Krčani doma do prve zmage

Krško - Gorica 1:0 (0:0)

* Stadion Matije Gubca, gledalcev 1100, sodniki: Sagrković (Vrhnika), Kordež (Maribor) in Pospeh (Petrovče).
* Strelec: 1:0 Kramarič (60.).
* Krško: Zalokar, Šturm, Vuklišević, Pušaver, Dušak (od 46. Drnovšek), Urbanč, Jurečič, Kramarič, Baskera (od 69. Čeh), Bučar (od 87. Pavić), Dangubić.
* Gorica: Sorčan, Gregorič, Kavčič, Jogan, Celcer, Osuji (od 79. Nagode), Grudina, Kapić, Arčon (od 70. Burgić), Franciosi (od 71. Kotnik), Žigon.
* Rumeni kartoni: Šturm, Drnovšek, Vuklišević, Kramarič, Čeh; Celcer, Burgić.
* Rdeči karton: /.

Krčani so v 4. krogu le prišli do prve zmage v sezoni. Iz treh strelov na celotni tekmi so z enim zadeli v polno, junak zmage je bil Martin Kramarič. Z zmago so se Krčani na lestvici približali današnjemu tekmecu zgolj na točko. Ta je ob dveh zmagah vpisal še drugi poraz, pa čeprav je proti tekmečevim vratom streljal desetkrat. A vsakokrat nenatančno.

Že prvi polčas je minil predvsem v znamenju nenatančnih strelov. Domači so zgolj enkrat prišli do zaključnega strela, v 20. minuti je nenatančno meril prav Kramarič. Na drugi strani so bili precej konkretnejši Novogoričani, a vseh šest poskusov Mihe Gregoriča, Gianluce Franciosija, Tineta Kavčiča, Dejana Žigona in Bedeja Osujia (ta je poskusil dvakrat) je zgrešilo cilj.

V uvodu drugega polčasa ekipi nista prihajali do strelov oziroma priložnosti, toda v 60. minuti je Kramarič razveselil domače navijače, ko je zadel za 1:0 po podaji Filipa Dangubića. Na drugi strani je prvi strel v drugem polčasu v 63. minuti sprožil Žigon, a spet žogo poslal mimo gola, tako kot tudi pet minut zatem. Podobno je storil tudi Osuji v 76. minuti, v 90. minuti pa je s strelom z glavo zgrešil še Rok Grudina.

Krčani bodo v 5. krogu prihodnjo nedeljo gostovali v Kidričevem, Gorica pa bo dan prej gostila Maribor.

Tekst: STA

Foto: www.ekipa24.si

SORODNE NOVICE

  • 05.08.2016 | Prva liga Telekom Slovenije
    Pred tekmo: Krško - Gorica
    Ob Radomljanih in Krčanih četrti krog PLTS odpirajo tudi nogometaši Krškega in Gorice. Posavci so po treh krogih še brez zmage, a se bodo lahko na domači zelenici znova zanašali na bučno podporo dvanajstega igralca - gledalcev.

DELI NA