17.01.2013 | A
V petek po vstopnice za prvo letošnjo tekmo
Veliko zanimanje za tekmo med Slovenijo in Bosno in Hercegovino se je izkazalo že pred časom, v petek pa bodo tisti, ki si želijo tekmo ogledati v živo, to zanimanje lahko tudi potrdili. Ob 12. uri se namreč prične prodaja vstopnic za ponovni debi Srečka Katanca na klopi slovenske nogometne reprezentance.

Prodaja se bo preko prodajnih mest Nogometne zveze Slovenije (www.nzs.si, servisi Petrol, poslovalnice Eventima, trafike 3dva) pričela v petek, 18. januarja ob 12. uri, vstopnice pa bodo tokrat na voljo po enotni ceni. V predprodaji, ki se zaključi 3. februarja, bo cena le-teh znašala 18 EUR, medtem ko bo cena od 4. februarja do tekme 23 EUR.

Nogometna zveza Slovenije ob tem obvešča navijače reprezentance BiH, da jim bo omogočen vstop samo v sektor za gostujoče navijače (sektor D) in jih poziva, da to upoštevajo pri nakupu vstopnic.Prijateljska tekma
SLOVENIJA – BOSNA IN HERCEGOVINA
Stadion Stožice – Ljubljana
Sreda, 06.02.2013 ob 18:00 uri

Pričetek prodaje vstopnic:
18. januar ob 12:00

Prodajna mesta:
www.nzs.si, bencinski servisi Petrol, poslovalnice Eventim, trafike 3dva

Cene vstopnic v predprodaji (do vključno 3. februarja):
Enotna cena vstopnice 18 €  
DRUŽINSKI SEKTOR odrasli 14 € in otroci do 14. let 9 €
SEKTOR ZA NAVIJAČE BIH 18 €

Cene vstopnic od 4. februarja naprej:
Enotna cena vstopnice 23 €  
DRUŽINSKI SEKTOR odrasli 17 € in otroci do 14. let 11 €
SEKTOR ZA NAVIJAČE BIH 23 €

DRUŽINSKI SEKTOR:
Te vstopnice bodo na voljo izključno v redni prodaji preko www.nzs.si in na prodajnih mestih Eventim (Ljubljana: Hiša vstopnic Citypark, Križanke – blagajna Eventim, Hiša vstopnic Hala Tivoli, Kino Šiška; Maribor: Hiša vstopnic Europark; Celje: Hiša vstopnic Citycenter). Za ta sektor veljajo posebne omejitve in sicer velja pravilo večjega nakupa otroških kot odraslih vstopnic.

Pravilo:
1 otrok + 1 odrasla oseba
2 otroka + 1 odrasla oseba
3 otroci + 1 odrasla oseba
2 otroka + 2 odrasli osebi
3 otroci + 2 odrasli osebi
Izjema:
1 otrok + 2 odrasli osebi

GIBALNO OVIRANE OSEBE
Vstopnice za gibalno ovirane osebe se lahko naročijo izključno po elektronski pošti na naslov ursnomhbd?myr-rh in so brezplačne. Cena vstopnice za spremljevalce gibalno oviranih oseb je v predprodaji 18 €, od 04.02.2013 pa 23 €.

OMEJITEV NAKUPA VSTOPNIC:
Ena oseba lahko kupi največ 6 vstopnic.

SEKTOR ZA NAVIJAČE BIH:
Sektor za navijače BIH se nahaja na D tribuni.

Način plačila vstopnic preko interneta:
Visa, Euro/Mastercard, Diners in Moneta

Tekst: NZS

SORODNE NOVICE

 • 02.07.2024 | A
  Dobrodošli doma!
  Slovenski nogometaši, ki so v ponedeljek v osmini finala evropskega prvenstva v Nemčiji šele po izvajanju enajstmetrovk izgubili proti Portugalski, so se po zgodovinskem dosežku danes na Kongresnem trgu v Ljubljani navijačem zahvalili za vso podporo med EP. Nogometaši so ob zahvalah poudarili tudi željo po čimprejšnjem vnovičnem takšnem sprejemu.
 • 02.07.2024 | A
  Pozdravite slovenske junake na Kongresnem trgu
  Slovenski nogometaši, ki so v ponedeljkovi tekmi osmine finala UEFA evropskega prvenstva v Nemčiji šele po izvajanju enajstmetrovk izgubili proti Portugalski, se bodo po zgodovinskem dosežku danes ob 18. uri svojim privržencem za podporo zahvalili na Kongresnem trgu v Ljubljani.
 • 02.07.2024 | A
  Kek: Dokazali smo, kako se bori za dres
  Selektor slovenske nogometne reprezentance Matjaž Kek je po porazu po enajstmetrovkah v osmini finala evropskega prvenstva proti favorizirani Portugalski dejal, da kljub zgodovinskemu uspehu ne moreš slaviti po porazu, da pa je v grenkobi veliko sladkega.
 • 01.07.2024 | A
  Bravo, fantje!
  Slovenska nogometna reprezentanca je v osmini finala evropskega prvenstva v Nemčiji po enajstmetrovkah izgubila proti Portugalski z 0:3, potem ko so Josip Iličić, Jure Balkovec in Benjamin Verbič zgrešili vse tri strele z bele točke.
 • 01.07.2024 | A
  Več tisoč navijačev v Frankfurtu poskrbelo za dobro vzdušje pred tekmo s Portugalsko
  Navijači so se že dodobra ogreli v navijaški coni v Frankfurtu, kjer so se zbrali pred večerno tekmo osmine finala evropskega prvenstva med nogometnima reprezentancama Slovenije in Portugalske. Pozneje so skupno odšli proti stadionu.
 • 01.07.2024 | A
  Nogometna vročica se znova seli tudi na ulice slovenskih mest
  Nogometna vročica se bo z današnjo zgodovinsko tekmo slovenske reprezentance, ki se bo ob 21. uri prvič doslej merila v izločilnih bojih evropskega prvenstva in bo za vstop v četrtfinale poskušala premagati Portugalsko, iz nemških stadionov znova preselila na slovenske ulice. Lep nogometni večer bi utegnila pokvariti le slaba vremenska napoved.
 • 30.06.2024 | A
  Gnezda Čerin: Zakaj ne bi še enkrat presenetili
  Slovenci se bodo za preboj v četrtfinale evropskega prvenstva pomerili s Portugalci, ki so favoriti, a sta Matjaž Kek in Adam Gnezda Čerin poudarila, da v slovenskem taboru vlada izjemna energija.
 • 30.06.2024 | A
  Informacije za obiskovalce tekme reprezentance v Frankfurtu
  Pred zgodovinsko tekmo naše reprezentance smo za vse, ki si boste tekmo ogledali v Frankfurtu, pripravili nekaj pomembnih informacij.
 • 29.06.2024 | A
  Ne bojimo se Portugalske
  Slovenska nogometna reprezentanca bo v nedeljo odpotovala v Frankfurt, kjer jo v ponedeljek ob 21. uri čaka tekma osmine finala evropskega prvenstva proti Portugalski. Slovenska javnost z zanimanjem pričakuje obračun z enim favoritov prvenstva, tudi slovenski košarkarski as Luka Dončić verjame v uspeh.
 • 28.06.2024 | A
  Stekla prodaja vstopnic za Portugalsko
  Evropska nogometna zveza (UEFA) je danes, kot napovedano, v prodajo sprostila 6.000 vstopnic za slovenske navijače za tekmo osmine finala UEFA evropskega prvenstva med Portugalsko in Slovenijo. 

DELI NA