30.07.2012 | A
Pričetek prodaje vstopnic za tekmo z Romunijo

Slovenska članska reprezentanca se vrača. Varovanci Slaviše Stojanovića se bodo 15. avgusta ob 20:45 v Stožicah pomerili z reprezentanco Romunije, predprodaja vstopnic pa se je že pričela. V predprodaji nižje cene vstopnic.

Selektor Stojanović je v zadnjem obdobju že večkrat poudaril pomembnost tekme z Romunijo. To je zadnja preizkušnja pred začetkom kvalifikacij za SP 2014 v Braziliji, kjer Slovenija svoje boje pričenja doma proti Švici in v gosteh proti Norveški. Zato je dobra popotnica v kvalifikacije ključna, do ugodnega rezultata z Romunijo pa bo slovenska izbrana vrsta veliko hitreje prišla tudi ob tradicionalno dobri podpori slovenskih nogometnih navdušencev.

Vstopnice so tako v predprodaji na voljo po nižjih cenah, za najugodnejšo (3. kategorija) je potrebno odšteti 11 €, za vstopnico druge kategorije 14 €, za vstopnico prve kategorije pa 19 €. Predprodaja bo potekala do 14. avgusta, vstopnice pa je mogoče kupiti na vseh standardnih prodajnih mestih Nogometne zveze Slovenije: www.nzs.si, poslovalnicah Kompasa, bencinskih servisih Petrola, poslovalnicah Eventima in trafikah 3dva, na dan tekme pa tudi na blagajni stadiona.

Kot je v navadi na reprezentančnih tekmah je tudi tokrat na voljo družinski sektor, kjer bodo veljale določene omejitve glede nakupa vstopnic, cena vstopnice za odraslega v predprodaji znaša 11 €, za otroka pa 6 €. Vstopnice za družinski sektor NZS si je možno zagotoviti v redni prodaji preko www.nzs.si in na prodajnih mestih Eventima.

Cene vstopnic:
3. kategorija: predprodaja 11€; dan tekme 15 €
2. kategorija: predprodaja 14 €; dan tekme 20 €
1. kategorija: predprodaja 19 €, dan tekme 25 €
Družinski sektor: predprodaja odrasli 11 €, otroci 6 €; na dan tekme odrasi 11 €, otroci 8 €.

DRUŽINSKI SEKTOR:
Te vstopnice so na voljo izključno v redni prodaji preko www.nzs.si in na prodajnih mestih Eventim (Ljubljana: Hiša vstopnic Citypark, Križanke – blagajna Eventim, Hiša vstopnic Hala Tivoli, Kino Šiška; Maribor: Hiša vstopnic Europark; Celje: Hiša vstopnic Citycenter). Za ta sektor veljajo posebne omejitve in sicer:
-       kupijo se lahko max. 4 vstopnice
-       velja pravilo večjega nakupa otroških kot odraslih vstopnic:
Pravilo:
1 otrok + 1 odrasli
2 otroka + 1 odrasli
3 otroci + 1 odrasli
2 otroka + 2 odrasla
Izjema:
1 otrok + 2 odrasla
 
 
Prodajna mesta:
www.nzs.si, poslovalnice Kompasa, Petrol, poslovalnice Eventime, trafike 3dva in na dan tekme na blagajni stadiona.
 
Začetek prodaje:
Ponedeljek, 30.07.2012 ob 12.00
 
Način plačila:
Visa, Euro/Mastercard, Diners in Moneta

SORODNE NOVICE

 • 01.12.2023 | A
  Euro 2024: Prednostna obravnava za slovenske navijače
  Nogometna zveza Slovenije svojim navijačem zagotavlja prednostno obravnavo pri nakupu vstopnic za tekme slovenske nogometne reprezentance v sklopu Eura 2024. Ključen podatek, ki slovenskim navijačem zagotavlja prednostno obravnavo pri žrebu, je EMŠO številka, ki jo je nujno potrebno vnesti v polje, kjer je predvidena številka ID osebnega dokumenta (Passport/ID number).
 • 01.12.2023 | A
  Razpis za odprto delovno mesto Strokovni sodelavec za trenerska usposabljanja
  Iščemo osebo, ki je pozitivno naravnana, samoiniciativna, komunikativna, odgovorna, timsko usmerjena, ima primeren odnos do sodelavcev in ostalih deležnikov, predvsem pa odgovoren odnos do kakovosti dela.
 • 30.11.2023 | A
  EURO 2024: Vse o vstopnicah na enem mestu
  Slovenska nogometna reprezentanca bo 2. decembra dobila nasprotnike, s katerimi se bo pomerila v sklopu skupinskega dela Eura 2024. Vzporedno z žrebom bo stekla tudi prva faza prodaje vstopnic za nogometni spektakel, kjer bo za slovenske navijače na voljo 10.000 vstopnic za posamično tekmo slovenske nogometne reprezentance v skupinskem delu prvenstva.
 • 30.11.2023 | A
  Slovenska nogometna reprezentanca bo v soboto dobila tekmece za Euro 2024
  Slovenska nogometna reprezentanca bo v soboto dobila tekmece za evropsko prvenstvo 2024. Evropska nogometna zveza Uefa bo žreb skupin izvedla ob 18. uri v Hamburgu, enem od desetih nemških mest, ki bodo gostila tekme EP med 14. junijem in 14. julijem prihodnje leto.
 • 27.11.2023 | A
  Slovenija leto evropskega prvenstva začenja v ZDA
  Slovenska nogometna reprezentanca bo 20. januarja 2024 odigrala pripravljalno tekmo proti ekipi ZDA na stadionu Toyota Field v San Antoniu. Tekma bo za slovensko reprezentanco odlična priložnost za pripravo na leto, v katerem bo Slovenija ponovno zaigrala na prvenstvu najboljših Stare celine.
 • 23.11.2023 | A
  EURO 2024: Vstopnice za slovenske navijače v prodaji od 1. decembra
  Po uvrstitvi slovenske nogometne reprezentance na Euro 2024 evforija med navijači ne popušča. Številni že pogledujejo proti junijskemu spektaklu v Nemčiji, kjer bo za slovenske navijače na voljo 10.000 vstopnic za posamično tekmo slovenske nogometne reprezentance v skupinskem delu prvenstva.
 • 22.11.2023 | A
  Mijatović: Verjel sem v to generacijo
  Slovenska nogometna reprezentanca je z uvrstitvijo na Euro 2024 dosegla zastavljeni cilj izpred začetka kvalifikacij, kar je razveselilo predsednika Nogometne zveze Slovenije Radenka Mijatovića, ki je verjel v to generacijo nogometašev od samega začetka.
 • 21.11.2023 | A
  Kek po preboju na evropsko prvenstvo: Slovenija je spet dihala kot eno
  Po zadnji kvalifikacijski tekmi za nogometno evropsko prvenstvo 2024, na kateri je Slovenija danes v Stožicah premagala Kazahstan in se uvrstila na Euro 2024, je selektor Matjaž Kek poudaril, da morajo biti v ospredju nogometaši, ki so si res zaslužili ta velik dosežek.
 • 21.11.2023 | A
  Hvala, navijači - slavje se nadaljuje na Kongresnem trgu
  Nogometna reprezentanca Slovenije je z uvrstitvijo na evropsko prvenstvo 2024 poskrbela za novo evforijo med navijači, primerljivo s tistimi ob prebojih na velika tekmovanja v preteklosti. Reprezentanti so se v družbi navijačev veselili že po tekmi, slavje pa se ob 16. uri nadaljuje na Kongresnem trgu.
 • 21.11.2023 | A
  Navijaj ponosno za Slovenijo
  Naša srca so družno utripala za reprezentante Slovenije, ki se je v odločilnem obračunu s Kazahstanom uvrstila na evropsko prvenstvo 2024.

DELI NA