19.10.2022 | A
Vstopnice za tekmo s Črno goro v prodaji

Slovenska nogometna reprezentanca bo 20. novembra ob 15.00 v Stožicah odigrala še zadnjo tekmo v koledarskem letu. Izbranci Matjaža Keka se bodo pomerili s Črno goro, vstopnice pa so že v prodaji.

Po odličnem zaključku Uefine lige narodov, kjer so si Slovenci z nizom štirih tekem brez poraza priigrali obstanek v Ligi B, bo slovenska nogometna reprezentanca sklenila koledarsko leto s prijateljsko tekmo proti Črni gori, ki bo ob enem tudi zadnja tekma pred marčevskim pričetkom kvalifikacij za evropsko prvenstvo 2024.

Naši fantje si znova želijo polnih tribun, ki so jih ponesle do zmage nad Norvežani. V odlični atmosferi bo nedvomno precej lažje nabirati točke tudi v prihajajočih kvalifikacijah.

Nogometna zveza Slovenije je za zadnjo tekmo slovenske reprezentance v letu 2022 pripravila številne ugodnosti, s katerimi se želi zahvaliti navijačem za zvesto podporo. Redna cena vstopnic za odrasle ostaja 20€, vendar si lahko vsi člani navijaške skupnosti »Biti kot eno« zagotovijo vstopnice po ceni 10€. Novi člani se lahko v navijaško skupnost »BITI KOT ENO« včlanijo brezplačno preko https://www.nzs.si/NavijaskaSkupnost/.

Posebna ugodnost je tokrat namenjena predvsem družinam, saj so vstopnice za otroke do 14. leta starosti brezplačne.

Kupi vstopnice

REDNA PRODAJA VSTOPNIC:

Časovnica prodaje: Od 19.10 dalje.
Prodajna mesta: NZS.si/vstopnice, Evetnim.si, BS Petrol, Uradna prodajalna NZS Nike

Cena:

- 20€ - odrasli
- BREZPLAČNO - otroci do 14. leta (Prevzem brezplačnih vstopnic je mogoč zgolj preko Eventima in Uradne prodajalne NZS Nike)

VSTOPNICE ZA ČLANE NAVIJAŠKE SKUPNOSTI BITI KOT ENO:

Časovnica prodaje: Od 19.10 do vključno 18.11.

Prodajna mesta: NZS.si/vstopnice, Evetnim.si

Cena:

- 10€ odrasli
- BREZPLAČNO - otroci do 14. leta

Omejitev: Vsak član navijaške skupnosti »Biti kot eno« lahko kupi /  prevzame skupaj do 8 vstopnic, od tega največ 4 otroške vstopnice. 

Vsi člani navijaške skupnosti Biti kot eno so pred začetkom prodaje na elektronsko pošto prejeli e-sporočilo z unikatno kodo, ki omogoča ugodnejši nakup paketov.

Novi člani se lahko v navijaško skupnost »Biti kot eno« včlanijo brezplačno preko https://www.nzs.si/NavijaskaSkupnost/. Vsi novi člani navijaške skupnosti bodo v roku 48 ur od včlanitve prejeli na svoj elektronski naslov unikatno kodo, s katero bodo lahko opravili nakup.

GIBALNO OVIRANE OSEBE:

Gibalno ovirana oseba, ki si želi kupiti vstopnice, naj pošlje mail na Vstopnice NZS in pripiše kontakt, NZS jih bo nato kontaktirala. Gibalno ovirana oseba mora vstopnico plačati, spremljevalec gibalno ovirane osebe ima prost vstop, potrebuje pa vstopnico.

 

Tekst: MKo
Foto: m24.si

SORODNE NOVICE

 • 26.03.2023 | A
  Slovenci po Kazahstanu premagali še San Marino
  Reprezentanca Slovenije je kvalifikacije za evropsko prvenstvo 2024 odprla z dvema zmagama, po slavju v Kazahstanu je v Stožicah premagala še San Marino. Gostitelji dvoboja so prevladovali od prve minute, ob zadetku Benjamina Šeška pa so si gostje drugi gol zabili po predložku Žana Vipotnika.
 • 25.03.2023 | A
  Kek si ob novi zmagi želi tudi dobro zasedenih tribun
  Reprezentanca Slovenije se na Brdu pri Kranju pripravlja na nedeljsko tekmo kvalifikacij za evropsko prvenstvo 2024 proti San Marinu. Slovenci so po uvodnem uspehu v Kazahstanu favoriti tudi na drugem obračunu kvalifikacij, ki se bo začel ob 18. uri. Tri točke so tako jasen cilj.
 • 25.03.2023 | A
  Pomembne informacije pred tekmo s San Marinom
  Pred prvo domačo tekmo Slovenije v Stožicah, kjer v nedeljo gostuje San Marino, vlada veliko zanimanje, zato vsem navijačem priporočamo, da se seznanijo s pomembnimi informacijami pred tekmo.
 • 24.03.2023 | A
  Po zmagovalnem uvodu po uspešno nadaljevanje v Stožice
  Slovenska reprezantanca je kvalifikacije za evropsko prvenstvo 2024 odprla s tremi točkami. Bijol, Vipotnik, Brekalo in Oblak, ki so stopili pred novinarske mikrofone, so se strinjali, da je zmaga v Kazahstanu dober začetek, a je potrebno uvodu že v nedeljo dodati uspešno nadaljevanje.
 • 23.03.2023 | A
  Prvenca Brekala in Vipotnika za preobrat in zmago Slovenije
  Reprezentanca Slovenije je kvalifikacije za evropsko prvenstvo 2024 odprla z zmago. Slovenci so v oddaljeni Astani po preobratu ugnali Kazahstan, tri točke sta s strelskim prvencem v dresu izbrane vrste priigrala David Brekalo in Žan Vipotnik.
 • 23.03.2023 | A
  Slovenija danes pričenja kvalifikacije
  Slovenska nogometna reprezentanca bo danes ob 16. uri po slovenskem in 21. uri po lokalnem času v Astani začela kvalifikacije za evropsko prvenstvo 2024.
 • 22.03.2023 | A
  Kek: Igramo za Slovenijo
  Slovenska nogometna reprezentanca bo v četrtek ob 16. uri po slovenskem in 21. uri po lokalnem času v Astani začela kvalifikacije za evropsko prvenstvo 2024. Izbranci Matjaža Keka, med katerimi manjkata Andraž Šporar in Jasmin Kurtić, nekaj pa je še načetih igralcev, imajo za obračun s Kazahstanom tri točke.
 • 22.03.2023 | A
  Slovenci prispeli v Astano, popoldan uradni trening
  Slovenska nogometna reprezentanca je včeraj po sedem ur dolgem letu nekaj čez 22.00 po slovenskem času prispela v Astano, ki je naše fante pričakala z desetimi stopinjami pod ničlo. Reprezentanci se je pridružil tudi Vanja Drkušić, ki je v kazahstansko prestolnico priletel iz Sočija.
 • 21.03.2023 | A
  Bijol: Ne bežimo od vloge favorita
  Slovenska nogometna reprezentanca se intenzivno pripravlja na uvodni kvalifikacijski tekmi proti Kazahstanu in San Marinu. Fantje so včeraj trenirali na igrišču z umetno podlago v Kranju, danes pa na naravni zelenici v Nacionalnem nogometnem centru Brdo
 • 20.03.2023 | A
  Slovenska reprezentanca pričela s pripravami na uvodna kvalifikacijska obračuna
  Slovenska nogometa reprezentanca se je zbrala na Brdu pri Kranju, kjer se bo pripravljala na uvodni tekmi v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo 2024. Izbranci Matjaža Keka bodo v četrtek ob 16.00 gostovali v Kazahstanu, medtem ko jih v nedeljo, 26. marca čaka še obračun s San Marinom v ljubljanskih Stožicah.

DELI NA