20.05.2022 | A
Stekla prodaja vstopnic za tekmo s Švedsko in paketov za člane navijaške skupnosti

Slovenska nogometna reprezentanca bo 2. junija proti Švedski pričela s tekmovanjem v Skupini 4 v Ligi B Uefa lige narodov. Vstopnice za prvo tekmo so že v redni prodaji, medtem ko si člani navijaške skupnosti Biti kot eno lahko zagotovijo pakete za vse tri tekme po ugodnejši ceni.

Slovenska izbrana vrsta začenja nov tekmovalni cikel. Izbranci Matjaža Keka se bodo med junijem in septembrom merili v ligi B Uefa lige narodov, kjer jih čakajo atraktivni nasprotniki. Slovenija bo v okviru skupine 4 merila moči z reprezentancami Švedske, Norveške in Srbije, ki razpolagajo z zvezdniki najvišjega formata. Spektakel je zagotovljen, tako da si velja vstopnice zagotoviti čim hitreje.

Slovenija bo prvo tekmo odigrala 2. junija ob 20.45 proti Švedski v Stožicah. Tri dni kasneje bo sledilo gostovanje v Beogradu, 9. junija pa še obračun v Oslu z Norveško. Slovenci bodo junijsko reprezentančno akcijo sklenili z domačo tekmo proti Srbiji, ki bo 12. junija ob 20.45 v Stožicah. Septembrski termin prinaša dvoboj med Slovenijo in Norveško, ki bo 24. septembra ob 18.00, zadnja tekma skupinskega dela pa sledi 27. septembra ob 20.45 v gosteh proti Švedski.

Vstopnice za tekmo s Švedsko so v redni prodaji po ceni 20 € (otroci do 14. let 10 € in študenti ter dijaki 15 €). Poleg tega so na voljo tudi paketi vstopnic za vse tri domače tekme za člane navijaške skupnosti Biti kot eno po ceni 48€ (otroci do 14. let 24 € in študenti ter dijaki 36 €).

PRODAJA VSTOPNIC ZA TEKMO SLOVENIJA - ŠVEDSKA:

Kupi vstopnice..

Časovnica prodaje: Od 20. 5 dalje
Prodajna mesta: NZS.si/vstopnice, Evetnim.si, BS Petrol, Uradna prodajalna NZS Nike

Cena:

- 20€ odrasli
- 20€ odrasli (družinski sektor)
- 15€ študenti in dijaki
- 15€ študenti in dijaki (družinski sektor)
- 10€ otroci do 14. leta (družinski sektor)

PAKETNA PRODAJA ZA ČLANE BKE:

Kupi vstopnice..

Tekme:

2. 6. ob 20.45 Slovenija – Švedska
12. 6. ob 20.45 Slovenija – Srbija
24. 9. ob 18.00 Slovenija - Norveška

Časovnica prodaje: 20. 5. od 12.00 do 1. 6.
Prodajna mesta: NZS.si/vstopnice, Evetnim.si

Cena:

- 48€ odrasli
- 36€ študenti in dijaki
- 24€ otroci do 14. leta (družinski sektor)

Vsi člani navijaške skupnosti Biti kot eno bodo pred začetkom prodaje na elektronsko pošto prejeli e-sporočilo z unikatno kodo, ki omogoča ugodnejši nakup paketov. Novi člani se lahko v navijaško skupnost »BITI KOT ENO« včlanijo brezplačno preko https://www.nzs.si/NavijaskaSkupnost/ Vsi novi člani navijaške skupnosti bodo v roku 48 ur prejeli na elektronsko pošto unikatno kodo, s katero bodo lahko opravili nakup.

GIBALNO OVIRANE OSEBE:

Gibalno ovirana oseba, ki si želi kupiti posamične vstopnice ali paket, pošlje mail na ursnomhbd?myr-rh in pripiše kontakt, NZS jih bo nato kontaktirala. Gibalno ovirana oseba mora paketno vstopnico plačati, spremljevalec gibalno ovirane osebe pa ima prost vstop, potrebuje pa vstopnico.

SORODNE NOVICE

 • 13.06.2022 | A
  Odziv NZS po junijski reprezentančni akciji
  Slovenska nogometna reprezentanca je sinoči v Stožicah remizirala s Srbijo, po boljšem uvodu so gostje prvi polčas dobili z 0:2, v drugem delu pa so prerojeni Slovenci premoč kronali z zadetkoma Adama Gnezde Čerina in Benjamina Šeška. Reprezentanco je, kot že pred tem v Oslu zaradi okužbe selektorja Matjaža Keka s koronavirusom, vodil pomočnik selektorja Boštjan Cesar.
 • 12.06.2022 | A
  Z odlično igro v drugem polčasu do nove točke
  Slovenci so po točki v Oslu remizirali še s Srbi. Gostje so ob polčasu vodili z dvema goloma prednosti, po odmoru pa so Slovenci zaigrali kot prerojeni ter z goloma Adama Gnezde Čerina in Benjamina Šeška remizirali z udeleženci letošnjega svetovnega prvenstva.
 • 12.06.2022 | A
  Slovenija danes v Stožicah s Srbijo
  Slovenska nogometna reprezentanca bo drevi ob 20.45 igrala še četrto tekmo v ligi B lige narodov. Naši fantje se bodo pomerili s Srbijo v Stožicah, kjer bodo skušali popraviti vtis iz Beograda. V Stožicah se obeta lepa navijaška kulisa, saj je dan pred tekmo pošlo precej več kot 10.000 vstopnic.
 • 11.06.2022 | A
  S pravim pristopom popraviti vtis iz Beograda
  Slovenska nogometna reprezentanca bo v nedeljo ob 20.45 v Stožicah igrala še četrto tekmo v ligi B lige narodov. Potem ko je uvodoma doma izgubila proti Švedski ter z gostovanj v Srbiji in na Norveškem prinesla točko, jo zdaj spet čaka srbska vrsta. Ta je prvo medsebojno tekmo dobila s 4:1.
 • 09.06.2022 | A
  Slovenija z igralcem manj do zgodovinske točke
  Slovenska nogometna reprezentanca je po porazih s Švedsko doma in Srbijo v gosteh v ligi B lige narodov tokrat v Oslu igrala 0:0 proti Norveški. Naslednja tekma Slovence, ki jih v odsotnosti Matjaža Keka vodi Boštjan Cesar, čaka v nedeljo v Stožicah proti Srbiji.
 • 09.06.2022 | A
  Slovenija danes na Norveškem
  Slovenska nogometna reprezentanca bo drevi ob 20.45 v Oslu igrala tretjo tekmo lige B lige narodov. Tekmo proti Norveški bo vodil Boštjan Cesar, ki je zamenjal Matjaža Keka, potem ko je ta zaradi okužbe z novim koronavirusom ostal v domovini.
 • 08.06.2022 | A
  Kek zbolel, na Norveško pod taktirko Cesarja
  Slovenska nogometna reprezentanca bo popoldne odpotovala v Oslo, kjer jo v četrtek ob 20.45 čaka tretja tekma lige B lige narodov. Tam ne bo selektorja Matjaža Keka, ki je pozitiven na novi koronavirus. Kek ima nekaj blažjih simptomov, zamenjal ga bo pomočnik in nekdanji kapetan reprezentance Boštjan Cesar.
 • 05.06.2022 | A
  Slovenija nemočna v Beogradu
  Slovenska nogometna reprezentanca je po porazu s Švedsko na drugi tekmi lige B lige narodov v Beogradu izgubila še proti Srbiji z 1:4 (1:1). Izbrance Matjaža Keka naslednja preizkušnja čaka v četrtek v Oslu proti Norveški.
 • 04.06.2022 | A
  Slovenci pripravljeni na vroče gostovanje
  Slovenska nogometna reprezentanca bo po četrtkovem porazu s Švedsko v nedeljo ob 20.45 igrala drugo tekmo v ligi B lige narodov. V Beogradu bo igrala proti Srbiji, ki je uvodoma izgubila proti Norveški.
 • 02.06.2022 | A
  Neizkoriščene priložnosti usodne za Slovence
  Reprezentanca Slovenije je v novo izdajo UEFA Lige narodov vstopila s porazom. Gostitelji dvoboja s Švedsko so si pripravili nekaj zrelih priložnosti, a jih niso izkoristili, Skandinavci pa so za hrbet Jana Oblaka pospravili dve žogi.

DELI NA