Datum od
Datum do

14.03.2015 | 2. SNL
2. SNL: Krško za uvod pustilo točke v Ankaranu
Uvodni pomladanski krog se je začel presenetljivo, saj so vodilni Krčani izgubili na gostovanju pri Ankaran Hrvatinih in tekmecem ponudili priložnost, da se vključijo v boj za naslov prvaka. Triglavani so se darila Krčanov razveselili z zmago v Veržeju, Dobljani pa so se poigrali z zadnjeuvrščeno ekipo Šmartnega. V nedeljo so svoje opravili še Kidričani, čeprav jim je Dravinja povzročila kar nekaj preglavic.
13.03.2015 | 2. SNL
2. SNL: Oživele bodo tudi drugoligaške zelenice
Dolgega zimskega mrtvila je konec tudi za slovenske drugoligaše, ki bodo ta konec tedna prvič letos pritekli na zelenice. Sezona se nadaljuje s 16. krogom, ko bo postalo že nekoliko bolj jasno, kdo bo najresnejši konkurent Krškega v borbi za prvoligaško vstopnico.
24.12.2014 | 2. SNL
2.SNL: Uporni Krčani izkoristili jesensko zamudo »Triglav ekspresa«
V kranjskem Triglavu so se po izpadu med drugoligaše sprijaznili z dejstvom, da jeseni ne bo prvoligaških drobtinic. Čeprav je Kranjčane poleti zapustilo precej nosilcev igre, so se s pomlajeno ekipo in z veliko vnemo lotili poletnih priprav že v prvoligaškem terminu ter pod udarnim geslom »Triglav Ekspres« samozavestno napovedali hitro vrnitev med družbo najboljših klubov.
23.11.2014 | 2. SNL
2. SNL: Krško na odmor z lepo prednostjo
Slovenski drugoligaši so zaključili s tekmovalnimi obveznostmi za leto 2014. Na vrhu prvenstvene lestvice bo prezimilo Krško, ki je na zaostali tekmi 14. kroga premagalo Šenčur. Po slabšem začetku sezone so dobro izhodišče ujeli tudi Dobljani, ki so se z zmago nad Tolminom približali drugouvrščenemu Triglavu na tri točke. Prvenstvo se nadaljuje 15. marca s tekmami 16. kroga.
15.11.2014 | 2. SNL
2. SNL: Krško jesenski prvak
Nogometaši Krškega so kronali odlične predstave v letošnji sezoni s pomembno zmago proti Aluminiju ter se tako veselili naslova jesenskih prvakov. 15. krog druge slovenske nogometne lige je zaznamovala še visoka zmaga Ankaran Hrvatinov v Šmartnem ob Paki, medtem ko se je Triglav zavihtel na drugo mesto pred Tolmince, ki so izgubili z Veržejem.
09.11.2014 | 2. SNL
2. SNL: Odigrane le tri tekme
Zaradi vremenskih nevšečnosti so bile Zaradi vremenskih nevšečnosti so bile ta konec tedna izpeljane le tri tekme 14. kroga druge slovenske nogometne lige. Edine zmage so se veselili nogometaši Veržeja, ekipi Triglava in Aluminija pa sta se morala sprijazniti z gostujočo točko. Obračuna med Šenčurjem in Krškim ter Roltek Dobom in Tolminom bosta prišla na vrsto 21. in 22. novembra.
03.11.2014 | 2. SNL
2. SNL: Krško le še dve točki pred Tolminom
13. krog druge slovenske nogometne lige je še zgostil zgornji del prvenstvene lestvice, saj je po novem med vodilno ekipo Krškega in petouvrščenim Dobom le pet točk razlike. Krčani so na domačem igrišču remizirali z Veržejem, kar je izkoristil Tolmin z visoko zmago nad Šmartnim in se približal prvemu mestu na pičli dve točki. Triglav in Aluminij se tokrat nista proslavila, saj sta streljala s slepimi naboji.
26.10.2014 | 2. SNL
2. SNL: Aluminij in Triglav pritiskata
V 12. krogu druge slovenske nogometne lige je Roltek Dob porazil Krško, ki ima le še tri točke prednosti pred Aluminijem in Triglavom. Kranjčani so presenetljivo lahko opravili s Tolminom, medtem ko so Kidričani podobno prepričljivo slavili v Veržeju. Derbi začelja je postregel kar z osmimi goli in delitvijo točk.
20.10.2014 | 2. SNL
2. SNL: Dob do zmage v Kidričevem, na drugo mesto Tolmin
Zelo zanimivo sezono spremljamo tudi v drugi slovenski nogometni ligi, kjer je bil pretekli konec tedna na sporedu 11. krog. Na vrhu ostajajo Krčani, ki so premagali Šmartno, medtem ko je Tolmin izkoristil poraz Aluminija in se prebil na drugo mesto razpredelnice. Več točk bi si želel Triglav, saj je remiziral na gostovanju pri predzadnji Dravinji.
12.10.2014 | 2. SNL
2. SNL: Triglav prizadejal prvi poraz Krškemu
Nogometaši Krškega so v 10. krogu druge slovenske nogometne lige doživeli prvi poraz v sezoni. Za vodilno moštvo prvenstva je bil usoden kranjski Triglav, ki skupaj za Aluminijem in Tolminom predstavlja glavno nevarnost za Krčane. Po lestvici se počasi vzpenja Dob, ki je tokrat porazil Šenčur.
06.10.2014 | 2. SNL
2. SNL: Krško z zmago v Tolminu povečalo prednost
V 9. krogu druge slovenske nogometne lige so med sabo obračunale vodilne štiri ekipe prvenstva. Derbi v Kranju ni dal zmagovalca, kar je šlo na roko ekipi Krškega, ki se je veselila pomembne zmage v Tolminu. Krčani imajo po novem udobnih šest točk prednosti pred Aluminijem, medtem ko na zadnjem mestu ostaja Šmartno 1928, ki je izgubilo s Šenčurjem.
28.09.2014 | 2. SNL
2. SNL: Krško na plus štiri
V 8. krogu druge slovenske nogometne lige so nogometaši Tolmina slavili minimalno zmago v Kidričevem in ujeli Aluminij pri šestnajstih točkah. Razplet derbija je šel na roke Krčanom, ki so v zadnjih minutah tekme z Dravinjo spreobrnili rezultat in povečali prednost na lestvici. Vodilni trojici je šel na roko tudi razplet gorenjskega derbija, na katerem so Triglavani doživeli že tretji poraz v sezoni.
24.09.2014 | 2. SNL
2.SNL: Na derbiju ni bilo zadetkov
Drugoligaši so danes odigrali štiri zaostale tekme 6. kroga, med katerimi je bil tudi derbi vodilnih, ki se je končal brez zmagovalca. Razplet iz Kidričevega je šel na roko kranjskemu Triglavu, ki se je po zmagi v Dobu vključil v boj za prvo pozicijo. Tolminci so iztržili točko v Veržeju, medtem ko je šmartno ostalo praznih rok na Primorskem.
21.09.2014 | 2. SNL
2. SNL: Uspešna vodilna četverica
V 7. krogu druge slovenske nogometne lige so se prve štiri ekipe še nekoliko oddaljile od zasledovalcev. Po skromnem začetku sezone se je prebudil Roltek Dob, ki je prvo letošnjo zmago olepšal s petimi zadetki proti ekipi Šmartnega 1928.
07.09.2014 | 2. SNL
2. SNL: Krško vztraja na vrhu, Aluminij pritiska
V 5. krogu druge slovenske nogometne lige so nogometaši Krškega premagali Šenčur in podaljšali bivanje na vrhu prvenstvene lestvice. Krčanom diha za ovratnik Aluminij, visoke apetite pa sta z lepima zmagama potrdili še ekipi Tolmina in Triglava. Edina gostujoča zmaga je tokrat pripadla Veržeju, ki je proslavljal »hat-trick« Davida Vinkoviča.
05.09.2014 | 2. SNL
2. SNL: Bo Krško povečalo prednost?
5. krog druge slovenske nogometne lige prinaša neposredni obračun drugo in tretjeuvrščene ekipe med Aluminijem in Ankaran Hrvatini. Lepa priložnost se tako ponuja vodilnim Krčanom, ki bi z zmago proti Šenčurju utegnili povečati prednost pred zasledovalci.
01.09.2014 | 2. SNL
2. SNL: Na vrhu Krško
4. krog druge slovenske nogometne lige je bil po okusu Krškega, ki se je z zmago v Veržeju zavihtelo na vrh prvenstvene lestvice. Krčanom sta šla na roko še poraza Aluminija in Ankaran Hrvatinov, medtem ko ostaja branilec naslova iz Doba edina ekipa brez zmage.
25.08.2014 | 2. SNL
2.SNL: Tretja zmaga Aluminija
V 3. krogu druge slovenske nogometne lige so še tretjič v sezoni slavili nogometaši Aluminija, ki so prepričljivo odpravili Veržej. Dobro formo kažeta še ekipi Ankaran Hrvatinov in Krškega, ki prav tako zaenkrat še ne poznata poraza.
18.08.2014 | 2. SNL
2.SNL: Na vrhu Aluminij
Nogometaši Aluminija so v 2. krogu druge slovenske nogometne lige slavili v Dobu in se zavihteli na vrh prvenstvene lestvice, saj so vse preostale ekipe že oddale prve letošnje točke. Visoka pričakovanja sta potrdila Ankaran Hrvatini in Veržej, medtem ko na ničli ostaja Dravinja, ki je bila blizu presenečenja v Kranju.
15.08.2014 | 2. SNL
2. SNL: Vroče v Dobu in na Primorskem
2. krog druge slovenske nogometne lige prinaša popravna izpita za Triglav in Dob, ki se na prvih tekmah nista proslavila. Prvake čaka tekma kroga z Aluminijem, dobrega nogometa pa ne bi smelo primanjkovati niti na obračunu med Ankaran Hrvatini in Tolminom.
1
2
3
...
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44

DELI NA