06.09.2012 | A
Stožice bodo dvanajsti igralec

Začetek kvalifikacij za svetovno prvenstvo 2014 v Braziliji je pred vrati, slovenska reprezentanca pa se bo jutri ponovno predstavila v ljubljanskih Stožicah. Vstopnice za tekmo gredo dobro v promet, zato bodo jutri Stožice polne.

Slovenija bo vjutri v Stožicah ob začetku kvalifikacij za SP 2014 iskala prvi komplet točk, v goste pa prihaja močna reprezentanca Švice. Večina slovenskih reprezentantov, ki so nazadnje doma premagali Romunijo s 4:3, si je pred srečanjem želela, da bi bile Stožice tokrat ponovno slovenski dvanajsti igralec.

Vstopnice za jutrišnji nogometni spektakel so sicer še na voljo v poslovalnicah Eventima, bencinskih servisih Petrola, trafikah 3dva in drugih prodajnih mestih, potekala pa bo tudi prodaja na štadionu, v kolikor bodo jutri vstopnice še na voljo.

 

Spremenjen prometni režim

Ker bo v času tekme med Slovenijo in Švico na Stožicah (petek, 7. 9. ob 20:30) povečan promet, smo vam v sodelovanju z Javnim podjetjem Ljubljanska parkirišča in tržnice d.o.o. pripravili seznam parkirnih površin, kjer lahko pustite svoje avtomobile. Parkirna hiša pod stožiškim štadionom bo namreč odprta le za obiskovalce s parkirnimi dovolilnicami, parkirna mesta na spodnjem seznamu pa so v glavnem plačljiva.

Vse obiskovalce nogometne tekme Slovenija – Švica obveščamo, da je parkiranje možno na vseh urejenih javnih parkiriščih v okolici in sicer:

* Kranjčeva ulica, pred stavbo POP TV -118 parkirnih mest
* Kranjčeva ulica, pred Rehabilitacijskim centrom Soča – 89 pm
* Parkirišča ob Žalah (makadamsko parkirišče ob krematoriju, - 300 pm
* Žale I (glavni vhod pri Cerkvi) - 154 pm
* Žale II (pri rondoju Šmartinske ceste) – 73 pm
* Gospodarsko razstavišče – 750 pm
* Bežigrad (ob Dunajski cesti) – 62 pm

Obiskovalce vabimo, da se do stadiona pripeljejo z mestnim avtobusom št. 13 in 20.

Ob vhodu 1 je postajališče mestnega avtobusa podaljšane linije Sostro-Center Stožice št. 13. Avtobusi vozijo na liniji vsak delavnik od 5.00 ure iz Centra Stožice (z zadnjo vožnjo ob 22.25) in ob 4.55 uri s končnega postajališča Sostro (z zadnjo vožnjo ob 23.00), in sicer v času konice v 15-minutnih intervalih in izven konice v 20-minutnih do polurnih intervalih.

SORODNE NOVICE

 • 19.07.2024 | A
  Žan Celar novi član angleškega drugoligaša QPR
  Petindvajsetletni napadalec Žan Celar, ki je za slovensko nogometno reprezentanco odigral 13 tekem, se je iz Lugana preselil v London, k ekipi Queens Park Rangers. Ta igra v angleški drugi ligi in je že potrdila prestop.
 • 02.07.2024 | A
  Dobrodošli doma!
  Slovenski nogometaši, ki so v ponedeljek v osmini finala evropskega prvenstva v Nemčiji šele po izvajanju enajstmetrovk izgubili proti Portugalski, so se po zgodovinskem dosežku danes na Kongresnem trgu v Ljubljani navijačem zahvalili za vso podporo med EP. Nogometaši so ob zahvalah poudarili tudi željo po čimprejšnjem vnovičnem takšnem sprejemu.
 • 02.07.2024 | A
  Pozdravite slovenske junake na Kongresnem trgu
  Slovenski nogometaši, ki so v ponedeljkovi tekmi osmine finala UEFA evropskega prvenstva v Nemčiji šele po izvajanju enajstmetrovk izgubili proti Portugalski, se bodo po zgodovinskem dosežku danes ob 18. uri svojim privržencem za podporo zahvalili na Kongresnem trgu v Ljubljani.
 • 02.07.2024 | A
  Kek: Dokazali smo, kako se bori za dres
  Selektor slovenske nogometne reprezentance Matjaž Kek je po porazu po enajstmetrovkah v osmini finala evropskega prvenstva proti favorizirani Portugalski dejal, da kljub zgodovinskemu uspehu ne moreš slaviti po porazu, da pa je v grenkobi veliko sladkega.
 • 01.07.2024 | A
  Bravo, fantje!
  Slovenska nogometna reprezentanca je v osmini finala evropskega prvenstva v Nemčiji po enajstmetrovkah izgubila proti Portugalski z 0:3, potem ko so Josip Iličić, Jure Balkovec in Benjamin Verbič zgrešili vse tri strele z bele točke.
 • 01.07.2024 | A
  Več tisoč navijačev v Frankfurtu poskrbelo za dobro vzdušje pred tekmo s Portugalsko
  Navijači so se že dodobra ogreli v navijaški coni v Frankfurtu, kjer so se zbrali pred večerno tekmo osmine finala evropskega prvenstva med nogometnima reprezentancama Slovenije in Portugalske. Pozneje so skupno odšli proti stadionu.
 • 01.07.2024 | A
  Nogometna vročica se znova seli tudi na ulice slovenskih mest
  Nogometna vročica se bo z današnjo zgodovinsko tekmo slovenske reprezentance, ki se bo ob 21. uri prvič doslej merila v izločilnih bojih evropskega prvenstva in bo za vstop v četrtfinale poskušala premagati Portugalsko, iz nemških stadionov znova preselila na slovenske ulice. Lep nogometni večer bi utegnila pokvariti le slaba vremenska napoved.
 • 30.06.2024 | A
  Gnezda Čerin: Zakaj ne bi še enkrat presenetili
  Slovenci se bodo za preboj v četrtfinale evropskega prvenstva pomerili s Portugalci, ki so favoriti, a sta Matjaž Kek in Adam Gnezda Čerin poudarila, da v slovenskem taboru vlada izjemna energija.
 • 30.06.2024 | A
  Informacije za obiskovalce tekme reprezentance v Frankfurtu
  Pred zgodovinsko tekmo naše reprezentance smo za vse, ki si boste tekmo ogledali v Frankfurtu, pripravili nekaj pomembnih informacij.
 • 29.06.2024 | A
  Ne bojimo se Portugalske
  Slovenska nogometna reprezentanca bo v nedeljo odpotovala v Frankfurt, kjer jo v ponedeljek ob 21. uri čaka tekma osmine finala evropskega prvenstva proti Portugalski. Slovenska javnost z zanimanjem pričakuje obračun z enim favoritov prvenstva, tudi slovenski košarkarski as Luka Dončić verjame v uspeh.

DELI NA