Datum od
Datum do

25.02.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Mariboru derbi in vodstvo na lestvici
Nogometaši Maribora so v 22. krogu državnega prvenstva v Ljudskem vrtu premagali Olimpijo z 1:0 (0:0).
25.02.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Rudar do točke v izdihljajih tekme
Nogometaši velenjskega Rudarja in Domžal so se v 22. krogu Prve lige Telekom Slovenije razšli z 1:1 (0:0).
25.02.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Sanjski začetek za Aluminij
Nogometaši Kalcerja iz Radomelj so v 22. krogu Prve lige Telekom Slovenije v Domžalah izgubili proti Aluminiju z 0:3 (0:0).
25.02.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
V celjskem napadu tudi Portugalec
Celjani bodo v pomladanskim del Prve lige Telekom Slovenije zakorakali jutri, ko bodo gostovali na koprski Bonifiki. Igor Jovićević v obračunu s konkurentom za četrto mesto še ne bo mogel računati na najnovejšo pridobitev grofov.
24.02.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
V derbi z visokimi pričakovanji
Prva liga Telekom Slovenije je nazaj! In že uvodno pomladansko dejanje bo v sobotnem večeru ponudilo tudi spopad Mariborčanov in Ljubljančanov. Derbi poleg prestiža prinaša tudi prvo mesto, ki si ga močno želijo v mariborskem kot tudi ljubljanskem taboru.
24.02.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Pred tekmo: Koper - Celje
V nadaljevanju sezone se oster boj obeta tudi za četrto mesto, ki bo ob ugodnem razpletu pokalnega tekmovanja prineslo še zadnjo evropsko vozovnico. Prvi spomladanski krog bosta zaključila prav konkurenta za četrto mesto – Koper in Celje.
24.02.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Pred tekmo: Krško - Gorica
Na zelenici Stadiona Matije Gubca se bosta v uvodnem krogu nadaljevanja PLTS udarili zasedbi, ki spomladi veliko stavita na mladostno zagnanost. Krčani spomladi merijo na obstanek, ambicije Gorice so povezane z bojem za četrto mesto.
24.02.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Pred tekmo: Maribor - Olimpija
Že prvo spomladansko dejanje bo ponudilo derbi Mariborčanov in Ljubljančanov. Rivala se bosta pred razprodanimi tribunami udarila za tri velike točke, prvo mesto in odlično popotnico za nadaljevanje sezone. Komu bo derbi ponudil več veselja?
23.02.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Pred tekmo: Rudar Velenje - Domžale
Domžalčani se v pomlad podajajo brez rezultatskega pritiska, a z jasno usmeritvijo na dobro izvedbo zastavljenih ciljev povezanih z igro. Pomlajena ekipa uvodoma gostuje pri Rudarju, ki bo z nespremenjeno ekipo spomladi napadel četrto mesto.
23.02.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Pred tekmo: Kalcer Radomlje - Aluminij
Prva liga Telekom Slovenije se vrača na stadione in male ekrane. V nadaljevanje sezone bosta kot prva zakorakala zadnjeuvrščena kluba. Radomljane in Kidričane čaka v Domžalah izjemno pomemben dvoboj, kdo bo uspešnejši?
23.02.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Pogled v pomlad: Maribor
Maribor je zimski premor preživel tam, kjer želi ostati tudi po zadnjem, 36. krogu prvenstva - na vrhu lestvice. Štajerci so priprave opravili brez večjih pretresov, cilj za pomlad pa je jasen, Milaničevi varovanci bodo skušali z uigrano ekipo ponoviti jesenski niz in sezono skleniti pred konkurenco.
23.02.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Svetlan Kosić peta zimska pridobitev Krčanov
Svetlan Kosić je po Tonćiju Mujanu, Nikoli Gatariću ter Roki Nakiću in Urošu Jovanovića, ki so ju Posavci prav tako predstavili danes, peta zimska pridobitev krškega prvoligaša.
23.02.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Radomljani nad Aluminij tudi z novimi obrazi
Dneve in ure do nadaljevanja Prve lige Telekom Slovenije odštevajo tudi v taboru Radomelj. Zadnja ekipa prvenstva je tik pred zdajci posegla po trenerski zamenjavi, v pomemben sobotni obračun z Aluminijem pa se bo Adnan Zildžović podal tudi z nekaj novimi obrazi.
23.02.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Domžalčani okrepili vratarsko konkurenco
Domžalčani so tik pred uvodnim dejanjem nadaljevanja Prve lige Telekom Slovenije okrepili vratarsko konkurenco. Simon Rožman bo lahko spomladi računal tudi na 19-letnega Kristjana Matoševića, ki je podpisal pogodbo do konca sezone 2019/20.
22.02.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Prvoligaši v pomlad z novo žogo
Slovenski prvoligaši se bodo v pomladanski del prvenstva podali z novo uradno žogo Prve lige Telekom Slovenije – adidas Krasavo, ki je tudi uradna žoga Fifa pokala konfederacij 2017.
22.02.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Pogled v pomlad: Olimpija
Državni prvak se v nadaljevanje Prve lige Telekom Slovenije podaja z drugega mesta lestvice, a z enakim točkovnim izkupičkom kot vodilni Maribora. Osrednja tekmeca za naslov prvaka prvi derbi čaka že v uvodnem pomladanskem dejanju, v zmajevem gnezdu si želijo uspešnega vstopa v pomlad.
21.02.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Ljudski vrt za derbi razprodan
Vodstvo mariborskega prvoligaša je danes sporočilo, da so ob 12.12 uri prodali zadnje vstopnice za sobotni derbi Prve lige Telekom Slovenije, ko bo ob 20. uri in 15 minut v Ljudskem vrtu gostovala Olimpija.
21.02.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Pogled v pomlad: Domžale
Domžale imajo pred zasledovalci varno točkovno prednost, medtem ko med premorom prenovljena zasedba rumenih za vodilnim dvojcem zaostaja sedem točk. Kot poudarja tudi trener Simon Rožman, se tako kot jeseni, tudi spomladi ne bodo ozirali na lestvico, ampak bodo skušali znova navdušiti na igrišču.
21.02.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Goriški napad močnejši za Edafeja
V Novi Gorici so nekaj dni po zaključku zimskega prestopnega roka potrdili še zadnjega tretjega zimskega novinca. Po Maksu Guliču in Andriji Filipoviću bo konkurenco v konici napada okrepil tudi Donatus Edafe, ki se je na severu Primorske dokazoval že tekom jesenskega dela sezone.
20.02.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Pogled v pomlad: Gorica
V nadaljevanju sezone se obeta oster boj za četrto mesto. Med četverico se v pomlad z najboljšim izhodiščem podaja Gorica, ki so tudi med zimskim tekmovalnim premorom ostali zvesti začrtani klubski politiki. Brez Arčona in Kotnika, a z mladostno zagnanostjo in velikim motivom ter skalpoma Udineseja in Tereka.
1
2
3
...
125
126
127
128
129
130
131
132
...
145
146
147

DELI NA