Datum od
Datum do

16.06.2024 | A
Kek: Debel led je prebit
Slovenski nogometaši so na uvodni tekmi evropskega prvenstva proti Danski pokazali dobro predstavo in bili povsem enakovreden tekmec. Slovenski selektor Matjaž Kek je na novinarski konferenci po tekmi nogometašem čestital za dobro odigrano tekmo, a vseeno vidi prostor za napredek. Pohvalil je tudi navijače.
16.06.2024 | A
Iz Stuttgarta z veliko točko
Slovenska nogometna reprezentanca je na svoji uvodni tekmi evropskega prvenstva v Stuttgartu igrala neodločeno 1:1 (0:1) z Dansko.
15.06.2024 | A
Kek: Favoriti so zato, da se jih premaga
Slovenska nogometna reprezentanca bo v nedeljo ob 18. uri v Stuttgartu začela nastope na svojem drugem evropskem prvenstvu v zgodovini. Tokrat se bo za uvod pomerila z Dansko. Matjaž Kek je pred obračunom poudaril, da bodo poskusili priti do ugodnega izida proti izjemno kakovostnemu tekmecu.
15.06.2024 | A
Informacije pred tekmo reprezentance v Stuttgartu
Za vse navijače, ki boste v Stuttgartu podpirali nogometno reprezentanco Slovenije, smo pripravili nekaj ključnih informacij pred jutrišnjo tekmo. Oblecite se v belo!
14.06.2024 | A
Mijatović: Pričakujem, da bo rekord iz Amsterdama padel
Predsednik Nogometne zveze Slovenije Radenko Mijatović pred evropskim prvenstvom v Nemčiji napoveduje odlično organizacijo in velik obisk slovenskih navijačev.
14.06.2024 | A
Šporar in Brekalo o Dancih
Slovenska nogometna reprezentanca je vse bližje svoji uvodni tekmi na evropskem prvenstvu v Nemčiji. Izbranci Matjaža Keka so v Wuppertalu opravili nov trening pred nedeljskim obračunom z Dansko, ki se bo začel ob 18. uri v Stuttgartu. Vadila sta tudi Andraž Šporar, ki je že zatresel dansko mrežo, in David Brekalo.
14.06.2024 | A
Slovenski nogomet ponosen na reprezentanco
Poglejmo si, kje so na nogometno pot stopili naši reprezentanti.
14.06.2024 | A
Nemčija in Škotska odpirata 17. evropsko prvenstvo v nogometu
Reprezentanci Nemčije in Škotske bosta drevi ob 21. uri v Münchnu odprli 17. evropsko prvenstvo v nogometu. Na njem bo naslov branila Italija, po 24 letih pa bo na zaključnem turnirju nastopila tudi Slovenija.
13.06.2024 | A
Pričenja se Studio Slovenija
Pred nami je deset oddaj Studio Slovenija s posebnimi gosti in ekskluzivno vsebino neposredno iz Wuppertala, kjer je nastanjena slovenska izbrana vrsta.
13.06.2024 | A
Stojanović bo nared za tekmo z Dansko, , Kurtić poudarja pomen dobrega vzdušja
Iz Wuppertala sta se oglasila Petar Stojanović, ki bo v nedeljo nared za tekmo z Dansko, in veteran Jasmin Kurtić.
12.06.2024 | A
Slovenski nogometaši začeli priprave v Wuppertalu
Slovenska nogometna reprezentanca je danes prvič vadila v Wuppertalu. Uvodni trening izbrancev Matjaža Keka pred začetkom evropskega prvenstva v Nemčiji si je ogledalo nekaj tisoč lokalnih nogometnih privržencev, kar je razveselilo slovenski tabor.
12.06.2024 | A
S pobudo Z vami smo v oporo športnikom
Duševno zdravje kot vezni člen sodelovanja med Nogometno zvezo Slovenije in Skupino Triglav.
11.06.2024 | A
Foto: Slovenci prispeli na prizorišče Eura
Slovenska nogometna reprezentanca je danes popoldan z letališča Jožeta Pučnika odletala v proti Düsseldorfu, kjer jo je ob pristanku pričakal simpatičen sprejem gostiteljev evropskega prvenstva 2024.
11.06.2024 | A
Prvi izziv nas čaka v Stuttgartu
Prvi žvižg tokratne izvedbe Eura bo že v petek zazvenel v Münchnu, enem od desetih nemških mest, ki gostijo tekmovanje stare celine. Za Kekove izbrance se bo tekmovanje začelo dva dni zatem v Stuttgartu.
11.06.2024 | A
Reprezentanti opravili zadnji trening pred potjo v Nemčijo
Naša izbrana vrsta je danes opravila zadnji trening na Brdu, popoldne pa jo čaka pot v Wuppertal, kjer bo za čas prvenstva baza slovenske reprezentance. Vtise ob koncu priprav sta strnila Tomi Horvat in Erik Janža.
10.06.2024 | A
Pred odhodom v Nemčijo v mislih le Danci
Slovenska nogometna reprezentanca je po pripravljalni tekmi z Bolgarijo in prosti nedelji pričela s sklepnim delom priprav na evropsko prvenstvo. Slovenci so v Nacionalnem nogometnem centru Brdo opravili nov trening, usmerjen proti nedeljski tekmi z Danci v Stuttgartu.
09.06.2024 | A
Odmevi po tekmi z Bolgarijo
Naša izbrana vrsta je v vročem sobotnem popoldnevu odigrala zadnjo pripravljalno tekmo pred potjo v Nemčijo. Tokrat so Kekovim izbrancem nasproti stali Bolgari, ki so se izkazali za trd oreh: reprezentanca se je od Stožic poslovila z remijem.
08.06.2024 | A
Pred začetkom evropskega prvenstva še remi z Bolgarijo
Izbrana vrsta Slovenije je na zadnji pripravljalni tekmi pred začetkom evropskega prvenstva v Nemčiji remizirala z Bolgarijo. Gostje so v Stožicah hitro povedli z enajstmetrovko Kirila Despodova, le deset minut kasneje pa je za končnih 1:1 zadel Andraž Šporar.
07.06.2024 | A
Kek izbral šestindvajseterico za Evropsko prvenstvo
Selektor Matjaž Kek je po zadnjem treningu pred tekmo z Bolgarijo sprejel odločitev o šestindvajseterici, ki bo odpotovala v Nemčijo.
07.06.2024 | A
Slovenija po zmago nad Bolgari, končni seznam za Euro po treningu
Slovenska nogometna reprezentanca bo v soboto ob 15. uri v Stožicah igrala še zadnjo pripravljalno tekmo pred odhodom na evropsko prvenstvo v Nemčijo. Tekmec bo Bolgarija, želja pa nova zmaga za dobro popotnico. Selektor Matjaž Kek pa bo končni seznam igralcev sporočil po današnjem treningu.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
...
108
109
110

DELI NA