Naslov za dijakinje Gimnazije Šiška

V četrtek, 11. 5.,  je v organizaciji Šolskega centra za pošto, ekonomijo in telekomunikacije v Športni dvorani Baza potekal finalni turnir Šolskih športnih tekmovanj v nogometu za dijakinje. V letošnjem letu se je tekmovanja udeležijo zavidljivo število srednjih šol, skozi sito področnih tekmovanj, četrtfinalnih in polfinalnih turnirjev pa so se na finalni turnir uvrstile 4 šole: ŠC Nova Gorica, ŠCPET Ljubljana, Gimnazija Šiška Ljubljana in  II. Gimnazija Maribor.

Na parketu so dekleta pokazala veliko znanja in atraktivnih potez ter akcij, posledično pa smo videli kar nekaj lepih zadetkov. Kljub tekmovalnemu naboju so tekme minile v duhu poštene igre, spoštljivega in prijateljskega odnosa do tekmic, trenerjev in sodnikov. Na koncu so najboljšo predstavo pokazale dijakinje Gimnazije Šiška, ki so ponovno osvojile naslov državnih prvakinj v šolskem nogometu.

Tekst: Nzs.si
Foto: Nzs.si

SORODNE NOVICE

 • 07.04.2017 | Šolska športna tekmovanja
  Nedelja bo dala zmagovalca Nike Premier Cup
  Konec oktobra so turnirji v Grosupljem, Kidričevem, Kopru in Krškem dali osmerico polfinalistov Nike Premier Cup, v prihajajočem vikendu pa bomo na igriščih Nacionalnega nogometnega centra Brdo dobili najboljšo ekipo v konkurenci nogometašev rojenih v letih 2003 in 2004.
 • 24.10.2016 | Šolska športna tekmovanja
  Sobota in nedelja dala polfinaliste Nike Premier Cup
  Nogometni upi, ki so rojeni v letih 2003 in 2004, so se v soboto in nedeljo dokazovali na četrtfinalnih turnirjih Nike Premier Cup. V polfinale tekmovanja so se prebili Maribor, Mura, Brinje Grosuplje, Domžale, Krško, Veržej, Gorica in Triglav.
 • 21.10.2016 | Šolska športna tekmovanja
  Sobota in nedelja s štirimi turnirji Nike Premier Cup
  Prihajajoči vikend bo spremljevalcem slovenskega nogometa znova ponudil nemalo užitkov. Ob številnih članskih dvobojih bodo na delu tudi mladi talenti, ki si po vzgledu vzornikov šele utirajo pot na velike nogometne zelenice. Sobota in nedelja bosta rezervirani za štiri četrtfinalne turnirje Nike Premier Cup.

DELI NA