo zgrešil z 18 metrov.

V 41. minuti je še Lan Štravs žogo poslal mimo radomeljskih vrat, v 42. pa je Gašper Trdin sprožil od daleč, Emil Velić pa se je izkazal z obrambo.

V drugem delu je najprej Ognjen Gnjatić sprožil mimo gola, v 60. minuti pa je Matej Poplatnik po Ivanškovi podaji stekel za radomeljsko obrambo proti golu, obšel vratarja in tudi zadel, a je bil za malenkost v prepovedanem položaju, tako da je ostalo pri 0:0.

V 68. minuti je pri domačih Madžid Šošić poskusil z desne strani, vendar le za malce zgrešil cilj, tudi po posredovanju Matije Orbanića. V 76. minuti pa so gosti povedli, po kotu se je pred vrati dobro znašel Nemanja Jakšić in iz bližine zadel za 1:0.

Jakov Gurlica bi lahko v 84. minuti odločil tekmo, ko je z glavo streljal v kazenskem prostoru, dobro pa je reagiral Velić, tako kot v 91. minuti po strelu z glavo Milana Tučića.

Radomlje bodo v 25. krogu v nedeljo gostoval pri Rogaški, Bravo pa bo dan prej gostil Aluminij.

Tekst: STA
Foto: www.ekipa24.si

SORODNE NOVICE

  • 29.02.2024 | Prva liga Telemach
    Pred tekmo: Radomlje - Bravo
    Radomlje ob Kamniški Bistrici pričakujejo Bravo. Bosta tekmeca poskrbela za več zadetkov kot prejšnji konec tedna?

DELI NA