Dvojni pokalni derbi: Vse informacije o vstopnicah

6. maja bo v Celju potekal veliki finale Pokala Pivovarna Union. V ženskem finalu se bosta pomerili ekipi ŽNK Olimpije in ŽNK Mure Nona, medtem ko se bosta v moškem finalu udarila Olimpija in Maribor. Vstopnice so v prodaji.

Pokalni finalni dan 2023 se bo pričel ob 15.00, ko vrata odpira Navijaška cona. Dogodek bo tudi letos organiziran na trajnostni način, tako da bomo na prizorišču in v delu promocije tekme zasledovali trajnostne vidike, na katere lahko vpliva nogomet.

Tekmovalno dogajanje se bo pričelo ob 16.30 z ženskim finalom. Ljubitelji ženskega nogometa si bodo lahko ogledali dvoboj najboljših ženskih ekip brez plačila vstopnice, saj Nogometna zveza Slovenije stremi k čim večji popularizaciji ženskega nogometa. Oba ženska finalista pokalnega tekmovanja sta postala prava nogometna rivala, ki že vrsto let krojita vrh slovenskega ženskega klubskega nogometa. ŽNK Olimpija Ljubljana in ŽNK Nona Pomurje se v letošnji sezoni najboljša tako v pokalnem tekmovanju, kot tudi v ligaškem delu, kjer v boju za naslov nekoliko bolje kaže Prekmurkam.

V moški konkurenci je naslov državnih prvakov letos romal v Ljubljano, tako da bodo Mariborčani še s toliko večjim motivom pričakali finale Pokala Pivovarna Union in skušali sezono skleniti s pokalno lovoriko. Veliki pokalni derbi se bo v Celju pričel ob 20.30, zaradi varnostnih razlogov pa je predpisana personalizacija. Navijači bodo morali ob vstopu na celjski stadion predložiti osebne dokumente in oddati osebne podatke. Vstopnice za finale moškega Pokala Pivovarna Union so v prodaji po ceni 15,00€ za odrasle in 8,00€ za otroke, dijake/študente ter upokojence. Organizirani navijači lahko vstopnice nakupijo izključno preko klubov finalistov po ceni 8€.

Ženski finale Pokala Pivovarna Union:

Sobota, 6.5. ob 16.30: ŽNK Olimpija Ljubljana – ŽNK Mura

Vstop prost!

Moški finale Pokala Pivovarna Union:

Sobota, 6.5. ob 20.30: Olimpija – Maribor

Cenovne kategorije vstopnic:

Odrasli: 15€
Otroci, dijaki, študenti: 8€
Organizirani navijači: 8€

Shema stadiona:

Prodajna mesta:

Nevtralni navijači in podporniki: Eventim, bencinski servisi Petrol, Uradni prodajalni NZS 11TS
Organizirani navijači NK Olimpija: Prodaja izključno preko kluba NK Olimpija
Organizirani navijači NK Maribor: Prodaja izključno preko kluba NK Maribor
Stadion Celje na dan tekme od 15.00 dalje

Opozorila:

 • Personalizacija vstopnic: Zaradi varnostnega vidika je na tekmi uvedena personalizacija vstopnic. Vstop na stadion bo mogoč le z vpisanimi osebnimi podatki na vstopnici in s priloženim osebnim dokumentom.
 • Navijaški rekviziti: Vstop na sektorje, ki so namenjeni podpornikom ekip ne bo mogoč z navijaškimi rekviziti nasprotne ekipe.

Gibalno ovirane osebe:

Gibalno ovirana oseba, ki si želi kupiti vstopnice, pošlje sporočilo na elektronski naslov: vstopnice@nzs.si in pripiše kontakt, NZS jih bo nato kontaktirala. Gibalno ovirana oseba mora vstopnico plačati, spremljevalec gibalno ovirane osebe pa ima prost vstop, potrebuje le vstopnico.


Kupi vstopnice!

 

Tekst, foto: NZS

SORODNE NOVICE

 • 08.04.2024 | Pokal Pivovarna Union
  Pokal Pivovarna Union: Mura z Rogaško, Gorica proti Beltincem
  Po žrebu sta znana polfinalna para Pokala Pivovarna Union. Mura bo v Fazaneriji gostila Rogaško, Gorica se bo na svojem igrišču merila z Beltinci.
 • 04.04.2024 | Pokal Pivovarna Union
  Beltinčani po podaljšku do mesta v polfinalu
  Beltinci so se kot zadnji uvrstili v polfinale Pokala Pivovarna Union, v podaljšku sta mrežo Ilirije zatresla Alan Kaučič in Jan Bruno Kralj.
 • 03.04.2024 | Pokal Pivovarna Union
  Na Bonifiki odločali kazenski udarci, veselili so se Prekmurci
  Črno-beli iz Murske Sobote so se na Bonifiki razveselili preboja v polfinale Pokala Pivovarna Union. Dvoboj Kopra in Mure je bil odločen po strelih z bele točke, Prekmurce pa je z nekaj odličnimi posredovanji v igri držal Klemen Mihelak.
 • 03.04.2024 | Pokal Pivovarna Union
  V polfinalu dva drugoligaša, Goričani po preobratu izločili Radomljane
  V polfinalu letošnje izvedbe Pokala Pivovarna Union bosta zaigrala vsa dva drugoligaša, saj je Gorica izločila prvoligaškega tekmeca. Radomlje so sicer povedle z golom Nina Kukovca , a so Primorci po zaslugi Harisa Kadrića, Luke Baruce in Luke Marjanca prišli do preobrata in visoke zmage.
 • 02.04.2024 | Pokal Pivovarna Union
  Slatinčani s tesno zmago v Kranju do mesta v polfinalu
  Nogometaši Rogaške so prvi polfinalisti Pokala Pivovarne Union. Slatinčani so v Kranju z izidom 3:2 premagali ekipo Triglava, ki je po zaostanku dvakrat izničila prednost gostov. Za zmago je v 72. minuti zadel Thalisson.
 • 01.04.2024 | Pokal Pivovarna Union
  Še osmerica v igri za pokalno lovoriko
  Aprilsko nogometno dogajanje na sončni strani Alp bodo kot prvi odprli četrtfinalisti Pokala Pivovarna Union. Med torkom in četrtkom bomo dobili štiri polfinaliste.
 • 11.03.2024 | Pokal Pivovarna Union
  Izžrebali pare četrtfinala Pokala Pivovarna Union, na Bonifiki obračun dveh nekdanjih prvakov
  Po žrebu v prostorih Nogometne zveze Slovenije so znani četrtfinalni pari Pokala Pivovarna Union.
 • 07.03.2024 | Pokal Pivovarna Union
  Radomljani slavili v Ljudskem vrtu, Koprčani izločili branilce naslove
  Iliriji in Triglavu so se v sredo v četrtfinalu letošnje izvedbe Pokala Pivovarna Union pridružili še nogometaši Beltincev, Gorice in Radomelj, ki so v Ljudskem vrtu po preobratu izločili Maribor.
 • 05.03.2024 | Pokal Pivovarna Union
  Med torkom in četrtkom za četrtfinale vstopnice
  Kdo si bo zagotovil mesto med osmerico? Med torkom in četrtkom bodo odigrane tekme osmine finala Pokala Pivovarna Union, prav vse dvoboje pa si boste lahko ogledali v prenosu Sportkluba ali na spletni strani NZS.
 • 29.11.2023 | Pokal Pivovarna Union
  V osmini finala tudi dva prvoligaška obračuna
  V prejšnjem tednu smo na tekmah tretjega kroga dobili šestnajsterico udeležencev osmine finala Pokala Pivovarna Union, danes pa so bili na sedežu NZS izžrebani pari osmine finala pokalnega tekmovanja.

DELI NA