Dvojni pokalni derbi: Vse informacije o vstopnicah

6. maja bo v Celju potekal veliki finale Pokala Pivovarna Union. V ženskem finalu se bosta pomerili ekipi ŽNK Olimpije in ŽNK Mure Nona, medtem ko se bosta v moškem finalu udarila Olimpija in Maribor. Vstopnice so v prodaji.

Pokalni finalni dan 2023 se bo pričel ob 15.00, ko vrata odpira Navijaška cona. Dogodek bo tudi letos organiziran na trajnostni način, tako da bomo na prizorišču in v delu promocije tekme zasledovali trajnostne vidike, na katere lahko vpliva nogomet.

Tekmovalno dogajanje se bo pričelo ob 16.30 z ženskim finalom. Ljubitelji ženskega nogometa si bodo lahko ogledali dvoboj najboljših ženskih ekip brez plačila vstopnice, saj Nogometna zveza Slovenije stremi k čim večji popularizaciji ženskega nogometa. Oba ženska finalista pokalnega tekmovanja sta postala prava nogometna rivala, ki že vrsto let krojita vrh slovenskega ženskega klubskega nogometa. ŽNK Olimpija Ljubljana in ŽNK Nona Pomurje se v letošnji sezoni najboljša tako v pokalnem tekmovanju, kot tudi v ligaškem delu, kjer v boju za naslov nekoliko bolje kaže Prekmurkam.

V moški konkurenci je naslov državnih prvakov letos romal v Ljubljano, tako da bodo Mariborčani še s toliko večjim motivom pričakali finale Pokala Pivovarna Union in skušali sezono skleniti s pokalno lovoriko. Veliki pokalni derbi se bo v Celju pričel ob 20.30, zaradi varnostnih razlogov pa je predpisana personalizacija. Navijači bodo morali ob vstopu na celjski stadion predložiti osebne dokumente in oddati osebne podatke. Vstopnice za finale moškega Pokala Pivovarna Union so v prodaji po ceni 15,00€ za odrasle in 8,00€ za otroke, dijake/študente ter upokojence. Organizirani navijači lahko vstopnice nakupijo izključno preko klubov finalistov po ceni 8€.

Ženski finale Pokala Pivovarna Union:

Sobota, 6.5. ob 16.30: ŽNK Olimpija Ljubljana – ŽNK Mura

Vstop prost!

Moški finale Pokala Pivovarna Union:

Sobota, 6.5. ob 20.30: Olimpija – Maribor

Cenovne kategorije vstopnic:

Odrasli: 15€
Otroci, dijaki, študenti: 8€
Organizirani navijači: 8€

Shema stadiona:

Prodajna mesta:

Nevtralni navijači in podporniki: Eventim, bencinski servisi Petrol, Uradni prodajalni NZS 11TS
Organizirani navijači NK Olimpija: Prodaja izključno preko kluba NK Olimpija
Organizirani navijači NK Maribor: Prodaja izključno preko kluba NK Maribor
Stadion Celje na dan tekme od 15.00 dalje

Opozorila:

 • Personalizacija vstopnic: Zaradi varnostnega vidika je na tekmi uvedena personalizacija vstopnic. Vstop na stadion bo mogoč le z vpisanimi osebnimi podatki na vstopnici in s priloženim osebnim dokumentom.
 • Navijaški rekviziti: Vstop na sektorje, ki so namenjeni podpornikom ekip ne bo mogoč z navijaškimi rekviziti nasprotne ekipe.

Gibalno ovirane osebe:

Gibalno ovirana oseba, ki si želi kupiti vstopnice, pošlje sporočilo na elektronski naslov: vstopnice@nzs.si in pripiše kontakt, NZS jih bo nato kontaktirala. Gibalno ovirana oseba mora vstopnico plačati, spremljevalec gibalno ovirane osebe pa ima prost vstop, potrebuje le vstopnico.


Kupi vstopnice!

 

Tekst, foto: NZS

SORODNE NOVICE

 • 24.05.2024 | Pokal Pivovarna Union
  Rogaška po izvajanju enajstmetrovk do prve pokalne lovorike
  Nogometaši Rogaške so zmagovalci pokala Pivovarne Union v letošnji sezoni. V finalu v ljubljanskih Stožicah so Slatinčani po streljanju enajstmetrovk premagali Gorico s 7:6 (0:0, 0:0, 1:1) in prišli do prve pokalne lovorike.
 • 24.05.2024 | Pokal Pivovarna Union
  Veliki finale pokalnega tekmovanja kot epilog sezone
  V ljubljanskih Stožicah bo danes še zadnje dejanje slovenske nogometne klubske sezone. V finalu pokala Pivovarna Union se bosta ob 20.30 merili Rogaška in Gorica. Še pred tem bo ob 16.30 finale ženskega pokala med Ljubljano in Muro Nono.
 • 22.05.2024 | Pokal Pivovarna Union
  Finalisti v pričakovanju sklepnega dejanja sezone
  V petek bo v ljubljanskih Stožicah še zadnje dejanje slovenske nogometne klubske sezone. V finalu pokala Pivovarna Union se bosta ob 20.30 merila Rogaška in Gorica. Še pred tem bo ob 16.30 finale ženskega pokala med Ljubljano in Muro Nono. Vse ekipe so pred finalom izredno motivirane, a v petek pričakujejo zelo izenačene obračune.
 • 07.05.2024 | Pokal Pivovarna Union
  V prodaji vstopnice za finalni pokalni dan
  V petek, 24. maja, bo na vrsti sklepno dejanje pokalnega tekmovanja. V finalu ženskega pokala Pivovarna Union se bosta pomerili ekipi ŽNK Ljubljane in ŽNK Mura None, v moškem finalu pa ekipi Rogaške in Gorice. Vstopnice so že v prodaji.
 • 25.04.2024 | Pokal Pivovarna Union
  Tudi v Fazaneriji odločali streli z bele točke, v finale Rogaška
  Nogometaši Rogaške so drugi finalisti pokala Pivovarne Union. Slatinčani so v polfinalu v Murski Soboti po enajstmetrovkah premagali Muro. V finalu, ki bo 24. maja v Stožicah, se bodo merili z Gorico, ki je v sredo prav tako po enajstmetrovkah izločila Beltince.
 • 24.04.2024 | Pokal Pivovarna Union
  Drugoligaški obračun odločen po enajstmetrovkah, Goričani prvi finalisti
  Nogometaši Gorice bodo 24. maja v Stožicah lovili četrto pokalno lovoriko. Primorci so bili v drugoligaškem polfinalu po enajstmetrovkah boljši od Beltinčanov.
 • 23.04.2024 | Pokal Pivovarna Union
  V Novi Gorici in Murski Soboti za pokalni finale
  Kdo se bo 24. maja v Stožicah meril za pokalno lovoriko? Finalista letošnje izvedbe Pokala Pivovarna Union bomo dobili v sredo in četrtek, ko bosta odigrani polfinalni tekmi. Goričani bodo v drugoligaškem obračunu gostili Beltinčane, Sobočani pa se bodo dan kasneje udarili s Slatinčani.
 • 08.04.2024 | Pokal Pivovarna Union
  Pokal Pivovarna Union: Mura z Rogaško, Gorica proti Beltincem
  Po žrebu sta znana polfinalna para Pokala Pivovarna Union. Mura bo v Fazaneriji gostila Rogaško, Gorica se bo na svojem igrišču merila z Beltinci.
 • 04.04.2024 | Pokal Pivovarna Union
  Beltinčani po podaljšku do mesta v polfinalu
  Beltinci so se kot zadnji uvrstili v polfinale Pokala Pivovarna Union, v podaljšku sta mrežo Ilirije zatresla Alan Kaučič in Jan Bruno Kralj.
 • 03.04.2024 | Pokal Pivovarna Union
  Na Bonifiki odločali kazenski udarci, veselili so se Prekmurci
  Črno-beli iz Murske Sobote so se na Bonifiki razveselili preboja v polfinale Pokala Pivovarna Union. Dvoboj Kopra in Mure je bil odločen po strelih z bele točke, Prekmurce pa je z nekaj odličnimi posredovanji v igri držal Klemen Mihelak.

DELI NA