22.09.2009 | A
Vstopnice za Slovaško hitro pošle


Nogometna zveza Slovenije je danes v prodajo sprostila vstopnice namenjene prosti prodaji, ki pa so zaradi izjemnega odziva kupcev pošle v pičlih desetih minutah prodaje na NZS.si. NZS je slovaško zvezo tako že zaprosila za dodaten kontingent vstopnic, trenutno pa so v prodaji le še aranžmaji (z vključenimi vstopnicami) preko sponzorja NZS – agencije Kompas.

Nogometna zveza Slovenije bo od Slovakov prejela 2.300 vstopnic, ki so bile v prodajo sproščene preko različnih kanalov. 600 vstopnic je šlo v prodajo preko spletne strani www.nzs.si/Vstopnice, skupno 400 vstopnic pa članom navijaških skupin (Viole in Slovenija Supporters), ki na domačih tekmah skrbijo zato, da je Ljudski vrt dvanajsti igralec slovenske reprezentance. Partnerska agencija NZS in sponzor reprezentance, Kompas d.d., je dobil na razpolago 500 vstopnic za prodajo v svojih aranžmajih. Po dogovoru med vodstvom NZS in reprezentanti Slovenije so igralci dobili možnost nakupa 200 vstopnic, 400 vstopnic je bilo namenjenih za člane organov NZS oziroma za člane nogometne družine. Sponzorji in drugi partnerji NZS so imeli možnost nakupa skupno 200 vstopnic, kar skupaj s prej omenjanimi znese 2.300 vstopnic, ki jih je NZS namenila slovaška zveza.

Glede na izjemno povpraševanje po vstopnicah je Nogometna zveza Slovenije pri slovaški nogometni zvezi urgentno zaprosila za povečanje števila vstopnic namenjenih slovenskim navijačem. Naj k temu dodamo pojasnilo, da pravilnik FIFA za kvalifikacije SP 2010 ne omenja kvote 10% za gostujoče navijače in to prepušča individulanemu dogovoru med zvezami (ob gostovanju v Mariboru je NZS Slovakom namenila 1100 vstopnic, ki pa so jih bili izkoristili le manjši del). Naj za konec dodamo, da je Kompas do 13. ure razprodal že štiri od desetih avtobusov, ki bodo proti Bratislavi krenili 10.10. Cena 88 EUR na osebo vključuje avtobusni prevoz, kratek krožni ogled Bratislave in vstopnico za tekmo. Takoj ko NZS dobi odgovor slovaške zveze glede morebitne dodatne kvote, bomo o tem poročali na NZS.si.

Tekst: NZS/MK,US
Foto: TAKA

SORODNE NOVICE

 • 27.09.2022 | A
  Mojstrovina Šeška za obstanek v drugem razredu UEFA Lige narodov
  Slovenci se v Stockholmu veselijo obstanka v drugi diviziji UEFA Lige narodov. Četa selektorja Matjaža Keka je na Švedskem iztržila točko, potem ko je domo mrežo sredi prvega polčasa z mojstrskim evrogolom načel Benjamin Šeško.
 • 27.09.2022 | A
  Danes Slovenija na Švedskem za obstanek v ligi B
  Slovenska nogometna reprezentanca bo drevi ob 20.45 igrala odločilno tekmo za obstanek v ligi B lige narodov. Izbranci Matjaža Keka bodo gostovali v Stockholmu pri Švedski, cilj pa je osvojitev vsaj točke, ki bi jih zadržala v tem rangu tekmovanja.
 • 26.09.2022 | A
  Kek: Imamo psihološko prednost, Švedi pa podporo s tribun
  Slovenska nogometna reprezentanca bo v torek ob 20.45 igrala odločilno tekmo za obstanek v ligi B lige narodov. Izbranci Matjaža Keka bodo gostovali v Stockholmu pri Švedski, cilj pa je osvojitev vsaj točke, ki bi jih zadržala v tem rangu tekmovanja.
 • 26.09.2022 | A
  Slovenci prispeli na Švedsko
  Slovenska nogometna reprezentanca je prispela v Stockholm, kjer bo v ponedeljek ob 20.45 odigrala zadnjo kvalifikacijsko tekmo v Skupini 4 aktualne izvedbe Uefa lige narodov
 • 25.09.2022 | A
  Slovenija proti Švedski potrebuje točko
  Slovenska nogometna reprezentanca se je po sobotni odmevni zmagi proti Norveški znašla v položaju, ko sama odloča v svoji usodi, kar zadeva obstanek v ligi B lige narodov. Izbranci Matjaža Keka bodo morali na Švedskem osvojiti vsaj točko, da uresničijo zastavljeni cilj.
 • 24.09.2022 | A
  S preobratom v razprodanih Stožicah ugnali Norvežane
  Reprezentanca Slovenije je v razprodanih Stožicah premagala Norveško, zasedba selektorja Matjaža Keka pa s preobratom, ki sta ga kreirala Andraž Šporar in Benjamin Šeško, ostaja v igri za obstanek v drugem razredu UEFA Lige narodov.
 • 24.09.2022 | A
  Slovenci v razprodanih Stožicah danes proti Norveški
  Slovenska nogometna reprezentanca bo danes ob 18. uri v Stožicah igrala predzadnjo tekmo v tej izvedbi lige narodov. V ligi B in skupini 4 bo gostila vodilno Norveško z Erlingom Haalandom na čelu. Kakšen magnet za gledalce je ta odlični napadalec Manchester Cityja, kaže tudi to, da je tekma razprodana.
 • 23.09.2022 | A
  Kek: Izhodišče za razprodane Stožice je dobro
  Selektor slovenske nogometne reprezentance Matjaž Kek je na Brdu pri Kranju pred razprodano sobotno tekmo lige narodov proti Norveški v Stožicah, ta bo ob 18. uri, poudaril, da je izhodišče pred tekmo dobro, da pa jih čaka najbolj kompaktna zasedba skupine 4 v ligi B.
 • 23.09.2022 | A
  Stožice razprodane za sobotni spektakel
  Obračun Uefa lige narodov med Slovenijo in Norveško je pritegnil veliko zanimanje pri slovenskih nogometnih navijačih, saj so pošle prav vse vstopnice. Ker je stadion razprodan, vse obiskovalce tekme naprošamo, da se na prizorišče dvoboja odpravijo pravočasno.
 • 22.09.2022 | A
  Reprezentanti stopnjujejo priprave na Norvežane
  Slovenska nogometna reprezentanca je danes na Brdu pri Kranju opravila nov trening pred prihajajočo tekmo z Norveško. Tokrat je prvič vadila v kompletni zasedbi, saj je se je na zelenicah Nacionalnega nogometnega centra potil tudi Jan Oblak, ki je uvodni del priprav treniral po posebnem programu.

DELI NA